|
Nu esti logat.
Sunt insarcinata?-2#20 2010-05-26 16:28:51
Re: sunt insarcinata? Offline #21 2010-05-26 18:06:22
Re: sunt insarcinata?serene nu este treaba ta ce fac eu si puls deasta nu ti-am cerut tie parerea...asa ca mai bn stai deoparte si pentru AyraBlack este valabil.... Offline #22 2010-05-26 18:42:35
Re: sunt insarcinata?Mie mi se pare normal, logic si de bun-simt, si .. daca cineva nu e de acord cu mine, poate sa mi-o zica, ca in momentul in care iti incepi viata sexuala sa stii urmatorele lucruri: Offline #23 2010-05-26 22:06:59
Re: sunt insarcinata?
ai cerut in disperare pareri de la TOATE. nu e cazul sa ai mai mult tupeu decat trebuie. Si in privinta ta si mai ales a prietenei tale si Doamne fereste!!! Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #24 2010-05-27 16:13:42
Re: sunt insarcinata?HA HA HA....v-am mai spus ca sa nu va intereseze de mn....dc??...pt ca nu suport oamenii care se baga unde nu le fierbe oala......AyraBlack nu am spus ce ai spus acolo la 4 si in plus ce vb eu nu era despre prietena mea....cine sunteti voi sa imi dati mie sfaturi credeti ca sunt o copila ca voi dar ganditiva bine ca nu sunt am 27 de ani si acum nu vorbesc despre elle_24 si heimdall...vb numai despre AyraBlack si smart lady si spun ca nu am cerut cu disperare de la TOATE parerea.....am crezut ca pe site-ul asta lumea e mai cum se cade dar se vede ca nu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Offline Publicitateloading...
#25 2010-05-27 16:27:38
Re: sunt insarcinata?Mai, nu e cazul sa ai o atitudine asa agresiva, nimeni nu ti-a facut nimic Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #26 2010-05-27 18:23:30
Re: sunt insarcinata?27 ani ... reiesea ce-i drept si din nickname. Dar am sperat sa nu fie asta varsta Ultima oara a fost editat de AyraBlack (2010-05-27 18:26:13) Offline #27 2010-05-27 22:54:08
Re: sunt insarcinata?livia , tu cand scrii aici daca are chef iti scrie toata lumea nu tre sa fii asa agresiva , fetele nu ti-au zis-o cu rautate Offline #28 2010-05-28 09:10:02
27 ani? ptiuuu ... n-as fi zis ca ai atat dupa cum stii sa folosesti gramatica... Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #29 2010-05-28 10:26:56
esti troll, cumva? ai cont de 3 zile dar cunosti varsta unor membre ale forumului si in 10 mesaje deja instigi la cearta. sa mai spun si ca povestea asta a "tipei inconstiente si recalcitrante care dupa x avorturi tot nu se protejeaza" a mai fost pe la noi? Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-05-28 10:27:54) Offline #31 2010-05-28 11:54:16
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #32 2010-05-28 16:21:53
Re: sunt insarcinata?Pill esti belea nu alta am citit mesajul tau si-am ras de numa.....ce chestie..sa deschizi un subiect in care sa ceri pareri si apoi sa te superi ca ti se raspunde.Doamne mare ti-e gradina.....cata inconstienta... si ce motiv super intemeiat, cica nu foloseste prezeu ca nu vor muschii lui x-ulescu, ce chestie!!!!! Offline #33 2010-05-28 18:25:19
Re: sunt insarcinata?Adevarul e ca Romania duce lipsa de oameni care sa munceasca. Offline #34 2010-05-28 20:24:22
Re: sunt insarcinata?si mai ales care sa gandeasca. Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #35 2010-05-28 21:23:54
Re: sunt insarcinata?Fetelor, va rog din suflet sa lasati offtopicul. Stiu ca postul liviei a fost deplasat, stiu ca nu face bine ce face,dar noi nu suntem aici sa judecam ci sa ajutam. Voi i-ati dat sfaturile care ati crezut de cuviinta, sfaturi pe care le-as fi dat si eu, insa ramane la alegerea ei daca le ia in considerare sau nu. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #36 2010-05-29 11:22:58
Re: sunt insarcinata?Buna. Am o nelamurire.Cu o saptamana inainte sa termin cutia ce contraceptive am racit.Medicul mia prescris antibiotic 6 zile.am continuat cu pilula ca sa nu dereglez ciclul menstrual si luam si antibiotic.In a doua zi de antibiotic am uitat sa iau pilula care am luato a doua seara impreuna cu cea din ziua respectiva.Adoua zi am inceput sa ma simt rau greata, varsaturi care au durat 3 zile.raceala nu a trecut am mers la doctor mi-a dat iar 3 zile de antibiotic.Mi-a venit ciclu si in prima zi s fost normal apoi urmatoarele 2 zile au fost doar cateva picaturi.Dupa saptamana de pauza am reluat pilula doar k e ceva ciudat sau sunt eu cuidata de la atatea pastile.cand stau in sezut ma doare burta pana sub sani daca ma intind nu mai am nimic plus ca mi sa pare ca m-am ingrasat putin.Mentionez ca de cand iau antibiotic mi-am luat si o a doua masura de protectie. Eposibil sa fiu insarcinata? Offline #37 2010-05-29 12:10:57
Re: sunt insarcinata?Sincer .. mare lucru n-am inteles din postul tau, adica sunt lucruri care nu imi sunt clare .. mie cel putin .. Cate zile CONCRET ai luat antibiotice, cum s-a intamplat cu pastila pe care ai uitat-o, acum cat timp s-a intamplat asta etc ... Dar ideea e ca daca pe perioada tratamentului cu antibiotice si 7 zile dupa terminarea lui ai folosit protectie suplimentara, atunci n-ai de ce sa iti faci griji ca esti insarcinata. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #38 2010-05-29 12:16:52
Re: sunt insarcinata?Da, teoretic se poate, cu siguranta, pentru ca nu te-ai protejat. Dar daca ai facut 2 teste si au iesit ambele negative, atunci n-ai de ce sa iti faci griji. Daca ai fi fost insarcinata s-ar fi pozitivat pana acum. Mai multa grija pe viitor, ca nu-i de joaca asa ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|