|
Nu esti logat.
Ovare polichistice#1 2010-05-23 12:09:34
Ovare polichisticeIn urma cu 3 ani am descoperit un chist de 5cm la ovarul drept , medicul ginecolog mi-a prescris anticonceptionale Yasmin dar medicul de familie mi-a spus sa nu iau SUB NICI O FORMA anticonceptionale pentru ca el va trece cu caldura locala... Avand doar 16 ani atunci am ascultat sfatul medicului de familie.Peste cateva luni am facut un ecograf si chistul disparuse. Offline #2 2010-05-23 14:25:26
Re: Ovare polichisticenu le intrerupe acum, ca mai rau faci. ia toata folia, pe urma fa pauza de 7 zile si respecta indicatiile de pe prospect. Offline #3 2010-05-23 23:10:43
Re: Ovare polichisticeAtunci am sa iau in continuare oana peste 1 sapt si ceva cand ajung la medic sa intreb. Offline #4 2010-05-24 08:45:43
Re: Ovare polichistice
nu patesti nimic daca le iei din ziua a 7a. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2010-05-24 13:51:31
Re: Ovare polichisticeMultumesc mult pentru raspunsuri. Am sa va tin la curent cu informatii cand vin de la doctor Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|