homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

BUNA !!! AM NEVOIE DE UN SFAT DE LA DOCTORESSA SI D LA ALTE PERSOANE

#1 2010-05-28 15:46:03

Tequila001
Membru
Inregistrat: 2010-05-28

BUNA !!! AM NEVOIE DE UN SFAT DE LA DOCTORESSA SI D LA ALTE PERSOANE

Buna ziua...sunt noua pe site ji as vrea s o intreb pe doctoressa ceva. Am aflat acu o luna k am hpv d la prietenul meu. M am dus din timp la doctor mi' a facut electrocauterizare a decurs ft bne ma scapat de condiloame care erau si in vagin. Am luat ovule cervugid echinaceea, isoprinosine, vitamina C am mers de 2 ori p saptamana la pansat si sa ma dea cu o crema podofilina. Rana arata ft bne e spre vindecare , coaja a cazut. Mi a recomandat ovule trofice care contin vitamine....Prietenul meu a venit ji el i a dat o crema care i au micsorat ft mult bubitele...pe care i le a intepat cu o scobitoare cu acid acetilsalicilic sau ceva d genu....apoi l a dat cu podofilina in urma careia ia iejit in varf o infectie asa ceva....Intrebarea mea e....cat tre sa mai stau fara sa nu fac nimic....am inteles k tratamentul dureaza 6 sapt la mine  au trecut 3 saptamani.Trebuie sa mai astept 3 sapt si apoi am voie sa trec la actiune?... sau mai mult de 3 sapt  Mentionez k mi au iejit tulpinele 31,6,59,39 cesafac

#2 2010-05-28 20:23:15

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: BUNA !!! AM NEVOIE DE UN SFAT DE LA DOCTORESSA SI D LA ALTE PERSOANE

Ideal ar fi sa termini tratamentul ca sa fii sigura ca vaginul s-a vindecat complet. Gandeste-te ca vaginul e un medicu umed si nu se vindeca la fel de repede ca o rana exterioara.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2010-06-07 00:00:40

alina27
New member
Inregistrat: 2008-11-18

buna fetelor. am o problema, am o iritatie intre labii. mi-am facut analize, cultura de col, tsh-ulsi urocultura. cultura de col si tsh-ul au iesit bine mai putin urocultura. am o infectie cu e-colii, am si antibigrama si doctora mea ginecolog mi-a dat tratament inainte de a vedea rezultatul uroculturei giniel intravaginal 10 zile si crema bepanthen dimineata si pimafucort seara.degeaba ca iritatia nu mi-a trecut. nu simt decat ustrime la pipi si eu presupun ca atinge de labii si de aceea ma ustura, credeti-ma e un chin sa-ti fie frica sa mai faci pipi ca  ustura. mi-a dat ca tratament norfloxacina 7 zile si cate o capsula de urinal tot 7 zile dupa care inca 2 saptamani cu cate o capsula de urico si 3 litrii de apa zilnicl pe perioada menstruatiei. inca nu a venit menstruatia. toate contactele mele au fost si sunt numai cu prezervativ. eu plec in anglia sa muncesc o perioada si am citit pe internet ca nu prea se scapa de asemenea infectie. sunt foarte foarte ingrijorata ca nu o sa scap de aceasta infectie. ce ma fac acolo in angia ca acolo nu se dau antibiotice ca la noi in tara? va rog din suflet  sa maajutati cu un sfat. va multumesc.

#4 2010-06-07 00:15:43

alina27
New member

vroiam sa intreb daca iritatia dintre labii este de la e-colii? apare si dispare, cateodata foarte suparatoare, parca sunt oparita ca bebelusii. mi s-a luat de atata durere. va rog ajutati-ma cu un sfat.

#5 2010-06-07 11:14:08

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

infectia urinara cu e coli de obicei trece foarte usor.
despre iritatia de pe labie nu stiu ce sa-ti spun

Publicitate

loading...

