|
Nu esti logat.
Unde faceti cumparaturile si de ce?-5#77 2013-08-16 19:32:07
Re: Unde faceti cumparaturile si de ce?Tocmai de aici vine dilema. Scaunul nu o sa fie impachetat in nimic pentru ca asa le-au venit la magazin produsele si nici nu trebuie nimic montat. Inseamna ca solutia este sa merg cu el asa la casa. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #78 2013-08-16 20:34:31
Re: Unde faceti cumparaturile si de ce?dap ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #79 2013-08-19 22:57:29
Re: Unde faceti cumparaturile si de ce?Merci, asa a si fost, ne-am carat cu ditamai scaunoiul prin magazin. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #80 2013-08-19 23:48:14
Re: Unde faceti cumparaturile si de ce?Tori, cam asa se intampla la astia de la Auchan... ma intreb cum se procedeaza cu fotoliile, mesele si canapelele ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #81 2013-08-19 23:53:33
Re: Unde faceti cumparaturile si de ce?obiectele mai mari de regula nu le plimba prin magazin, le platesti si ti le da afara, printr-o iesire din "spate" Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline Publicitateloading...
#82 2013-08-20 00:05:20
Re: Unde faceti cumparaturile si de ce?Carrefour pentru ca e aproape de casa (5 minute de mers pe jos) si au preturi bunicele,cand nu am multe de cumparat ma duc la Auchan/Lidl au produse bune si destul de ieftine Two souls don't find each other by simple accident Offline #83 2013-08-27 13:20:38
Re: Unde faceti cumparaturile si de ce?kaufland, lidle, auchan Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|