homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cineva priceput la telefoane?!

#1 2010-05-27 12:25:13

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Cineva priceput la telefoane?!

Tocmai ce mi-a fost furat telefonul...trebuie neaparat sa imi cumpar unul in cel mai scurt timp...dispun cam de 5-6 milioane. Am studiat niste oferte si am gasit la emag un telefon LG GT500 redus de la 8 mil la 5 mil...as dori daca se pricepe cineva, sau daca are, sa isi spuna parerea ca sa pot lua o decizie buna....multumesc anticipat!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#2 2010-05-27 12:28:11

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: Cineva priceput la telefoane?!

stiu ca nu asta ai intrebat, dar de banii aia eu mi-as lua nokia 6300 fara sa stau pe ganduri hjarta

hjarta

#3 2010-05-27 12:38:42

x_ynna
Addicted member

love pentru un telefon care nu e cu touchscreen l-as prefera putin mai mic...eu am avut un samsung E370 micutz, micutz care a mers 5 ani de zile bestial grater ....si asa toate mi se par caramizi pe langa ala...in plus are o camera doar de 2 MP pe langa 5 al LG.ului...mc de sfat oricum!! oricare sfat e binevenit!

#4 2010-05-27 12:42:26

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

x_tyna sa nu comparam Lgu cu un nokia.Eu as opta ptr Nokia...eu am avut http://www.toptechreviews.net/wp-conten … -6500-.jpg si am fost super incantata era ff mic si usor

#5 2010-05-27 12:47:13

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

6300-le e foarte subtire, parerea mea.
nush ce sa zic de LG-ul ala, dar mama a avut 2 LG-uri, un shine, si unu nu mai stiu de care...si ambele s-au stricat in ~1 an..

hjarta

Publicitate

loading...

#6 2010-05-27 12:52:55

rogvaiv
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-08-04

Am avut si eu Lg, bateria a murit dupa un an. Acum mi-am luat alta baterie dar tine vreo 2 zile.

qed

#7 2010-05-27 13:01:52

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

eu iti recomand nokia sau sony. in nici un caz lg
nokia 6300 e un tel f bun, face si poze dragute

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#8 2010-05-27 13:02:39

x_ynna
Addicted member

mel nu pot intra pe linkul pe care l-ai pus...fetelor daca va uitati putin la el http://www.emag.ro/telefoane_gsm/telefo … GT500Black are foarte multe optiuni...inclusiv wireless, GPS si office...ma gandesc ca raportul calitate pret e bunicel...garantia e pe 2 ani...iar bateria 1000 mA iar la nokia 869mA...in commenturile lasate de cei care au nu zice neaparat de rau...acum sa vedem

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-05-27 13:30:29)

#9 2010-05-27 13:54:33

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

tu iei ce vrei, noi doar am zis pareri. eu una am avut pe mana multe telefoane ca mereu le schimb, in afara de nokia si sony, nu mi-as lua altceva. acum sunt telefoane cu multe optiuni in ele de la diverse firme, nu inseamna ca sunt neaparat si bune smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#10 2010-05-27 14:08:29

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

ah am avut si eu un lg ciocolate sau cum il cheama si ma tinea bateria jumate de zi , si nu vb la tel incat sa zici ca de asta se descarca , si in plus dadeam sa intru in ceva si intra in alta optiune forgetit

#11 2010-05-27 14:11:53

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

x-ynna, de ce nu mergi tu frumos la magazin si alegi ce-ti place de acolo? de ce sa-l comanzi de pe net cand il poti vedea "live", poti intra in meniu, etc....

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#12 2010-05-27 14:39:05

x_ynna
Addicted member

alinda dar o sa merg iti dai seama...emag are reprezentanta in Iasi...doar ca la oferta asta s-au dat rapid si mai erau 3 telefoane pe toata Romania...am sunat si i-am rugat sa imi trimita unul la Iasi. O sa merg maine sau sambata sa ma uit la el si eventual sa il ridic...dar vroiam parerea cuiva care are...sa vad in principal cum merge touchscreen.ul si cat tine bateria...un comment pe emag zice ca 4-5 zile...dar mai vroiam si alte pareri...

#13 2010-05-27 14:58:04

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

x_tynna cauta Nokia 6500 eu am avut clasic negru

#14 2010-05-27 17:24:51

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

eu am avut un lg, de care am fost f multumita! il luasem din italia si m-a tinut 2 ani, dar fiind decodat si cartela era si mica, eu taiasem si cartela cat sa mai ramana cipul si mi s-a stricat! deci, eu sustin si lg-ul, dar si Nokia! urmatorul telefon care o sa mi-l iau va fi nokia x5!

