|
Nu esti logat.
Pleoape umflate, mancarimi, usturimi#1 2010-05-26 23:55:23
pleoape umflate, mancarimi, usturimideci eu nu stiu ce sa mai fac...acum o luna si ceva m-am trezit cu pleoapele umflate....am fost la farmacie si mi-a dat Afacort...degeaba...le puneam imi trecea apoi iar se umflau... Ultima oara a fost editat de Jeniffer (2010-05-26 23:56:35) Offline #2 2010-05-27 09:12:44
Re: pleoape umflate, mancarimi, usturimiMa gandesc ca e o alergie la polen sau la puful de plop, foarte multa lume sufera de asa ceva in perioada asta... la alergolog trebuie sa mergi; inteleg ca tie ti s-au dat doar solutii locale, eu nu pot sa-ti spun sa iei un antihistaminic (Claritine sau ceva de genul), fiindca nu pot fi 100% sigura ca e elaergie, dar asa imi pare... Offline #3 2010-05-27 09:52:09
Re: pleoape umflate, mancarimi, usturimiJeniffer, stiam eu ca mai aveai un topic pe aceeasi tema: http://forum.anticonceptionale.ro/t3022 … te---.html Offline #4 2010-05-27 10:19:28
Re: pleoape umflate, mancarimi, usturimie o alergie la polen..cel putin eu asa am patit...mi-am facut testele de alergie si a reiesit ca sunt alergica la polen si praf...cel mai bine e sa mergi la un alergolog...am luat tratament anul trecut si vad ca acum nu am mai avut probleme vrreau si eu sa fiu miresica Offline #5 2010-05-27 13:12:01
Re: pleoape umflate, mancarimi, usturimida anca...nu il cautam pe ala . Ms. Am deschis aici pentru ca este vorba de Probleme medicale Offline Publicitateloading...
#6 2010-07-16 07:28:04
Re: pleoape umflate, mancarimi, usturimica sa nu deschid alt topic.miercuri am fost in oras am mers mult pe caldura am transpirat seara acasa ma deranja,ma intepa si ustura sub pleoapa dreapta.astazi in coltul interior al ochiului drept a aparut o roseata e si putin inflata si ma manaca dar senzatia e sub pleoapa.stie cineva cu ce sa imi dau? ma manaca destul de tare #9 2010-07-16 15:59:38
Re: pleoape umflate, mancarimi, usturimisi pe mine ma mananca ochii de vreo 2 sapt. al meu a zis ca a patit si el la fel si cica lui i s-a tras de la curent. nu prea stiu ce sa zic, a trecut deja ceva timp si eu tot ma scarpin si tot ma mananca si ma scarpin si apoi ma ustura si tooot asa V., soarele si luna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|