|
Nu esti logat.
Yasmin-3#39 2010-06-25 09:57:40
Re: Yasmin
sigur ca da Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #40 2010-06-25 11:43:39
Re: Yasminvai fetelor sunt disperata!!! Mi-a intarziat menstruatia 12 zile, testele sunt negative, azi am fost la gineco, si nu a depistat nimic,(sarcina) Nu vreau sa fiu insarcinata!! Mi-a spus ca e de la stress, mi-a dat tratament cu duphaston, iar mi-a spus ca daca ar exista o posib de sarcina ar fi prea mica sa o depisteze acum! se poate sa fie sarcina, doctorul si testele sa nu o depisteze? Au trecut deja 12 zile de cand ar fi trebuiet sa vina (2 sap) si mai bine de 3 sap de la per fertila, a mea, in care s-ar fi putut produce conceptia. Cert e ca acel contact sexual, nua fost protejat, si a fost ejaculare in afara! Sunt disperata! Doctoressa, help me! Offline #41 2010-06-25 11:46:00
Re: YasminDaca testele sunt negative, nu esti insarcinata, stai calma Offline #42 2010-06-25 12:47:49
Re: Yasminmultumesc! incerc sa ma calmez! am inceput duphastonul da azi, si mi-a zis dr sa il iau 10 zile, apoi vedem ! nu m-am putut abtine si am facut test iar azi, tot negativ!!! astept....grea asteptarea!!!am auziit insa cazuri in care aprox 3 luni nu s-a evidentiat nimic la tesul de sarcina(adica era negativ)- nu e cazul meu., abia dupa 3 luni s-ar fi pozitivizat! e oare posibil? de sata imi e frica!!! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|