|
Nu esti logat.
Contraceptive progesteronice - ajutor#1 2010-05-25 21:03:21
contraceptive progesteronice - ajutoram 21 de ani. Eu am luat 2 ani pilula combinata Marvelon la recomandarea ginecologului insa mi-au aparut vene varicoase si stiu ca nu mai e indicat atunci sa iau Marvelon. le-am intrerupt luna aceasta. Offline #2 2010-05-25 21:17:14
Re: contraceptive progesteronice - ajutorCel mai in masura sa iti spuna asta e medicul care ti le-a recomandat, mai ales ca el iti stie si trecutul medical ... Eu am luat Marvelon aproape un an si m-am inteles bine cu ele, dar depinde de la organism la organism, ideea e ca n-o sa iti recomande nimeni aici pe forum un anumit tip de anticonceptionale. Dar pentru alte sfaturi, mai poti astepta pareri. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2010-05-25 21:20:51
Re: contraceptive progesteronice - ajutor
Problema mea e ca e coleg de breasla cu mama mea....cand le-am cerut i-am zis ca le vreau pt reglarea ciclului Ultima oara a fost editat de goian_alina (2010-05-25 21:21:23) Offline #4 2010-05-25 22:19:34
Re: contraceptive progesteronice - ajutorOh, da, inteleg ce zici. Oricum, ideea e ca nimeni nu iti va zice pe forum CE anticonceptionale sa iei, eventual vei mai primi niste sfaturi ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #5 2010-05-25 22:52:46
Re: contraceptive progesteronice - ajutorcred ca pana la urma o sa iau din nou marvelon si o sa fac o operatie cu laser pt varice.... asta e n-am incotro.... nu ca n-ar fi ok si prezervativele.... dar se mai intampla accidente si e mai bine sa fiu sigura si protejata! Offline Publicitateloading...
#6 2010-05-26 09:35:56
Re: contraceptive progesteronice - ajutorsunt nevoita sa iti atrag atentia ca incalci regulile forumului postind in nenumarate locuri acelasi lucru Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|