#15 2010-05-27 17:58:56

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

x_ynna a scris:

alinda dar o sa merg iti dai seama...emag are reprezentanta in Iasi...doar ca la oferta asta s-au dat rapid si mai erau 3 telefoane pe toata Romania...am sunat si i-am rugat sa imi trimita unul la Iasi. O sa merg maine sau sambata sa ma uit la el si eventual sa il ridic...dar vroiam parerea cuiva care are...sa vad in principal cum merge touchscreen.ul si cat tine bateria...un comment pe emag zice ca 4-5 zile...dar mai vroiam si alte pareri...

in principiu telefonul e bunut..la sensul ca touchscreen-ul e superior lui cookie/viewty..merge mult mai bine decat cele doua mentionate..wi-fi-ul merge destul de ok, sunetul ca redare(cel putin in casti)la fel, are o calitate multumitoare, plus ca are si accelerometru..camera de 5M e ok, insa se putea si mai bine si asta din cauza lentile..insa este suficient avand in vedere ca este un telefon si nu o camera foto.deci nu putem cere aceleasi performante.
insa..bateria este cea mai mare problema a sa..acum nu-i chiar de blamat faptul ca nu tine bateria dupa un timp, pentru ca ecranul touchscreen consuma energie si mai ales daca ii tii luminozitatea la maxim.daca stai pe net..garantat in 30-40 de min maxim s-a dus bateria..dupa o lunga uzura(peste 8 luni) deja scade drastic, chiar si dupa ~o ora de conversatie, ramai fara baterie. iarasi o mica problema..desi iti arata nivelul bateriei si sa spunem ca este mai putin de jumatate..e ceva cu du-te vino lol o sa te trezesti ca se inchide deodata forgetit sistem de operare nu are, insa are el propriul so..nu mai tin minte exact cum se numeste big_smile aplicatii gasesti cam greu, in afara de cele cu, care vine el,preinstalate..
in principiu e un tel dragut, iar daca ai grija de el si nu esti un maniac care sta toata ziua calare pe telefon o sa-ti satisfaca nevoile.tie daca iti place, cumpara-l..nu te lua dupa chestia ca nu tine bateria, ca ba n are una, ba n are alta..eu acum detin un iphone de ~ 8 luni si mi l-am luat desi stiam ca nu o sa ma tina bateria mai deloc..dar atata timp cat imi satisface si nevoile media(muzica, foto&altele) ma super multumeste..uite si eu cand stau pe wi-fi in 40 de min e mort lol daca joc un joc 3D la fel lol deci se poate si mai rau.
in principal sa ti placa tie smile nu e ceva inaltator de bun, dar e ok...

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#16 2010-05-27 22:15:41

x_ynna
Addicted member

multumesc mult de lamuriri maryu...asta imi si doream...niste comentarii de la cunoscatori tongue puss

inca o intrebare: nu e un telefon prea mare pentru o fata? ...sa imi schimb optiunea cu un LG GT510 pop sau nu se merita? http://www.emag.ro/telefoane_gsm/telefo … D510Silver

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-05-27 22:18:06)

#17 2010-05-27 23:12:08

maryu
Hero member

telefonul ca dimensiuni e super ok...ce sa mai zic eu de telecomanda mea de iphone..forgetit lol
cat despre gd510..au cam aceleasi performante..in schimb nu are wifi si 3G, office, plus alte mici detalii..decizia iti apartie in totalitate..ambele sunt destul de ok..

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot

#18 2010-05-27 23:16:12

x_ynna
Addicted member

tu ce ai alege maryu? LG GT 500 nu? saru'mana inca o data!

P.S. eu am fost obisnuita cu un telefon de 7 cm si ceva...iti dai seama cum mi se par astea tongue ...camera ma face sa ma gandesc pe care sa aleg dintre cele 2 big_smile

#19 2010-05-27 23:30:25

maryu
Hero member

nu te lua dupa camera..ca gd-ul are 3.15 mp si gt-ul 5..garantez ca nu e mare diferenta intre poze lol
ambele sunt pe aceeasi platforma..fara vorba multa EU as alege fara indoiala Gt500 smile
dar decizia e a ta tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.