|
Nu esti logat.
Va rog din suflet un sfat !!! in zona#1 2010-05-24 11:23:59
va rog din suflet un sfat !!! in zonaVa rog din suflet un sfat !!! . Problema mea suna cam asa : durere in partea stanga , in zona ovarului stang. Am fost la ginecologie , unde mi s-a descoperit un chist functional (aparea inainte de ciclu si apoi disparea ) de 4 cm . Care in timp de 2 luni a disparut de tot. Durerile incep de obicei dupa defecatie. Am fost si la gatroentorogie si am facut o colonoscopie unde nu mi-a gasit nimic suspect, dar la examenul baritat mi-a iesit o colita spastica. Durerile sunt zilnice , cateodata simt ca "imi ghiorarie matele" si nu stiu ce sa fac. Sa fie ovaru de vina sau colonul ??Unde ar trebui sa merg din nou?? M-am saturat de durere offf Ultima oara a fost editat de carmen_1236 (2010-05-24 11:24:47) Offline #2 2010-05-24 11:40:45
Re: va rog din suflet un sfat !!! in zonaevident e de vina colonul, asa cum ti s-a si spus...solutia ta e un regim alimentar, care foarte probabil ca deja ti-a fost recomandat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-05-24 11:54:28
Re: va rog din suflet un sfat !!! in zonail suspectez pe el pt ca a avut un chist in acel loc iar durerea e tare aiurea. Ma doare in partea stanga , cateodata in toata regiunea pelvisului , dupa defecatie. Regim alimentar nu mi s-a recomandat pt ca la colonoscopie nu s-a vazut nimic. Am facut un raza la stomac cu bariu si acolo mi-a gasit o duodenita si un colon spastic. Nu i-au nici un medicament pt ca nu mi s-a recomndat nimic si nici regim nu tin. Dar toate tin de defecatie. Am scaun in fiecare zi , uneori odata la 2 zile . Si uite asa am dureri in fiecare zi. Probabil , de fapt mai mult ca sigur daca nu as mai avea scaun , nu as mai avea nici dureri . Dar cum nu se poate ... asta e. Am fost si la psiholog pt ca ajungeam sa fac atacuri de panica din cauza acestei dureri. Acum m-am obisnuit.... na ce sa zic. Durerea asta nu trece orice ar fi . Se afla exact in locul in care am operatia de apendicita numai ca in partea stanga. Doctoressa te rog ajuta-ma . Ce sa fac? Offline #4 2010-05-24 12:29:49
Re: va rog din suflet un sfat !!! in zonacarmen, chistul functional nu inseamna decit ca ai ovulat la un moment dat de acolo(se intimpa odata la 2 luni sa ovulezi din ovarul ala, teoretic, deci lasa-l in pace) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2010-05-24 12:48:22
Re: va rog din suflet un sfat !!! in zonachistul mi s-a descoperit prin ecografie si am monitorizata in tot acest timp , se inflama ovaru stang imediat dupa menstruatie si pana la urmatoarea menstruatie se transforma intrun chist de pana la 4 cm si apoi la menstruatie disparea si tot asa. Am luat timp de 3 luni AC Karissa si apoi le-am intrerupt la indicatia medicului pt ca chistul disparuse. In legatura cu scaunul e moale de fiecare data dar incp durerile de burta imediat dupa si senzatia de evacurea incompleta .Nu stiu ce sa zic despre regim alimentar. Te rog sa ma ajuti in legatura cu asta. Ce regim ar trebui sa tin ?? Ultima oara a fost editat de carmen_1236 (2010-05-24 13:47:43) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|