|
Nu esti logat.
Sarcina...sau nu?:(((#1 2010-05-23 02:44:09
sarcina...sau nu?:(((Buna(sunt noua pe aici, asa ca va rog sa ma scuzati daca gresesc ceva sau nu postez unde trebuie). Deci...in urma cu 3 luni jumate am intrerupt anticonceptionalele(luam cam de un an, in care am mai facut pauza o luna), pt ca prietenul meu a trebuit sa plece din tara pt doua luni. si m-am gandit ca ar fi bine sa mai fac o pauza. Acu' 3 luni jumate am avut si un contact cat de cat cu risc, pt ca inainte cu 4 zile de acest contact am uitat sa iau o pastila(mai mult de 12 ore), dupa care el a plecat iar eu nu am mai luat anticonceptionale. In februarie ciclul mi-a venit la timp, dar mult mai abundent decat de obicei, in martie la fel, exact la timp, dar de data asta mult mai putin. In 11 aprilie s-a intors pr meu, iar eu stiind ca nu sunt in perioada fertila, am hotarat sa o facem neprotejat(cea mai mare prostie, dar asta e...(tin sa mentionez ca nu s-a terminat in mine)). De la aceasta data pana astazi au mai fost cateva contacte neprotejate(fara sa se termine in mine), iar ciclul trebuia sa-mi vina pe 20 aprilie si inca nu mi-a venit(mi-a intarziat mai mult de o luna). Mi-am facut si doua teste de sarcina, unu la o sapt dupa ce mi-a intarziat si altul la 3 sapt si ambele au iesit negative. Can we pretend that airplanes, in the night sky, are like shooting stars. I could really use a wish right now:X Offline #2 2010-05-23 09:48:29
Re: sarcina...sau nu?:(((andreea, din mesajul tau nu reiese cand ai avut ultimul contact neprotejat. fa un test la 3 saptamani de la ultimul contact neprotejat. daca va fi negativ, este doar o dereglare a ciclului si poti merge la ginecolog sa-ti dea ceva ca sa-ti vina Offline #3 2010-05-23 10:00:59
Re: sarcina...sau nu?:(((
Pai ultimul l-am avut acum o sapt, dar eu nu-mi fac probleme de ultimul ci mai mult de cele de inainte de 20 aprilie, cand trebuia sa-mi vina:(( Ultima oara a fost editat de andreea_s432 (2010-05-23 10:01:28) Can we pretend that airplanes, in the night sky, are like shooting stars. I could really use a wish right now:X Offline #4 2010-05-23 10:09:08
Re: sarcina...sau nu?:(((eu mi-as face probleme pentru toate daca au fost neprotejate. nu stiu de ce continuati sa nu va protejati... Offline #5 2010-05-23 10:12:41
Din inconstienta...X(X(. Acum de o sapt, cand ne-am dat seama ca ar putea sa fie destul de grava situatia, ne protejam, dr sper sa nu fie prea tarziu Can we pretend that airplanes, in the night sky, are like shooting stars. I could really use a wish right now:X Offline Publicitateloading...
