|
Nu esti logat.
Cum pot sa scap dintr-o situatie dificila#1 2010-05-28 16:03:01
cum pot sa scap dintr-o situatie dificilaIntampin momentan o perioada dificila. M-am despartit de prieten de vreo luna. Nu asta ar fi problema.. adevarata problema este ca prietenul meu cel mai bun, un baiat, cu prietena de peste 1 an, vrea sa fim impreuna. Subiect asa de banal si de tampit, da stiu. Dar in acelasi timp nu stiu ce sa fac. Am incercat de toate... sa ii zic ca il vreau doar ca prieten, ca tin la el foarte mult si nu vreau sa pierd prietenia, ca nu ma simt atrasa de el, ca el are o relatie, toate variantele diplomatice le-am luat la rand. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #2 2010-05-28 16:10:44
Re: cum pot sa scap dintr-o situatie dificilao situatie asemanatoare am avut si eu..chiar mai rau,tipul era din scoala de la mine si nu scapam de el nici in pauze..a durat cam 1 luna povestea asta pentru ca el,la fel ca prietenul tau nu accepta nici un fel de motive.pana la urma am inceput sa racim relatia si ca prieteni..nu ii mai raspundeam mereu la telefon,pe messenger intram mai rar si la scoala imi cautam de treaba prin pauze.incet incet a incetat cu insistentele. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #3 2010-05-28 16:15:43
Re: cum pot sa scap dintr-o situatie dificiladeci nu am nici o sansa decat sa dispara si prietenia nu? el a mai avut o tentativa anul trecut in vara si atunci am scapat pentru ca am plecat 10 luni in delegatie inafara tarii, un an intreg nu am mai vorbit deloc cu el. dar tot imi dadea mailuri, mesaje pe site-urile unde aveam conturi si ma cauta. dupa ce am revenit in tara tot ma cauta si acum a reinceput cu relatia amoroasa dintre noi. daca intr-un an nu i-a trecut tare mi-e frica ca va trebui sa fiu foarte acida ca sa scap. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #4 2010-05-28 16:17:05
Re: cum pot sa scap dintr-o situatie dificilaPuccina, spune-i pur si simplu ca tii la el ca prieten, dar nimic mai mult, nu vad de ce s-ar simti jignit, doar atractia nu e ceva ce vine la comanda Offline #5 2010-05-28 16:21:42
Re: cum pot sa scap dintr-o situatie dificilaI-am spus, asta e problema i-am zis ca totusi tocmai am iesit dintr-o relatie, nu am nevoie de alt iubit, am nevoie de el ca prieten si doar asa il vad, un amic. Ultima oara a fost editat de Puccina (2010-05-28 16:27:10) Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline Publicitateloading...
#6 2010-05-28 16:23:31
Re: cum pot sa scap dintr-o situatie dificilaVorbeste serios cu el si spune-i, ma gandesc ca ii e si lui greu sa te vada zi de zi doar ca prieten daca e indragostit de tine... daca nu se mai poate, macar o vreme sa va vedeti mai rar, poate-i trece Offline #7 2010-05-28 16:33:57
Re: cum pot sa scap dintr-o situatie dificilasi mie mi-ar fi greu sa ma vad cu el mereu stiind ca e indragostit de mine, daca chiar asa o fi si nu sunt doar o ambitie prosteasca a lui, fata pe care nu o poate cuceri. oricum stiu ca nu ne-am potrivi deloc ca iubiti. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #8 2010-05-28 16:40:07
Re: cum pot sa scap dintr-o situatie dificilaDe asta nu cred eu intr-o prietenie dintre un baiat si o fata, bine poate sunt si exceptii, dar foarte putine, in general se termina ca in cazul Puccinei.Sfatul meu este sa il faci sa inteleaga ca intre voi nu poate fi niciodata nimic si daca chiar nu intelege, cred ca singura sansa este sa incheiati prietenia si asa n-o sa mai aveti motive sa va vedeti sau sa va auziti la telefon si gandeste-te ca chiar daca el ti-ar spune ca te intelege si vrea sa ramaneti in continuare prieteni, fii sigura ca odata ce i s-a aprins acolo beculetul, nu te va mai putea vedea vreodata doar ca pe o prietena si atat, odata ce el isi doreste ceva mai mult, cel putin asa cred eu. Offline #9 2010-05-28 16:44:06
Re: cum pot sa scap dintr-o situatie dificila
mi-era frica de o chestie ca asta asa este, ai dreptate, nimic nu va mai fi la fel vreodata. tare mi-e frica de confruntarea asta.. as vrea sa o evit pe cat posibil dar stiu ca nu se poate poate ii zici ca ma marit si scap Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #10 2010-05-28 16:54:54
Re: cum pot sa scap dintr-o situatie dificilaPai asta e problema, ca hai sa zicem ca pana la urma ca sa te aiba mereu in preajma lui, iti poate spune ca se va resemna la gandul ca nu se poate mai mult si sa fiti doar buni prieteni ca pana acum.......insa, repet, niciodata nu va mai putea sa te priveasca doar ca pe o simpla prietena, acuma na...tu decizi ce si cum vrei sa faci dar eu cred ca este doar o singura cale de a iesi din aceasta problema. Offline #11 2010-05-28 17:25:09
Re: cum pot sa scap dintr-o situatie dificilaExact!!!Sunt de aceasi parere cu free. Offline #12 2010-05-28 17:33:19
Re: cum pot sa scap dintr-o situatie dificilain acest moment vorbesc cu el si are un aer atat de indiferent ca nu imi vine sa cred. daca nu vreau asta e, nu o sa incerce sa ma convinga de nimic, sa fac dupa cum ma taie capul. ca imi fac prea multe probleme unde nu este cazul. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #13 2010-05-28 18:23:30
Re: cum pot sa scap dintr-o situatie dificilade acord cu free... fucking perfect... Offline #14 2010-05-28 18:35:24
Re: cum pot sa scap dintr-o situatie dificilaacelasi sfat si din partea mea: ignora-l Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #15 2010-05-28 18:37:40
Re: cum pot sa scap dintr-o situatie dificilaam vorbit cu el, gata am terminat. aveati dreptate cand ziceati ca va spune ca e totul ok si sa continuam la fel. exact asta a si spus. mama ei de viata Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #16 2010-05-28 18:51:57
Re: cum pot sa scap dintr-o situatie dificilaoricum, nu-ti face griji ca o sa sufere....el are iubita acum, parca asa am inteles... fucking perfect... Offline #17 2010-05-28 19:34:14
Re: cum pot sa scap dintr-o situatie dificila
pai eu eram in relatie de 5 ani cand l-am cunoscut si ne stim de un an jumate. el are prietena de aproape 2 ani. deci nu e ca si cum ne-am fi facut relatii noi in timp ce ne stiam. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|