|
Nu esti logat.
Muscatura de pisica....#1 2010-05-25 11:43:53
Muscatura de pisica....M-a muscat motanul meu aseara... E bolnav, se retrasese intr-un colt prin casa si am vrut sa il scot de acolo si atunci de durere, m-a muscat de mana. S-a umflat si ma doare cam rau... Azi am fost la vet cu motanul, si mi-a vazut si mie mana. A zis sa stau linistita ca motanul nu e turbat... Nush ce sa fac, sa pun niste gheatza poate se desumfla? sau ce sa fac? Offline #2 2010-05-25 11:48:54
Re: Muscatura de pisica....din proprie experienta,.. doare ca naiba .. panseaza-tedaca e asa de rau, dezinfecteaza si astepti sa treaca,eu am o pisica de 6 luni, are 8 luni acum, dar e muscacioasa .. din joaca sper sa ii mai treaca cand creste, ca asa facea si cea batrana.si acum sunt zgariata pe maini, al meu are in palma 3 urme de unghii de toata frumusetea , facute proaspat, aseara Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #3 2010-05-25 12:03:58
Re: Muscatura de pisica....
nu e turbarea problema, problema o reprezinta numeroasele bacterii, unele mai periculoase ca altele, din gura motanului tau. deci eu in locul tau as merge la spitalul de boli infectioase de la tine din oras si as discuta cu medicul de acolo, e posibil sa fie nevoie de putin antibiotic. Offline #4 2010-05-26 10:43:14
Re: Muscatura de pisica....
ciao, Offline #5 2014-07-31 17:51:42
Re: Muscatura de pisica....Azi mi-am sterilizat pisica si m-a muscat cand am mutat-o din cutia de transport am mers la urgente, mi-au facut antitetanos, mi-au dat antibiotice, pansamente cu betadina de 3-4 ori pe zi. Problema e ca ma doare mana ingrozitor si mi s-a umflat tare. m-a speriat un pic medicul, ca a zis ca daca in 2 zile nu se desumfla cu antibiotice, trebuie sa merg inapoi. e adevarat ca abia am luat prima pastila, dar deja e mai umflata decat atunci cand am plecat de la urgente Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline Publicitateloading...
#6 2014-07-31 17:57:09
Re: Muscatura de pisica....e normal sa se umfle, saliva pisicilor e toxica si asa se intampla in prima faza... eu zic ca o sa treaca Offline #7 2014-07-31 18:37:29
Re: Muscatura de pisica....si durerea e la fel de normala? asa durere n-am mai simtit de mult. bine..m-a muscat cumva si rau, intre degetul mare si palma acolo si orice fac e cu mare durere Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #8 2014-07-31 18:39:43
Re: Muscatura de pisica....da, mai ales ca e vascularizata zona acolo Offline #9 2014-07-31 18:53:37
Re: Muscatura de pisica....mersi mult vestea buna e ca blanoasa deja se simte bine Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #10 2014-07-31 21:59:05
Re: Muscatura de pisica....Nu era vaccinata blanoasa? Si pe mine m-a muscat de degetul mare de la picior si m-a durut vreo 7-10 zile sa zic..dar nu mi-am facut antitetanos.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #11 2014-07-31 23:35:34
Re: Muscatura de pisica....ba da, era vaccinata, dar mi s-a umflat tare locul si a zis medicul ca nu vrea sa riste nimic.... Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #12 2014-08-01 02:14:33
Re: Muscatura de pisica....sa fie calduta asta e important..si sa nu se agite prea tare.. A mea abia la 12 ore dupa operatie a vrut sa bea apa si sa manance pliculet, defapt lingea sosul, ca mancare efectiv, a mancat la 2-3 zile dupa.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #13 2014-08-01 11:00:17
Re: Muscatura de pisica....Pfff, la cate muscaturi si zgarieturi am avut si am eu...trebuia sa fac injectii permanent. e firesc sa ti se inflameze zona, daca te impiedici si cazi sau daca te tai doamne fereste cu, cutitul/cutterul...nu se umfla? nu ustura? Traim intr-un balon de sapun? Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2014-08-01 11:00:47) Offline #14 2014-08-01 17:57:37
Re: Muscatura de pisica....muscaturi si zgarieturi am avut des, si taieturi cu cutitul, dar niciodata 3 colti infipti in mana si sa curga sange continuu cateva minute. Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #15 2014-08-01 19:19:41
Re: Muscatura de pisica....Pune comprese reci cu rivanol functioneaza garantat "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #16 2014-08-01 20:01:45
Re: Muscatura de pisica....albastru de metil ,pe mine mereu ma zgarie pisica si ma dau cu albastru de metil m-a muscat odata de buza si aveam buza albastra dar e foarte bun,garantez!! Two souls don't find each other by simple accident Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|