|
Nu esti logat.
Sangerare,menstruatie#1 2010-05-21 18:56:50
sangerare,menstruatiede vineri am inceput sa sangerez desi mai aveam 4 pastile de ac.Pana luni am folosit doar absorbante zilnice,venea f. putin,luni a incepunt sa curga mai tare si de ieri si mai tare.La mine pana acum menstruatia ma tinea 3-4 zile,acum deja e 1 sapt.Sunt la a4-a folie de logest si pana acum nu am avut probleme.Am fost marti la planning si o zis ca sangerarile alea peste pastile e tot menstra si sa vedem daca la fel se intampla si la cealalta folie.Altii,din jur, mi-au spus ca poate am ramas insarcinata si de aia am sangerat peste pastile si asta e ultima menstruatie.Se poate????desi am luat pastilele corect cu mici intarzieri de 30 min Offline #2 2010-05-21 19:12:01
Re: sangerare,menstruatieDaca ai luat pastilele corect si n-ai luat nimic ce sa intersactioneze cu ele, atunci nu esti insarcinata. Daca chiar vrei poti face un test, dar doar pentru linistea ta. Cel mai probabil ca aceste anticonceptionale nu sunt potrivite si pentru tine ... Vezi daca se mai intampla asa si la cealalta folie, cum ti s-a zis si la Planning, si in functie de asta o sa ti se prescrie probabil - sau nu - alte anticonceptionale. Bafta Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2010-05-21 22:44:27
Re: sangerare,menstruatienu am luat nimic,ce-am facut gresit e ca am luat intr-o seara pastila fara sa beau nimic dar nu cred ca afecteaza nu?ce nu inteleg e ca abia de ieri imi vine mai tare cum imi vine de obicei in primele zile,si atunci pana acum ce a fost? Offline #4 2010-05-22 10:51:58
Re: sangerare,menstruatiePana acum a fost spotting. Acum s-a transformat in menstra. Vezi daca si luna viitoare se intampla la fel, cel mai probabil ar trebui sa schimbi pastilutele. faptul ca ai luat pastila fara apa nu pune probleme. Important e ca ai luat-o. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|