|
Nu esti logat.
Sangerare menstruala ce dureaza prea mult#1 2010-06-01 00:09:04
sangerare menstruala ce dureaza prea multAm ceea ce cred ca se poate numi o tulburare menstruala. Ciclul e foarte regulat insa ceea ce ma deranjeaza sunt sangerarile menstruale care dureaza cam mult aprox. 10-11 zile. Cantitativ e normal pentru ca in primele 5 zile am o scurgere ff slaba iar in urmatoarele 5 sunt sangerari normale ceva mai abundente. Problema o am de aproximativ 1 an de cand am intrerupt tratamentul cu anticonceptionale. Offline #2 2010-06-01 00:59:44
Re: sangerare menstruala ce dureaza prea multsingura varianta pe care trebuie sa o iei in seama este cea a medicului tau. consider ca erau oportune si niste teste hormonale si o ecografie transvaginala. astfel dupa un control complet o sa primesti tratamentul adecvat. nu e ok sa refuzi un tratament sperand ca se vor rezolva lucrurile de la sine, de cele mai multe ori nu o fac si medicul tau cu siguranta stie asta mai bine ca tine. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|