homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ANTICONCEPTIONALE?!

#1 2010-05-31 12:30:17

LoveArt
Membru
Inregistrat: 2010-05-31

ANTICONCEPTIONALE?!

Buna! Sunt Noua Aici ...am Intrat Pe Acest Forum Pentru Ca Nu Am Gasit Raspunsurile La Intrebarile Adresate Doctorului Meu.am 24 De Ani Si Sapt Trecuta A Fost Prima Mea Vizita La Un Doctor Ginecolog.am Fost Foarte Stresata ...din Nefericire Nu Am Dat Peste Un Dr.care S Aibe Rabdare Cu Mine...sau Macar Sa Discute Cu Mine...mi-a Dat Un Tratament Pentru Vulvo Vaginta...pt Ca Am Fost Expediata F Rapid...nu Am Apucat Sa O Intreb  Daca Imi Trebuiesc Anumite Analize Pt A Incepe Sa Iau Anticonceptionale.am O Relatie Stabila De 5 Ani ,iar Partenerul Meu Isi Doreste Mai Mult Decat Mine Sa Iau Aceste Anticonceptionale...si Daca Imi Puteti Recomanda Un Dr Mai...sociabil Cu Care Sa Dialoghez Si Sa Nu Monologhez...as Fi F Incantata(din Ploisti Sau Bucuresti) Va Multumesc!

#2 2010-05-31 12:33:20

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: ANTICONCEPTIONALE?!

in Bucuresti poti merge la doctoressa smile
pe bannerul de la inceputul paginii afli date de contact

#3 2010-05-31 12:34:59

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

foarte important:
nu mai scrie cu majuscule ca nu e nevoie sa tipi la noi(si oricum dupa cum observi nu te lasa nici forumul)...si ne si obligi sa te sanctionam
Si acum: pentru contraceptive e bine sa mergi la un medic de planning, nu la ginecolog(care are mult mai putin timp si mai putina rabdare)...daca doresti, eu te astept,

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2010-05-31 12:35:08

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

nu mai scrie cu caractere mari ca nu te lasa site-ul,asteapta pareri legate de doctor,nu trebuie sa mergi la ginecolog t ac ,mergi la un planing,la planing gasesti toate raspunsurile la intrebarile tale si toate explicatiile

#5 2010-06-15 21:22:59

amikal
Membru
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-15

Doctoressa, am 42 de ani si nu am luat niciodata ac si 2 copii. Voi pleca intr-o minivacanta de 7 zile si te-as ruga sa-mi spui ce metoda contraceptiva recomanzi in afara de prezervativ? Initial m-am gandit la niste pilule contraceptive pt o perioada de... dar se pare ca este deja prea tarziu si este mai complicat decat am crezut. Plec peste 10 zile.

Publicitate

loading...

#6 2010-06-16 17:21:08

ema1986
New member
Inregistrat: 2008-10-13

Buna,am o intrebare,iau ac novynete si am uitat sa iau pastila 18 ,mai am 3 si termin folia.sunt protejata?multumesc

#7 2010-06-16 19:35:43

oanaflori
Full member
De la: tastatura
Inregistrat: 2008-03-08

nu mai esti protejata. protectie suplimentara pana iei 7 pastile corect.

O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.