homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Loette

#1 2010-05-23 11:44:48

Uni
New member
Inregistrat: 2010-03-22

Loette

Hello tuturor! As avea si eu o intrebare, din cate am inteles anticonceptionalele Loette sunt mai slabe intr-un anumit mod de a zice.. vroiam sa stiu daca trebuie sa treaca 7 zile ca sa fiu complet protejata sau e ok de la prima zi, in a 6 a zi am avut un contact sexual neprotejat cu prietenul meu si am oarecum aceasta teama, pastilele mentionez ca le-am luat corect in fiecare zi, prima zi am luat-o la ora 9 iar de la  2-a zi pana astazi am luat la ora 10 din cauza lucrului care nu prea imi permitea sa fac pauza la 9.. multumesc mult!

#2 2010-05-23 19:01:10

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Re: Loette

Daca le-ai luat din prima zi de menstruatie esti protejata din prima zi smile

#3 2010-05-25 12:23:11

Uni
New member
Inregistrat: 2010-03-22

Re: Loette

Da, le-am luat din prima zi de menstruatie, multumesc mult ! pot sa stau linistita atunci smile era doar pentru faptul ca auzeam ca Loette sunt mai slabe si nu stiam daca isi fac efectul asa repede , multumesc.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.