|
Nu esti logat.
Cineva cu ochelari sa ma lumineze si pe mine#1 2010-05-26 22:01:42
Cineva cu ochelari sa ma lumineze si pe mineMi-am facut ieri un control oftalmologic, mi-a izbit un -1 la ambii ochi si mi-am pus ochelari pe nas. Am mai purtat ochelari vreo 9 ani prin tinerete si ma gandeam ca n-o sa am probleme. qed Offline #2 2010-05-26 22:08:13
Re: Cineva cu ochelari sa ma lumineze si pe mineE posibil sa patesti asta pentru ca nu ai mai purtat ochelari de ceva timp. Iar - 1 e maricel. Ultima oara a fost editat de AyraBlack (2010-05-26 22:08:44) Offline #3 2010-05-26 22:13:08
Re: Cineva cu ochelari sa ma lumineze si pe minebai eu mi-am pus de vreo luna si am -2 la unul si -0.75 la celalalt...dedicul a zis ca nu e foarte mult...ma rog nu asta e ideea....ci ca nu e normal sa vezi asa...cum sa il vezi trapez? 2 saptamani e foarte mult...dau masinile peste tine pe strada..du-te inapoi si spune-i ca nu vezi bine cu ei...si mie mi-a zis ca dureza vreo zi pana se obisnuieste creierul cu ei dar la inceput cand i-am pus m-a intrebat daca vad bine!!! deci eu zic sa te duci inapoi si sa le explici problema Offline #4 2010-05-26 22:15:02
Re: Cineva cu ochelari sa ma lumineze si pe mine-2 e cam mult in opinia mea Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #5 2010-05-26 22:17:47
Re: Cineva cu ochelari sa ma lumineze si pe mineLa mine dat fiind ca am dioptria mica, mi-a zis ca e posibil sa dureze ceva mai mult timp pana se obisnuieste - ceea ce s-a si intamplat. Offline Publicitateloading...
#6 2010-05-26 22:22:11
Re: Cineva cu ochelari sa ma lumineze si pe mineI-am pus de curiozitate invers si vad aproape normal, adica tot inclinat si trapez dar mult mai putin qed Offline #7 2010-05-26 22:28:01
Re: Cineva cu ochelari sa ma lumineze si pe mineN-are logica, serios Offline #8 2010-05-26 22:39:17
Re: Cineva cu ochelari sa ma lumineze si pe mine
pai nush ca doctorul a zis ca e mai rau cand e cu plus Offline #9 2010-05-26 22:43:37
Re: Cineva cu ochelari sa ma lumineze si pe mineehh u sa fii sanatoasa si sa scapi repede de ei Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #10 2010-05-27 10:29:25
are logica: se poate sa-i fi montat lentilele invers dpdv al curburii (nu de la un ochi la altul, ca in cazul asta e aceeasi lentila la ambii ochi), sa nu fi tinut cont de distanta pupilara sau sau sa fi gresit dioptriile. Offline #11 2010-05-27 10:33:02
Re: Cineva cu ochelari sa ma lumineze si pe minesi eu zic la fel....oricat de neobisnuiti ar fi ochii cu ochelarii tot nu ar trebui sa simti efectul de deformare a obiectelor ....in cel mai rau caz vezi totul marit si ai dureri de cap.... Offline #12 2010-05-27 12:40:57
Re: Cineva cu ochelari sa ma lumineze si pe mineare logica...mie mi-a dat lentilele gresite atunci cand le-a prescris...eu nu am stiut si mi-am facut ochelarii. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #13 2010-05-27 12:55:10
Re: Cineva cu ochelari sa ma lumineze si pe mineParca s-a mai diminuat efectul de trapez, mai astept cateva zile. Oricum bani de altii n-am . Numai ca au inceput s ama jeneze la ochi, parca ma dor putin. Dar daca ii dau jos vad scrisul in ceata, cu ei vad mult mai clar. qed Offline #14 2010-05-27 14:45:42
Re: Cineva cu ochelari sa ma lumineze si pe minedaca e greseala lor, ar tb sa ti-i faca in banii pe care i-ai dat, nu s aplatesti in plus. totul e sa recunoasca (daca sunt intr-adevar gresiti). nu e normal tot ce zici tu: imagine deformata, dureri Offline #15 2010-05-28 10:58:09
Re: Cineva cu ochelari sa ma lumineze si pe minemai daca vezi deformat e posibil sa nu fie buni asa a patit sor'mea si'a facut control si in loc sa'i dea ochelari de departare i'a dat de apropiere si si'a dat seama dupa o sapt k nu vede nici o diferenta. si eu mi'am pus ochelari de curand si acum dupa o luna si ceva nu prea mai pot sa stau fara ei k de la departare nu mai disting. app eu mi'am dat seama k am nevoie de ochelari knd m'am asezat la un examen intr'una din bancile din spate si nu vedeam nimic la tabla si am inceput sa'i intreb pe colegi ce scrie pe tabla .la care profu' "hei in spate acolo!nu mai vorbiti" si eu ii zic ce vreti sa fac daca nu vad la tabla subiectele Avem 1 an si 5 lunite Offline #16 2010-05-28 11:27:38
eu port ochelari de 13 ani si una la mana la ochiul cu - este un ochi miop nu vezi la distanta si ochiul miop nu se corecteaza niciodata,de scazut fff slabe sanse ...dar s-au mai vazut si minuni Offline #17 2010-05-28 13:47:11
Re: Cineva cu ochelari sa ma lumineze si pe mineoarecum dar... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #18 2010-05-28 13:49:34
cel mai bine e sa mergi la un control la oftalmolog. unii pur si simplu nu mai vad bine (fie nu mai disting bine obiectele la distanta, fie nu mai vad sa citeasca si apropie cartea de nas), altora le lacrimeaza ochii de la statul la calculator, au senzatie de arsura, de nisip in ochi, pot sa apara si dureri de cap... Ultima oara a fost editat de alinda (2010-05-28 13:51:07) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #19 2010-05-28 13:54:05
Re: Cineva cu ochelari sa ma lumineze si pe minemultumesc, alinda Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|