|
Nu esti logat.
Cum shi din ce cauza ishi pierd anticonceptionalele efectul??#1 2006-11-20 16:05:05
cum shi din ce cauza ishi pierd anticonceptionalele efectul??mai am cautat pe aici pe forum dar nu am vzt ceva clar..intrebari d genul ce efect au antibioticele asupra anticonceptionalelor am gasit dar altele nu asha k ash vrea sa shtiu aici toate cazurile in kre anticonceptionalele nu mai au efect...deshi ai luat pastilutza la timp...shi etc.... Offline #2 2006-11-20 16:19:34
Re: cum shi din ce cauza ishi pierd anticonceptionalele efectul??alcool,cafea,tigari...:-?...shtiu yo ce chestii d egenul...scad efectul?nu k ash fuma,consuma cafea sau alcool...dar intreb...nu se shtie niciodata=)) Offline #3 2006-11-20 16:34:21
Re: cum shi din ce cauza ishi pierd anticonceptionalele efectul??ceaiul de sunatoare si sucul natural (facut in casa) de grefe. dar in cantitati mari. Nobody home Offline #4 2006-11-20 22:11:11
Re: cum shi din ce cauza ishi pierd anticonceptionalele efectul??ok multumesc frumos...ma ashteptam sa fie o lista mult mai mare nujt dc:D... Offline #5 2006-12-03 20:37:20
Re: cum shi din ce cauza ishi pierd anticonceptionalele efectul??nurofenul scade !! grija mare ! "Nu exista nimic mai bun sau mai rau, gandirea noastra imparte lumea in fericire si nefericire"(Shakespeare) Offline Publicitateloading...
#6 2006-12-03 20:43:44
Re: cum shi din ce cauza ishi pierd anticonceptionalele efectul??nurofenul??? Nobody home Offline #7 2006-12-03 20:44:15Re: cum shi din ce cauza ishi pierd anticonceptionalele efectul??nurofenul nu scade efectul antionceptionelelor!... Ultima oara a fost editat de annna (2006-12-03 20:46:58) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #8 2006-12-11 22:48:57
Re: cum shi din ce cauza ishi pierd anticonceptionalele efectul??:-< ca sa vezi ce ti e si cu doamnele de la farmacie.. de atatea luni ma feresc de el din cauza unei tanti care induce in eroare.. fetele scuze, nu am vrut sa introduc informatii eronate... Dulcolax reduce efectul? "Nu exista nimic mai bun sau mai rau, gandirea noastra imparte lumea in fericire si nefericire"(Shakespeare) Offline #9 2006-12-12 13:09:10
Re: cum shi din ce cauza ishi pierd anticonceptionalele efectul??Dulcolax scade efectul contraceptivelor doar in masura in care el isi face treaba in preajma orei la care iei tu pastila...bea mai bine ceai chinezesc antiadipos, regleaza scaunul si nu scade efectul pastilelor. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2006-12-14 20:56:52
Re: cum shi din ce cauza ishi pierd anticonceptionalele efectul??merci doctoressa! deci o sa renunt la dulcolax. am luat o raceala ieri si mi e frica sa nu se agraveze si sa ajung la antibiotic. Eu am avut un rest amigdalian in gatut pe care mi l a rezolvat o doamna doctor foarte draguta cu criptoliza(de vreo 2 ori),insa de atunci-din cauza pb repetate cu raceala si gatul umflat si flegmoane si alte cele- am prin spaima si de cel mai mic semn de raceala sau durere de gat. Ce imi recomandati sa imi treaca repede si sa nu interactioneze cu antibebe?... vreau sa fiu sanatoasa si protejata macar acum in perioada asta de sarbatori cat e iubitul meu acasa..in rest nu am nevoie de protectia antibebe k e asa departe ... "Nu exista nimic mai bun sau mai rau, gandirea noastra imparte lumea in fericire si nefericire"(Shakespeare) Offline #11 2006-12-28 20:48:58
Re: cum shi din ce cauza ishi pierd anticonceptionalele efectul??aspirina,paracetamol...astea scad efectul ?:-?....k am km racit shi pe antibiotice nu vreau sa trec shi am zis sa iau o aspirina dar sa intreb intai Offline #12 2006-12-28 20:50:37
Re: cum shi din ce cauza ishi pierd anticonceptionalele efectul??Nu, nu-i probleme cu astea, nu scad #13 2006-12-28 21:00:16
Re: cum shi din ce cauza ishi pierd anticonceptionalele efectul??multumesc:D Offline #14 2006-12-28 21:04:01
Re: cum shi din ce cauza ishi pierd anticonceptionalele efectul??Cu placere #15 2006-12-29 00:49:54
Re: cum shi din ce cauza ishi pierd anticonceptionalele efectul??mie doctora de la planning familial unde am fost mi-a spus si chiar a subliniat ca nurofenul scade efectul anticonceptionalelor.... "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #16 2006-12-29 00:55:26
Re: cum shi din ce cauza ishi pierd anticonceptionalele efectul??aolo si am si eu o intrebare......trebuia sa imi iau pastila la 23 si am uitat si am luato la 24 are ceva?trebe sa ma protejez 7 zile? "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #17 2006-12-29 00:59:32
Re: cum shi din ce cauza ishi pierd anticonceptionalele efectul??Nu. Atata timp cat nu inatarzii cu ea mai mult de 12 ore, nu trebuie protectie suplimentara. #18 2006-12-29 01:27:28
Re: cum shi din ce cauza ishi pierd anticonceptionalele efectul??hmm..nurofenul scade efectul anti.. .hmm.. nu vad legatura...sa ma lamureasca careva Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #19 2006-12-29 01:44:04
Re: cum shi din ce cauza ishi pierd anticonceptionalele efectul??
deci nu scade it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|