|
Nu esti logat.
Same old storry - Ingrasat&pilule#1 2010-05-31 20:31:08
Same old storry - Ingrasat&piluleDa,am citit despre asta pentru ca eu chiar consider ca am o problema. Offline #2 2010-05-31 21:38:27
Re: Same old storry - Ingrasat&pilule
Am mers la privat cand mi le'a prescris.Asi vrea sa merg de data asta tot acolo. Offline #3 2010-05-31 21:57:13
Re: Same old storry - Ingrasat&piluletu te referi la analizele de coagulare care se fac cand iei anticonceptionale sau incerci sa depistezi vreo boala care sa-ti provoace ingrasarea/ sa nu te lase sa slabesti? Offline #4 2010-05-31 21:58:16
Re: Same old storry - Ingrasat&piluleKaren, parerea mea este sa mergi sa discuti cu un medic de planning. Anticonceptionalele intr-adevar creeaza pofta de mancare si schimbari in metabolism. Insa nu ele sunt cauza ingrasarii tale. Un set de analize cred ca te-ar lamuri cel mai bine aici ... Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2010-05-31 22:03:04
Re: Same old storry - Ingrasat&piluleNu are legatura cu pofta de mancare,e aceasi.Normal ca antibebe ingrasa... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|