homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgere nidatie sau altceva!

#1 2010-06-01 12:35:18

emi9mar
New member
Inregistrat: 2009-04-04

Scurgere nidatie sau altceva!

buna fetelor as vrea sa ma ajutati si pe mine va rog ca nu mai stiu ce sa cred!mia venit menstruatia in data de 7 mai  in data de 22 mai am fost la medic si mia spus ca am folikuli  de ovulatie  am prestat ,in data de 28 mai mia venit o scurgere maronie ce ma tinut pana ieri asa cate o picatura ce credeti ca poate fii.va multumesc!

Ultima oara a fost editat de emi9mar (2010-06-01 13:30:39)

#2 2010-06-01 13:14:42

FirstD
Full member
Inregistrat: 2010-01-18

Re: Scurgere nidatie sau altceva!

e de la prea multe k-uri

#3 2010-06-01 13:31:12

emi9mar
New member

offf fetelor chiar nu stiti!grater(

#4 2010-06-01 14:29:58

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

emi, mai mult decat stii tu nu putem sti nici noi. poate fi sangerare de nidare sau nu
mai asteapta cateva zile si fa un test de sarcina  goodluck

#5 2010-06-01 14:36:09

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

emi9mar a scris:

Daca sangerarea ar fi fost la 8-10 zile de la contactul sexual poate fi vorba de de sangerarea de nidatie (cand oul se implanteaza la nivelul uterului poate provoca o sangerare redusa, cateva picaturi  si nu  ar trebui sa tina foarte mult si culoarea este un pic inchisa sau rozalie.Apare ca o patare a lenjeriei.

Subscriu le ce a zis gargarita  goodluck

.

Publicitate

loading...

#6 2010-06-01 14:40:26

emi9mar
New member

mikado a scris:

emi9mar a scris:

Daca sangerarea ar fi fost la 8-10 zile de la contactul sexual poate fi vorba de de sangerarea de nidatie (cand oul se implanteaza la nivelul uterului poate provoca o sangerare redusa, cateva picaturi  si nu  ar trebui sa tina foarte mult si culoarea este un pic inchisa sau rozalie.Apare ca o patare a lenjeriei.

Subscriu le ce a zis gargarita  goodluck

multumesc fetelor .da sscurgerea e de la 8 si 9 zii de la contakt fiindca in ziua a 12 de ciclu am fost la medik si mia spusca am foliculi si  ovulez!si sunt in dubii cu  sangerearea aceasta findca ,am ramas prima data tot asa a fost ma tinut cateva zile scurgerea asta doar cat sa patez  lenjeria nu e mirositoare nimik doar maronie!si akum vad ca  mai imi vine asa cate odata  bej!

#7 2010-09-02 20:59:12

GGvio
Membru
Inregistrat: 2010-09-02

Sunt noua pe forum si vreau sa va salut pe toate. Precum multe dintre voi care posteaza aici imi doresc un bebe insa.... Casatorita sunt de 7 ani dar abia anul acesta am reusit si noi sa ne decidem ca a venit momentul si de 3 luni "muncim". Ciclul il am cat de cat regulat, 28 - 30 de zile insa luna trecuta in ziua 26 am avut 2 picaturi de sange seara si 2 a doua zi dimineata urmate de ceva dureri abdominale. Eram cea mai fericita crezand ca e sangerare de nidare, eram in al 9 lea cer, mai ales ca ajunsesem in ziua 31 si menstra nu aparea insa simptome de sarcina nu aveam. test de sarcina nu am facut deoarece doream in sinea mea sa nu ma amagesc si sa astept sa-mi intarzie mai multe zile dar in ziua 31 seara a aparut si menstra, una normala (ca in fiecare luna).
Oare sa fi fost o nidare si totusi bebe sa nu fi rezistat, ovulatie intarziata sau vreun motiv de ingrijorare? Mentionez ca la medic am reusit sa-mi fac programare abia peste o saptamana (2 saptamani de la menstra), dar parca nu mai am stare pana atunci deoarece eu nu am avut absolut niciodata sangerare intre menstre si bebe acum nu e pentru ca nu am nici un simptom iar menstra a fost cu membrana (clar ca s-a eliminat endometrul).
Pup!  Multumesc!

Barza nu stie adresa mea?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.