homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Naked or not?

#1 2010-05-26 02:22:16

ioanna19
New member
Inregistrat: 2010-05-14

Naked or not?

Voi cand faceti dragoste cum preferati? complet goale...sau mai ramane ceva? dar partenerii vostri?

#2 2010-05-26 07:21:58

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Re: Naked or not?

depinde de situatie, de obicei naked, daca e pe fuga..(ce sa faci ne mai apuca si inainte sa plecam undeva ) mai apuca sa ramana cate ceva par si par

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#3 2010-05-26 08:29:30

tot_el22
Banat
De la: Brasov
Inregistrat: 2010-05-25

valabil si pt baieti topicu asta?

#4 2010-05-26 08:34:41

suzanaj
Sr. member

banuiesc ca da lol

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#5 2010-05-26 08:36:28

tot_el22
Banat
De la: Brasov
Inregistrat: 2010-05-25

In cazul asta, complet GOI smile cel putin pr mea se lub. mai bine daca e goala goala  wink si suntem mai 'liberi', mai flexibili, etc. Dar deh, depinde si de loc. In 90% din situatii o facem goi

EDIT: chiar si fara lantul de la gat / bratara de pe mana

Ultima oara a fost editat de tot_el22 (2010-05-26 09:11:07)

Publicitate

loading...

#6 2010-05-26 08:49:53

kristall
Full member
De la: MD
Inregistrat: 2008-10-15

complet goi

Ce que femme veut, Dieu le veut!

#7 2010-05-26 09:12:51

chestnut
New member
Inregistrat: 2010-05-02

In cazul nostru depinde de situatie si de fantezia de pe moment  visslar  . Daca ii fac o surpriza cu un costum sexy il stiu eu ca vrea sa pastrez fustita sau ciorapeii (depinde de costum) sau babydoll-ul (daca este transparent, ca daca nu se da obligatoriu jos  chicot  )  rodnar. Dar in majoritatea situatiilor preferam complet naked. Aaa, iar el e tot naked. O singura data si-a cumparat chiloti tanga (pentru barbati), sa ma surprinda, dar m-a bufnit rasul  rotfl2. Chiar nu m-am putut abtine, dar nu s-a suparat fiindca a zis ca oricum se simtea si el caraghios.

Ultima oara a fost editat de chestnut (2010-05-26 09:14:09)

#8 2010-05-26 09:15:17

suzanaj
Sr. member

chestnut a scris:

In cazul nostru depinde de situatie si de fantezia de pe moment  visslar  . Daca ii fac o surpriza cu un costum sexy il stiu eu ca vrea sa pastrez fustita sau ciorapeii (depinde de costum) sau babydoll-ul (daca este transparent ca daca nu, se da obligatoriu jos  chicot  )  rodnar. Dar in majoritatea situatiilor preferam complet naked. Aaa, iar el e tot naked. O singura data si-a cumparat chiloti tanga (pentru barbati), sa ma surprinda, dar m-a bufnit rasul  rotfl2. Chiar nu m-am putut abtine, dar nu s-a suparat fiindca a zis ca oricum se simtea si el caraghios.

eu i-am cumparat de valentines day acum vreo 4 ani i-a avut 1 data pe el si a zis ca nu suporta asa ceva:)) si am dat si o caruta de bani pe ei , da a fost tare caraghios cu ei

#9 2010-05-26 09:44:07

chestnut
New member
Inregistrat: 2010-05-02

suzanaj a scris:

chestnut a scris:

In cazul nostru depinde de situatie si de fantezia de pe moment  visslar  . Daca ii fac o surpriza cu un costum sexy il stiu eu ca vrea sa pastrez fustita sau ciorapeii (depinde de costum) sau babydoll-ul (daca este transparent ca daca nu, se da obligatoriu jos  chicot  )  rodnar. Dar in majoritatea situatiilor preferam complet naked. Aaa, iar el e tot naked. O singura data si-a cumparat chiloti tanga (pentru barbati), sa ma surprinda, dar m-a bufnit rasul  rotfl2. Chiar nu m-am putut abtine, dar nu s-a suparat fiindca a zis ca oricum se simtea si el caraghios.

eu i-am cumparat de valentines day acum vreo 4 ani i-a avut 1 data pe el si a zis ca nu suporta asa ceva:)) si am dat si o caruta de bani pe ei , da a fost tare caraghios cu ei

Cand ni s-a intamplat asta l-am rugat mai in gluma-mai in serios sa ma surprinda ca in scena aceea din filmul P.S. I Love You, cand apare el in boxeri cu bretele (o stiti?!). Dar m-a sfatuit sa renunt la idee...  chicot

#10 2010-05-26 11:25:26

Karren
Full member
Inregistrat: 2010-01-13

Depinde.jumi-Juma deobicei
acum depinde de situatie.Cateodata e chiar sexy cand raman cu op fustita pe mine sau ceva de genul  chicot

Our love
Vreau varaaaa hjarta

#11 2010-05-26 11:28:33

suzanaj
Sr. member

chesnut, ala e unul din filmele mele preferate, cat despre gerard butler ..dragostea mea

#12 2010-05-26 11:29:13

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

depinde de situatie...si la mine, desi cateodata cand ne prinde pofta prin locuri neobisnuite e al naibii de excitant s-o posed in pozitia "mama iedului" (cum spunea cineva...) cu bluzitza pe ea...cu nasturii desfacuti...
cat despre baieti, faza cu tanga sau boxerii cu bretelutze e groteasca....rotfl
pe mine ma mai pune iubi sa "i-o trag" cu un tricou pe mine....zice ca-i place cum arat doar cu tricoul pe mine  nails  oricum mi-l da jos pana la final...si terminam full naked amandoi....
tongue tongue

fucking perfect...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.