|
Nu esti logat.
Buna ziua,#1 2010-06-02 18:24:53
Buna ziua,folosesc yasmin d doua luni. s-a intamplat sa racesc si sa fie nevoie sa iau antibiotic insa nu stiam ca e necesar sa utilizez metode suplimentare in plus 7 zile de la terminarea ultimului comprimat.au trecut 6 iar daca numar si ziua in care dimineata am luat ultima pastila antibiotic sunt 7 , iar dupa aceasta perioada(6-7 zile) am avut contact sexual neprotejat. exista sanse sa raman insarcinata? multumesc anticipat! Offline #2 2010-06-02 18:27:03
Re: Buna ziua,cred ca e un risc foarte mic spre deloc, dar mai asteapta si alte pareri ca sa fii sigura V., soarele si luna Offline #3 2010-06-02 19:32:59
Re: Buna ziua,pi sunt pt ca ti-a scazut protectia din cauza antibioticelor,deci tu trebuia sa te protejezi pe perioada tratamentului+ 7 zile dupa Offline #4 2010-06-02 22:06:17
Re: Buna ziua,Pe durata tratamentului si pana inghiti inca 7 pastile dupa, ceea ce nu inseamna neaparat 7 zile, poate fi mai mult. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|