|
Nu esti logat.
Par ars#1 2010-05-29 12:11:49
par arsam facut imprudenta sa merg la un salon sa imi fac niste suvite mai deschise. acasa am observat ca parul din aceste suvite e ars ca si cum ar fi fost tinut deasupra unei flacari. am facut cateva masti cu ulei de masline, dar nu ajuta. pana la urma am taiat putin din varfuri, insa mai am niste suvite si in breton, pe care nu le pot taia, ar ramane prea scurte. Offline #2 2010-05-29 23:43:29
Re: par arssau du-te la opc Offline #3 2010-05-29 23:45:02
Re: par arsda, acesta a fost si primul meu impuls. numai ca tot la acel salon imi pun si unghii cu gel si la acestea nu pot renunta, mi le pune f bine fata de acolo. iar cea care tunde este in aceeasi incapere, practic nu pot sa ma revolt fata de ea fara sa stric relatia cu cealalta... ele fiind rude. complicat, nu? Offline #4 2010-05-29 23:46:49
Re: par arsDar parul tau nu era cumva ars dinainte? De la placa, foehn, stiu eu. Ca daca era deja cat de cat ars acum ca e si mai deschis se vede mai tare Offline #5 2010-05-29 23:51:09
Re: par arsai dreptate, cred ca ma voi reorienta, si cu parul si cu unghiile. si asa auzisem de un alt salon cu preturi super si voiam sa incerc. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|