|
Nu esti logat.
Help!#1 2010-05-25 01:39:22
Help!Buna! de aprox. 6 luni ma lupt cu o problema.. secretie vaginala modificata.. mai abundenta in anumite perioade ale lunii.. mancarimi.. iritatii.. nu in mod constant.. cand vin cand dispar.. si cel mai grav.. discomfort si durere/usturime in timpul actului sexual.. nici assta nu e mereu la fel.. dar clar dupa un contact sexual toate simptomele se intensifica.. am schimbat 2 doctori.. primul mi-a facut analize.. mi-a iejit candidoza.. am facut tratament.. am facut analize.. analizele au iejit bune(in timpul asta 0 contacte sexuale).. dar.... nici o schimbare.. doctoritza mi-a spus ca sunt nebuna.. ca n-am nimic.. ca o fi parteneru de vina .. suntem de 2 ani impr.. n-am avut pb de genul asta in pat.. a doua doctorita.. dupa ce i-am povestit ce si cum.. s-a gandit pe langa examenul de secretie.. sa-mi faca si testul chlamydia.. care mi-a iejit pozitiv.. de asemenea mi-a iejit si candida albicanis.. eu fericita ca in sfarsit am gasit cauza.. am urmat tratamentul prescris (impreuna cu partenerul).. daaar.. acelasi disconfort.. aceasi durere.. si cu cat a trecut timpul.. au continuat si restul simptomelor.. am facut din noua analize.. aja cum mi-a spus.. dupa o luna.. mi-a iejit testul chlamydia pozitiv din nou.. ca drept urmare mi-a recomandat sa fac acelasi test dar din sange.. fiindca a spus k testul din secretie poate ieji pozitiv ji datorita unei modificari a PHului.. din sange mi-a iejit negativ.. Offline #2 2010-05-25 11:35:27
Re: Help!pt probleme cu scurgerile spalaturi cu ceai ..am un lapsus si nu imi vine in minte denumirea plantei doar cea populara care e urata .. coaiele popii(scuze) la 1 l de apa 2-3 frunze(a nu se bea)e bun pt orice rana, taietura etc. Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #3 2010-05-25 14:54:40
Re: Help!salutare! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|