|
Nu esti logat.
Cum dormiti cand sunteti impreuna?-2#20 2010-06-03 00:09:37
Re: Cum dormiti cand sunteti impreuna?Cel mai des in pozitia lingurita, dar dorm bine si cu capul pe pieptul lui si un picior peste el si daca il tin eu in brate, cu toate ca eu nu ma mai vad de el ca e mai mare ) Dimineata ne trezim fiecare pe partea lui de pat, dar ne luam imediat in bratze Vara e crima sa dorm cu el in brate pt ca tine de cald foarte rau , iarna e cel mai bine Offline #21 2010-06-03 19:09:23
Re: Cum dormiti cand sunteti impreuna?eu dorm pe pieptului lui insa trebuie neaparat sa ma mangaie pe mana sau pe par ca sa adorm, daca adoarme inaintea mea fac crizeeee. Offline #22 2010-06-03 19:49:26
Re: Cum dormiti cand sunteti impreuna?Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #23 2010-07-14 02:25:02
Re: Cum dormiti cand sunteti impreuna?Cu capul pe pieptul lui sau ma cuprinde pe la spate 8-> De ce iubim barbatii ? Pentru ca dupa toate intamplarile, nu pot trai fara noi, oricat de tare ar incerca. Offline #24 2010-07-14 07:49:52
Re: Cum dormiti cand sunteti impreuna?pai pe caldurile astea cat mai la distanta . Publicitateloading...
#25 2010-07-14 13:31:24
Re: Cum dormiti cand sunteti impreuna?Eu dorm "in sufletul lui" zice el , adica foarte aproape de el, ca sa-l simt, si cu picioarele printre picioarele lui. D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens" Offline #27 2010-07-14 15:43:08
Re: Cum dormiti cand sunteti impreuna?Ai dreptate Pill, dar macar pina adorm D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens" Offline #28 2010-07-14 16:37:23
Re: Cum dormiti cand sunteti impreuna?de obicei lingurita si noi,dar cum eu nu am stare si ma foiesc intr`una ,in final ramanem la tinutul de mana Love. Live. Laugh. Offline #29 2010-07-15 19:05:34
Re: Cum dormiti cand sunteti impreuna?
si "lingurita"...k cine stie cum se trezeste "pisoiul" lui si il simt cum ma da mai incolo...si eu daca am chef ma ocup sa-l potolesc ,daca nu,nu.....dar in cele mai frecvete cazuri..il potolesc ) “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #30 2010-07-15 21:03:18
Re: Cum dormiti cand sunteti impreuna?Buna tuturor sunt ale si sunt noua pe acest forum! si ma bucur ata de mult ca am gasit acest site.miar place foarte mult sa intru si eu in cercul vostru de prieteni Imi place foarte mult cum ati dezbatut subiectul acesta despre cum dormim cu partenerii! eu si logodnicul meu dormim in pozitia??lingurita?? cel mai des ori ma ia el in brate ori eu pe el ><...dar mai dormim si spate in spate,numai ca atunci eu ma lipesc tare de spatele lui sa il simt ...si eu imi doresc un bebica .... Dumnezeu sa ne ajute sa avem cat de curand curand bebelasi sanatosi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|