Salut!
As dori sa va intreb daca exista spotting dupa oprirea anticonceptinalelor. Am luat timp de un an Marvelon, la recomandarea medicului. In prima luna am avut spotting cateva zile, apoi totul a decurs perfect. Anul acesta, pe 14 februarie ( cand mi-a venit si ciclul ), le-am oprit. Oicum, doctora mea mi-a spus cand termin folia sa iau o pauza de o luna si sa vina la ea la urmatorul ciclu. Mi-a venit asadat pe 14 febr, si a urmat luna de pauza. Numai ca dupa aceasta luna nu mi-a venit ( deci in martie nu am avut sangerare ), abia pe 14 aprilie. A fost mai abundent. dar m-a tinut ca de obicei, 3-4 zile. Acum in mai, pe 16 mi-a venit din nou, deci a fost in termeni normali, nu a avut intarziere prea mare sau altceva. Numai ca ma asteptam ca pe 20 mai sa se opreasca, dar inclusiv astazi ( 31 mai ) am inca un fel de spotting. Luna aceasta nu mi-a venit foarte abundent, ce e drept, dar ptr mine nu e de mirare. Este mirare de ce am inca aceasta secretie maronie... Am observat ca este din ce in ce mai putin; astazi si ieri a fost mai putin fata de zilele trecute. Sa fie vreo problema? Mai tin sa precizez si faptul ca pe 29 aprilie am facut sex neprotejat cu prietenul meu si el a ejaculat inauntrul meu. Am facut 2 teste de sarcina, ambele negative; deci presupun ca nu se pune problema de bebe.
Nu am mai fost la doctora dupa acea 'luna de pauza' pentru ca nu mai am de gand sa iau anti-bebe.
In concluzie, voi ce credeti ? este normal? Sa fie un fel de spotting? Sau ? Va mai spun ca aceasta nu este tocmai de consistenta secretiei normale... arata oarecum ca niste firisoare de sange doar, ca si cum ar mai fi inca menstruatie pe "tzeava" .
Astept parerile voastre,
o seara buna tutor!
Later edit: Voiam sa va mai spun si ca uneori am durere la contactul sexual. Simt ca si cum as avea o taietura, ceva. Dar asta se intampla dupa multa "actiune" , se simte ca o iritatie. Aceasta durere o simt undeva la intrarea in vagin, deci nu are legatura cu acea scurgere despre care va spuneam. Durerea/usturimea se opreste dupa cateva zile de "abstinenta", apoi e totul ok. Daca folosim gel de la durex ma ustura de imi dau lacrimile. Cu o crema speciala pentru zone sensibile e mai ok, aproape ca nu simt de loc durerea.
Se simte senzatia aceea... ca la julitura cand ma doare. Cum spuneam, cu pauza de sex e totul ok. Prietenul meu spunea ca si el a simtit acolo ca o mica julitura cand intra; ce poate fi ?
Ultima oara a fost editat de adi-adi (2010-05-31 20:59:04)