#6 2010-06-10 11:26:02

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

alina27 a scris:

buna fetelor. am o problema, am o iritatie intre labii. mi-am facut analize, cultura de col, tsh-ulsi urocultura. cultura de col si tsh-ul au iesit bine mai putin urocultura. am o infectie cu e-colii, am si antibigrama si doctora mea ginecolog mi-a dat tratament inainte de a vedea rezultatul uroculturei giniel intravaginal 10 zile si crema bepanthen dimineata si pimafucort seara.degeaba ca iritatia nu mi-a trecut. nu simt decat ustrime la pipi si eu presupun ca atinge de labii si de aceea ma ustura, credeti-ma e un chin sa-ti fie frica sa mai faci pipi ca  ustura. mi-a dat ca tratament norfloxacina 7 zile si cate o capsula de urinal tot 7 zile dupa care inca 2 saptamani cu cate o capsula de urico si 3 litrii de apa zilnicl pe perioada menstruatiei. inca nu a venit menstruatia. toate contactele mele au fost si sunt numai cu prezervativ. eu plec in anglia sa muncesc o perioada si am citit pe internet ca nu prea se scapa de asemenea infectie. sunt foarte foarte ingrijorata ca nu o sa scap de aceasta infectie. ce ma fac acolo in angia ca acolo nu se dau antibiotice ca la noi in tara? va rog din suflet  sa maajutati cu un sfat. va multumesc.

fa tratamentul pentru infectia urinara ca se scapa relativ usor de ea.
In ceea ce priveste iritatia de pe labii eu una as incerca sa folosesc un antimicotic(de tipul clotrimazol)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#7 2010-08-08 19:05:36

alina27
New member

Buna ziua. am si eu o intrebare, mi-a venit ciclu normal iar dupa ce s-a terminat au inceput durerile in partea stanga jos, am fost la medicul de familie de-aici din anglia m-a palpat si mi-a zis ca trebuie sa iau decat calmante.ma doare din ce in ce mai rau si cand fac pipi si cand merg si cand stau. eu mi-am zis sa repet un tratament pe care mi l-a dat doctora mea ginecolog din romania si anume zanocin 7 zile , nizoral si o capsula de avdil in fiecare zi. saptamana viitoare trebuie sa-mi vina ciclu si acum am niste dureri de parca mi-ar veni. eu cred ca am racit la ovare, am mai patit asta. ce sa fac ca nu mai pot astepta pana la ecografie si nu sunt in tara mea? sa rept tratamentul cu zanocin sau nu? va multumesc mult si astept cat se poate de repede un raspuns. mentionez ca durerile in partea stanga jos au aparut de fiecare data dupa terminare ciclului si la efort.

#8 2010-08-08 19:08:52

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

pt ce anume ai luat tratamentul dat de dr din romania?pt aceleasi dureri?

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#9 2010-08-08 19:21:15

alina27
New member

aveam o inflamatie pelviana pe stanga, adica ovar si trompa. infectie cu e-colii si microplasma.dar ma doare rau si nu mai stiu ce sa iau.

#10 2010-08-09 10:28:55

sonia30
Moderator

mai bine mergi la dr cat de repede si daca ai acelesi dureri si nu poti sa le mai suporti,stiu ce insemna sa mori de durere,poti sa incepi sa iei.dar mergi neaparat la medic.cum sunt medicii pe acolo?mai amabili ca-n romania?mai bine pregatiti?

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#11 2010-08-09 18:26:26

alina27
New member

am fost la medicul de familie si doar m-a palpat pe burtica si a vazut unde ma doare. mi-a facut o hartie de mana si au spus ca ma suna sa ma duc la spital pentru o ecografie. dar, poate sa dureze si cateva saptamani programarea. nu am mai putut astepta si am inceput sa iau zanocinul cu nizoral la 12 h si tot ma doare cu toate ca e prima zi de antibiotic. ma tine cand merg, cand fac ceva. lucrez numai in picioare . nu te baga nimeni in seama aici daca nu platesti taxele care sunt foarte mari. mai bine in tara ta. plang de durere si mi-e foarte frica.abia am putut sa dorm aseara ca ma doare cateodata foarte adanc. ma ia durerea ma lasa. am mai patit asta dar nu asa sa simti cum te ia cu cald din cauza durerilor si ti se inmoaie picioarele. simt durere si in dreapta acum si imi pleaca durerea pe picior. aici nu se da decat paracetamol, numai daca e ceva grav iti prescriu antibiotice.nu poti sa-ti iei de la farmacie fara reteta. multumec mult pentru intelegere.

#12 2010-08-09 18:35:39

sonia30
Moderator

stiu de la sora mea care lociueste in olanda ca aia medicii de acolo nu dau asa osor pastile.si eu am avut acum cativa ani o raceala puternica de a trebuit sa plec de la serviciu ca nu puteam sa stau in picioare de durere,usturime,de-abia puteam sa fac pisu.ingrozitor.trebuie sa vii in tara la control.da asta depinde daca ai concediu,si cum poti pleca de la munca de acolo.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.