#6 2010-05-23 10:53:42
Re: sarcina...sau nu?:(((postez si eu tot aici.am 2 sapt de cand imi intarzie.am facut un test si a iesit negativ.am avut 2 contacte dar nu cred ca au fost cu risc.imi poate intarzia din cauza ca am schimbat stilul de viata( mancare/sport) ? ce ma sfatuiti sa fac? deja intru in panica.nu o fi bun testul si sunt insarcinata? s expect the worst , hope for the best! Offline #7 2010-05-23 14:51:54
Re: sarcina...sau nu?:(((Ce inseamna " nu cred ca au fost cu risc" ? Ati folosit prezervativ ??? Offline #8 2010-05-23 15:13:51
Re: sarcina...sau nu?:(((nu am folosit prezervativ dar nu a ejaculat in mine. expect the worst , hope for the best! Offline #9 2010-05-23 15:14:02
Re: sarcina...sau nu?:(((acum 2 zile am facut sex neprotejat ...nu ne-am ferit deloc ! dar pana acu o luna prietenul meulua ceva injectii (nu stiu sa va zic cu ce si de care) decat ca sunt dinalea pt marirea masei musculare... nu le mai ia, dar oare au efect negativ daca am ramas insarcinata? va rog sa ma lamuriti daca se poate din cate am scris. Offline #10 2010-05-23 15:18:56
Re: sarcina...sau nu?:(((Nu inteleg, ti-e frica sa nu ramai insarcinata pt ca prietenul tau face injectii? Sau ti-e frica sa nu-ti afecteze o eventuala sarcina? Offline #11 2010-05-23 15:26:34
Pai daca a iesit negativ inseamna ca o sa-ti vina. Rlx... Offline #12 2010-05-23 15:31:51
Re: sarcina...sau nu?:(((mi-e frica sa nu afecteze sarcina si sa trebuiasca sa nu-l pot pastra in cazul in care am ramas. in caz ca sunt insarcinata... e dorit de amandoi dar intrebam in eventualitatea in care daca e cu risc, ma incadrez in cele 72 de ore sa pot lua postinor Ultima oara a fost editat de maraminodora (2010-05-23 15:35:43) Offline #13 2010-05-23 15:34:59
Re: sarcina...sau nu?:(((Nu stiu ce sa zic, daca are sau nu vreo legatura, in orice caz, atunci cand te hotarasti ca vrei un copil trebuie facute o serie de analize, pt ca e o responsabilitate foarte mare. Calculeaza-ti perioada fertila daca ai o menstruatie regulata sa vezi ce sase de sarcina sunt, si la 3 saptamani fa un test de sarcina Offline #14 2010-05-23 15:35:20
Re: sarcina...sau nu?:(((yohanna si stilul de viata te poate afecta ...aveam o colega care atunci cand a inceput o cura mai drastica si sport ...vreo 4 luni nu i-a mai venit Offline #15 2010-05-23 15:46:02
Re: sarcina...sau nu?:(((la capitolul analize, nu stiu cine sta mai bine decat mine. nu e vb ca din punctul meu de vedere nu va fi sanatos copilul.... ne facem regulat (la 6 luni) analizele si nu a trecut o luna jumate de cand le-am facut. ecografe, sange, secretie, urina...tototot. presupun ca daca gasesc cutia si iti spun numele injectiei ai putea sa imi spui? ms tare mult Offline #16 2010-05-23 16:14:17
Re: sarcina...sau nu?:(((nu influenteaza cu nimic sarcina injectiile acelea... poate influenta calitatea spermei la fel cum influenteaza alcoolul sau obezitatea dar dar nu e nici o problema Offline #17 2010-05-24 10:43:23
Re: sarcina...sau nu?:(((Buna fetelor, sunt noua pe aici si as vrea sa ma ajutati sa gasesc un raspuns. Ciclul variaza intre 30, 31, 32 de zile, insa in ultimile 2 luni, mai exact aprilie si mai, menstra a aparut pe data de 5 ale lunii. Acum eu as dori sa stiu cand pot ramane insarcinata, mentionez ca este o sarcina dorita. Daca am intretinut relatii sexuale cu ejaculare inauntru pe data de 23.05. e posibil sa raman? Multumesc frumos si astept un rasp de la voi. Iannis-04.05.2011 Dominic- dpn 31.12.2017 Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!! Offline #18 2010-05-24 11:07:12
Re: sarcina...sau nu?:(((pe 23 erai cam in a 19-a zi a ciclului, daca socotesc eu bine....depinde deci de lungimea ciclului astuia...daca e de 32 zile, ar fi o sansa. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2010-05-24 11:24:46
Re: sarcina...sau nu?:(((Multumesc pentru raspuns, insa cand ati spus ca depinde de lungimea ciclului astuia la care v-ati referit? cel din luna mai? Sunt 31 de zile. Iannis-04.05.2011 Dominic- dpn 31.12.2017 Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|