homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere-menstruatie

#1 2010-05-30 11:25:50

R4lucutza
New member
Inregistrat: 2009-06-30

intarziere-menstruatie

Buna ziua,

De cateva luni iau Duphaston la recomandarea medicului pt reglarea ciclului,pt progesteron mic(dorim un BB)...toate bune pana acum...Ciclul mi-a venit normal dar luna asta nu.......m-a intarziat deja 11 zile,dureri de san am,am avut si clasicile dureri de burta pe care le avem inainte sa vina ciclul(acum nu le mai am,sau cel putin nu asa de intense)si degeaba tot nu a venit....Am facut test de sarcina in ziua a opta de la intarziere si a iesit negativ(am uitat sa spun ca luna asta m-am ingrasat cam 3 kg,dar dieta mea nu e deloc schimbata,e la fel ca pana acum )
Voi ce ziceti?De la ce as putea avea intarzierea asta mare dar insarcinata nu sunt....cum am spus testul a iesit negativ...

Ultima oara a fost editat de R4lucutza (2010-05-30 11:30:51)

#2 2010-05-31 12:03:25

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: intarziere-menstruatie

insa ai semne de sarcina....
refa testul ala de sarcina peste citeva zile...duphaston iti da singerare de privatie la progesteronul din el(astfel iti apare menstra) nu influenteaza data ovulatiei...deci poate esti gravida insa ai facut testul prea devreme

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-05-31 18:43:34

R4lucutza
New member
Inregistrat: 2009-06-30

Re: intarziere-menstruatie

multumesc pentru raspuns.
azi dupa masa cica mi-a venit ciclul...ceva maro foarte putin(asa am in ultima zi de ciclu..)..nu stiu ce sa zic ,nu cred ca e sarcina chiar daca vreau din tot sufletul...sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.