homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgere portocalie-DOCTORESSA VA ROG FOARTE MULT SA-MI DATI UN SFAT!

#1 2010-05-17 20:00:52

countess
Membru
Inregistrat: 2009-11-02

scurgere portocalie-DOCTORESSA VA ROG FOARTE MULT SA-MI DATI UN SFAT!

Buna seara,
am urmatoarea problema: ieri am observat ca am o scurgere portocalie si destul de abundenta. Insa nu-mi puteam da seama daca este vaginala sau anala. Speriata fiind, am mers azi la ginecolog.Doamna doctor mi-a spus in urma controlului ca nu e nimic vaginal ci ca scurgerea este din anus. m-a intrebat daca am luat vreun medicament, sau daca m-am spalat cu ceva. N-am luat decat un nospa, iar de spalat, sapunel johnson's baby. In schimb am mancat merluciu afumat. Doamna doctor mi-a spus ca sigur este din cauza aceasta, fiind un produs nenatural, si fumul folosit nefiind natural; vaginal, mi-a spus ca n-am nimic, doar un inceput de eroziune al uterului pentru care mi-a dat sa fac analize citologice, iar pentru scurgerea portocalie, mi-a spus ca se va elimina de la sine.
DUMNEAVOASTRA CE PARERE AVETI, CREDETI CA AR TREBUI SA MAI FAC SI ALTE INVESTIGATII?
mentionez ca in urma cu doua luni am fost la un alt medic (acum este in concediu) si la momentul respectiv mi-a spus ca aveam o inflamatie la un ovar si trompa, pentru care am luat flamexin, ciprobay si ovule cervugid. de asemeni, mi-a spus ca aveam si un chist de 2 cm pe unul din ovare, dar ca nu-si facea probleme deoarece eram la ovulatie (o saptamana dupa ciclu). Acestea fiind zise, va rog foarte mult Doctoressa sa-mi dati un sfat.
Multumesc mult.

#2 2010-05-17 20:13:42

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: scurgere portocalie-DOCTORESSA VA ROG FOARTE MULT SA-MI DATI UN SFAT!

countess eu as putea sa iti dau urmatoarele sfaturi pana intra doctoressa sa iti rapsunda:

1. sterge-te atent, cu hartii separate intai in zona vaginului si apoi in cea a anusului, asa poate o sa reusesti sa iti dai seama de unde provine scurgerea...imi e greu sa cred totusi ca de la merluciu...dar cine stie? nustiu
2. incearca sa ceri si sfatul unui alt medic...nu imi dau seama cum a observat ea o "eroziune pe uter" la un simplu consult ginecologic...

multa sanatate!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2010-05-17 20:45:23

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

x_ynna, cred ca medicul s-a referit la o eroziune la nivelul colului uterin

#4 2010-05-18 11:50:40

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ii las link doctoressei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.