homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Manual de amor: cum sa cuceresti un baiat

#1 2010-05-26 15:58:56

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

Manual de amor: cum sa cuceresti un baiat

De data asta vreau sa raspunda fetele care au avut o experienta in care, intr-adevar au fost nevoite sa cucereasca un baiat, cele in care li s-a pus pata pe un tip si nu s-au lasat pana nu l-au obtinut!!! lol...

cum ati facut... ce metode ati folosit, a mers relatia? a durat?....

merge sa spuneti si esecurile, cele in care oricat v-ati straduit, nu ati reusit nimic...

fucking perfect...

#2 2010-05-26 20:25:36

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Re: Manual de amor: cum sa cuceresti un baiat

tare topicul smile
eu am fost cucerita...
mi s-a pus pata pe un baiat, au fost cateva zeci de "sedinte" de priviri profunde intre noi ( timp de vreun an, in autobuz)...pana l-am vazut in oras cu o fata de mana si am renuntat...deci nu pot spune ca l-am cucerit tongue

Iubesc si sunt iubita

#3 2010-05-28 17:07:52

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

deci tot noi tre sa ne zbatem pentru voi smile. funny thing smile

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#4 2010-05-28 17:46:01

luisjota
Hero member

hm...e posibil ca, in general baietii sa se straduiasca sa-si cucereasca partenerele....sau asa le place lor sa creada

tendinta actuala este sa se inverseze rolurile, fetele au capatat tot mai mult curaj, libertate, independenta materiala si experienta, iar acum se incumeta sa cucereasca ele baietii sau cel putin sa ia initiativa in cele mai multe cazuri

parerea mea e ca, dintotdeauna ele au fost cele care ne-au "ales" pe noi...dar sunt atat de inteligente incat ne fac pe noi sa credem ca nu e asa!

let me know, girls!!!

fucking perfect...

#5 2010-05-31 10:53:32

dana_alina
Full member
De la: braila
Inregistrat: 2009-01-14

eu l-am cucerit,eram cu toti la o petrecere,el era cu iubita lui si eu m-am uitat insisten la el,la sfarsitul petrecerii sa despartit de iubita lui cu care vb de 2 ani si a ramas cu mine chicot

Publicitate

loading...

#6 2010-05-31 11:17:09

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

dana_alina a scris:

eu l-am cucerit,eram cu toti la o petrecere,el era cu iubita lui si eu m-am uitat insisten la el,la sfarsitul petrecerii sa despartit de iubita lui cu care vb de 2 ani si a ramas cu mine chicot

ce curvar.. adica e cu iubita lui de 2 ani, si cum vede una mai buna cum gata cu cea actuala..
probabil asa o sa te lase si pe tine.. o sa gaseasca una si mai buna tongue

Ultima oara a fost editat de tot_el23 (2010-05-31 11:17:43)

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#7 2010-05-31 14:07:06

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

tot_el23 a scris:

dana_alina a scris:

ce curvar.. adica e cu iubita lui de 2 ani, si cum vede una mai buna cum gata cu cea actuala..

sincer nu m-as mira sa se intample asta, cu toata parerea de rau, dana_alina ...

#8 2010-05-31 16:23:16

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

LadyBird a scris:

tot_el23 a scris:

dana_alina a scris:

sincer nu m-as mira sa se intample asta, cu toata parerea de rau, dana_alina ...

ma abtin neutral

#9 2010-05-31 16:28:42

Wild_Man
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

Come-on..is multi factori care intra in calcul , poate nu i mai mergea inainte bine relatia la tip si probabil s-o fi despartit dintr-o cauza ..sau cesti...posibil sa fie si cum ziceti voi : un tip ce umbla din floare in floare(dar din moment ce o stat cu cealalta fata 2 ani..totusi nu e putin ) . Eu zic ca dana_alina stie mai bine cum e prietenul ei acuma ..noi doar cu parerea ne putem da ...

