homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pungi cadouri

#1 2010-05-21 12:57:57

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

pungi cadouri

am cautat si nu am gasit un subiect asemanator pt a nu mai deschide alt topic...
ieri mi-a venit ideea sa ma apuc de "confectionat" pungi de cadouri....adica sa cumpar hartie,carton,snur lipici si sa le fac eu...
am cautat pe net dar nu am gasit poze/filmulete in care sa arate cum se pot face...seful meu mi-a zis k daca ma apuc ma ajuta si el (se ocupa de distributie)
ma puteti ajuta cu idei pt confectionarea lor???in special ma intereseaza dunga aia fina care o au ele si merg impaturite f usor...
multumesc frumos!!

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#2 2010-05-21 13:41:21

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: pungi cadouri

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#3 2010-05-21 23:07:52

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

saru`mana mult love pusspusspusspuss

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#4 2010-09-07 09:32:46

geamby2004
Membru
Inregistrat: 2010-09-06

Cautam acelasi raspuns ca si tine, dar nu credeam ca o sa ajung pe anticonceptionale.ro Te-au lamurit filmuletele? :-?? Pe mine, nu prea fiindca eram interesat de un proces tehnologic manual. Nu ca as fi eu cu stea in frunte si refuz aportul tehnologiei moderne, dar trebuie sa gasesti si aparatura necesara. Ori eu nu cred ca-mi pot permite aceste costuri. Asta in cazul in care gasesc aceasta aparatura prin tara.
Daca ai vreo idee despre ceea ce ma intereseaza pe mine, iti sunt recunoscator.
Succes.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.