|
Nu esti logat.
Rinita cronica alergica si complicatiile acesteia#1 2010-05-20 18:31:28
Rinita cronica alergica si complicatiile acesteiaDeschid acest subiect pentru cele ce, asemeni mie, minimalizeaza insemnatatea alergiilor. Am fost mereu alergica. De cativa ani, de cand ne-am mutat intr-un alt apartament, cu totii suferim de manifestari alergice. Sotul - rinita alergica confirmata demult. El a fost de fapt primul. Stranut, nas care curge... Eu am inceput mai tarziu, cu manifestari care ma faceau sa cred ca am sinuzita, desi absenta secretiilor ar fi trebuit sa imi dea de gandit. Si suport durerile de ... nas de ani de zile. Erau doar ocazionale, acum sunt cronice si s-au extins spre urechi! Am fost la medic si am rinita cronica si la urechi otita medie catarala. Offline #2 2010-05-20 18:33:24
Re: Rinita cronica alergica si complicatiile acesteiaeste posibil ca in apartament sa ai vreo forma de egrasie,care sa nu uitam este o ciuperca si produce spori..de aici complicatiile care au urmat...poti fi alergica la asa ceva VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #3 2010-05-20 19:04:31
Re: Rinita cronica alergica si complicatiile acesteiaIn dormitor aveam o pata neagra, in colt. De curand am izolat peretele, dar tot nu mi-a trecut... Ultima oara a fost editat de Marlyn (2010-05-20 19:05:16) Offline #4 2010-05-20 19:06:26
Re: Rinita cronica alergica si complicatiile acesteiaeu stiam ca egrasia este mucegai.. Ultima oara a fost editat de wild_wind (2010-05-20 19:07:52) VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #5 2010-05-21 19:15:49
Re: Rinita cronica alergica si complicatiile acesteia
Eu nu stiu ce sa spun... Asa s-au exprimat ei... Offline Publicitateloading...
#6 2011-09-09 09:34:36
Re: Rinita cronica alergica si complicatiile acesteiaPrietenul meu se confrunta cu o rinita alergica, foarte urata,nas infundat,stranut, ochi umezi,respiratie cu probleme.Am facut teste pt alergii, dar i-au iesit alergeni cu care nu intra in contact(hamster, polen de arin) Cu toate ca are tratament simptomele persista chiar mai rau azi noapte azi a avut un episod de sufocare din cauza mucozitatilor.Daca stiti careva sa recomandati anumie terapii, naturiste homeopate despre care sa ne interesam mai departe, va rog sa imi spuneti.De un an alergam pe la alergologi, pnumologi si nu este nici o imbunatatire. Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|