homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Yaz sau Diane 35

#1 2010-05-25 12:03:57

Luissa
Membru
Inregistrat: 2010-05-25

Yaz sau Diane 35

buna ...sunt incepatoare aici la voi in ,,curte'',multe subiecte interesante.....dar hai sa va zic si problema mea: timp de un an am luat anti bebe Diane 35,mi.au facut foarte bine nu am avut probleme cu ele,un ten foarte curat,etc.La indrumarea unei farmaciste le.am schimbat cu Yaz, de la care m.am ales cu o iritatie pe corp si mancarime in primele zile.Intrebarea mea este:POT SA REVIN LA DIANE CUM TERMIN BLISTUL DE YAZ sau ar trebui sa fac o pauza intre ele ? smile

#2 2010-05-25 12:17:05

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Re: Yaz sau Diane 35

De ce le-ai schimbat la indrumarea unei farmaciste daca te intelegeai bine cu ele? neutral

Cum termini blisteru de Yaz, treci la Diane. Sau din timpul blisterului.

#3 2010-05-25 12:21:52

Luissa
Membru
Inregistrat: 2010-05-25

ms AyraBlack.....o sa revin dupa ce termin,mai am o sapt

mi.a zis ca au o concentratia mai mica de hormoni si sunt mai bune

#4 2010-05-25 16:31:49

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Nu prea conteaza asta.

AC depind de organismul tau ... intr-adevar, Diane 35 nu e recomandat ca anticonceptional pe perioada lunga, dar pt asta trebuia sa vb cu un medic, daca voiai sa ti le schimbi.

#5 2010-05-25 20:18:52

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Luissa a scris:

buna ...sunt incepatoare aici la voi in ,,curte'',multe subiecte interesante.....dar hai sa va zic si problema mea: timp de un an am luat anti bebe Diane 35,mi.au facut foarte bine nu am avut probleme cu ele,un ten foarte curat,etc.La indrumarea unei farmaciste le.am schimbat cu Yaz, de la care m.am ales cu o iritatie pe corp si mancarime in primele zile.Intrebarea mea este:POT SA REVIN LA DIANE CUM TERMIN BLISTUL DE YAZ sau ar trebui sa fac o pauza intre ele ? smile

1. Anticonceptionalele NU se iau la sfatul farmacistei.
2. Diane 35 nu sunt simple contraceptive. Ele sunt tratament pentru anumite afectiuni hormonale ce au ca efect secundar contraceptia.
3. Parerea mea este sa mergi la un cabinet de planning si sa ti se recomande contraceptivele potrivite pentru tine.
4. Nu iti poti da seama daca un contracetiv ti se potriveste sau nu pana nu iei cel putin 3 luni acel contraceptiv. Atat ii ia organismului sa se acomodeze cu noile pastile si cu noua concentratie de hormoni.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.