|
Nu esti logat.
Durere san drept#1 2006-11-20 13:43:59
durere san dreptanul trecut am luat marvelon(marca asa se numeste ) 6 luni ...5 luni nu am avut nik ...dar in a 6-a luna am avut niste dureri la sanul drept ....mi am facut o ecografie ....ca zis ca nu am nik ...dar sa nu mai iau anti ca posibil de la ele....acuma am inceput sa iau logest (dupa ce am fost la gineco ) si iar au aparut durerile ...tot la cel drept. sa mai iau anti sau sa opresc? Offline #2 2006-11-20 14:06:26
Re: durere san dreptmai bient e duci la doctor sa vezi exact care e cauza.fa analize..mamografie...ce se mai face si ti se va spune dac e din cauza antibebe sau nu Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #3 2006-11-20 15:56:05
Re: durere san dreptdar dupa cum am zis mai sus ...am mers la doctor .......si mia zis ca nu e nik...nu se vede nimik ...noduli sau stiu eu ce ?! Offline #4 2006-11-20 16:44:15
Re: durere san dreptPai cere parerea si la al medic.... Carpe diem! Offline #5 2006-11-20 17:19:59
Re: durere san dreptdaya2006, daca nu e nimik, inseamna ca nu e...cumpara Mastoprofen(de ex) crema, si ungete pe sin. Va trece durerea...sincer, eu nu as renunta la contraceptive Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2006-11-20 22:11:30
Re: durere san dreptpai nici eu nu vreau sa renunt la ele ...m am saturat de prezervative ....si fara nik nu vreau sa fac .....ca s super stresata .... Offline #7 2006-11-21 12:16:08
Re: durere san dreptavand in vedere ca durerea persista si e tot mai jenanta...cred ca a sa renunt la ele definitiv ... are ceva daca nu continui folia ?...( am facut-o cu prezervativ) Offline #8 2006-11-21 12:27:14
Re: durere san dreptintrerupe-le daca asa vrei, nu termina folia.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2006-11-21 12:30:29
Re: durere san dreptstii la control la gineco am fost intrebata daca am avut in familie cazuri de cancer la san ... si am avut matusa (sora tatalui) ...si sa ti spun drept m a pus putin pe ganduri Offline #10 2006-11-21 12:31:41
Re: durere san dreptsi io am....ambele bunici....daca traiesti cu complexul drobului de sare, nu vei avea o viata prea usoara Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2006-11-21 12:37:52
Re: durere san dreptsar'mana ..is mai stresata si cam tot timpul fac din tzantzar armasar ...am sa merg sa iau acea crema...de mai sus... Offline #12 2006-11-21 14:34:04
Re: durere san dreptok, tine-ma la curent Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2006-11-22 09:51:49
Re: durere san dreptsi eu am cam aceeasi problema adik dureri la sanul stang mai ales inainte de venirea ciclului.m-am dat si eu cu unguente prescrise dar durerile au aparut iarasi dupa ce nu ma mai dadeam si am fost din nou la medic,mi-a dat antiinflamator LEMESIL si vitamina e.sper sa imi treaca cu astea. Offline #14 2006-11-22 15:03:55
Re: durere san dreptpe mine nu ma doate inainte de ciclu ...ci uite am inceput sa iau logest si durerea a aparut la 4-5 zile....pana acuma nu m au durut....si sanii foarte rar ma dor inainte de ciclu...mai mult burta... Offline #15 2007-02-26 12:43:39
Re: durere san dreptpe la a 13-14 pastila pe mine incepe sa ma jeneze sanul stang iar apoi la cateva zile si cel drept,luna asta jena a ramas la sanul stang sa fie de la contraceptive?si reprezinta motive de ingrijorare? eu stiam ca dupa cele 3 luni de acomodare nu ar mai trebui sa te doara sanii. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #16 2007-02-26 12:50:51
Re: durere san drepteu zic sa mergi sa faci un examen al sinului si eventual o mamografie. Asta ca sa iti iei de o grija. Sinii mai dor, insa cel mai adesea aceasta durere nu e semn rau Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2007-02-26 12:52:47
Re: durere san dreptnu stiu daca are o importanta deosebita ?dar in ziua cand imi vine ciclul dispare si jena VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #18 2007-02-26 12:54:27
Re: durere san dreptda, sincer, dupa parerea mea, nu ai motive de ingrijorare. Totusi merita facute investigatiile de care vorbeam. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2007-02-26 12:55:44
Re: durere san dreptmultumesc foarte mult pt .raspuns VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|