homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerari in timp ce administrez anticonceptionalele

#1 2010-05-19 17:05:19

sonnya_cryna
Membru
Inregistrat: 2010-05-19

sangerari in timp ce administrez anticonceptionalele

iau marvelon de aprox 3 ani ,am facut pauza vreo 6 luni dupa care am reinceput utilizarea lor. De aprox 5 luni imi curge cateva picaturi de sange timp de 3_4 zile in timpul administrarii pastilelor.normal ar fii 2,3 luni dar nu 4 ,5 cum imi curge mie.La un moment dat s-a oprit sa mai curga sange si a devenit oarecum un pic albiciosa,iar atunci cand trebuie sa urinez si nu ajung repede la toaleta ma doare  in partea stanga dupa ce ajung sa fac ma ustura .ce sfat puteti sa_mi dati?

#2 2010-05-19 17:12:28

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: sangerari in timp ce administrez anticonceptionalele

aici sunt mai multe probleme:
- spotting din cauza pastilelor - daca tot mai sangerezi dupa 5 luni ar trebui sa mergi la medic sa ti le schimbe
- secretia alba - daca e abundenta si ai dureri sau usturimi / mancarimi ar trebui sa mergi la un control ginecologic ; e posibil sa fie abundenta si din cauza pastilor, daca alte simptome nu ai
- probabil o infectie urinara din ce descrii tu - mergi si fa un sumar de urina si o urocultura (iti da trimitere medicul de familie)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.