#10 2010-05-31 18:28:34

Melany1
Banat

da exista mai multi factori eu nu am spus ca nu exista da pana nu traiesti nu stii ce a simtit fata respectiva..ca daca el era barbat si nu- mergea ii spunea si se despartea de ea..da el a stat pana a gasit alta

#11 2010-05-31 19:05:47

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Mai dati si voi pe la alte topicuri... Dana are o frumusete de domnisor hjarta care nu poate fi decat al domnului cu pricina smile
Se mai intampla...nu stii niciodata cand, si mai ales cum dai peste "the one" smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#12 2010-05-31 21:03:57

yoyolina
Moderator

Cred ca da smile

#13 2010-05-31 22:18:47

Melany1
Banat

yoyolina a scris:

Mai dati si voi pe la alte topicuri... Dana are o frumusete de domnisor hjarta care nu poate fi decat al domnului cu pricina smile
Se mai intampla...nu stii niciodata cand, si mai ales cum dai peste "the one" smile

pai si asta nu exclude ca nu poate fi valabil ce s-a zis mai sus....un copil nu tine un barbat pe viata.Sa fie sanatos copilasu!Ce treaba are copilu in toata ecuatia ?big_smile un copil nu e grantia
se vorbea de caracterul lui

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2010-05-31 22:19:15)

#14 2010-06-01 21:19:52

dana_alina
Full member

deci noi acum suntem impreuna si avem un copil,cu respectiva avea deja cateva probleme legate de relatia lor si eu am fost inca un motiv in plus sa se desparta,suntem fericiti si nu cred ca s-ar pune vreodata problema sa ne despartim

#15 2010-06-01 21:34:24

yoyolina
Moderator

Nici nu am spus ca ar fi garantia...dar din moment ce au un copil (marisor) impreuna, nu cred ca se mai pune problema ca ar fi fost doar o aventura si ca in curand va zbura la alta. E o relatie de durata, stabila. Parerea mea.
Dana scuza-ma te rog ca m-am bagat unde nu-mi fierbea oala:)

#16 2010-06-01 21:49:38

dana_alina
Full member

yoyolina nu am de ce sa te scuz puss ,fiecare isi da cu parerea,nu are nimeni nimic impotriva,bebelusul nostru face 1 anisor peste 6 zile,nu am facut copilul ca sa il leg de mine,a fost decizia la amandoi iar nu regretem nici macar o clipa,iar legat de subiect cred ca am stiut sa il cuceresc in asa fel in cat sa il fac sa nu mai vrea si alta tongue si daca stii cum sa faci ca o reletie sa mearga nu ai de ce sa vrei si alceva,pentru barbati tebuie sa fii:mama,tata,amanta,sotie si prietena  wink

#17 2010-06-05 23:28:34

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

hmmm...m-am bagat in seama cu el si la facultate si pe mess si pana la o iesire la o bere,n-a fost decat un pas...l-am cucerit cu felul meu de a fi,n-am depus cine stie ce eforturi big_smile

My Tears Dry On Their Own

#18 2010-06-15 15:54:18

luisjota
Hero member

Melany1 a scris:

LadyBird a scris:

tot_el23 a scris:

ma abtin neutral

de ce te abtii melany?......

fucking perfect...

#19 2010-06-15 16:07:40

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

wow, cate comentarii fara sens yikes
parca o relatie de 2 ani inseamna in mod automat iubire adevarata, fericire si asa si pe dincolo forgetit
desigur ca n-as vrea sa fi fost in locul fetei "parasite" dar in mod sigur relatia aia era departe de a fi roz, din moment ce el a lasat-o pur si simplu

si revenind... eu nu stiu care pe care a cucerit; eu eram inocenta, sincera, copilaroasa, n-aveam nicio treaba cu viata lol , eram eu si atat, habar n-aveam sa ma prefac sau sa flirtez chicot

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.