|
Nu esti logat.
Gambe dureroase - vene sau doar muschi?#1 2010-06-03 01:29:10
Gambe dureroase - vene sau doar muschi?Iau ac de 8luni si de vreo luna (cand inca eram pe Yasmin, am trecut acum pe Logest) am dureri vagi in gambe, in special in piciorul drept. Vin si trec, ma dor indiferent ce as face, nu se modifica gradul de durere cand merg sau fac alte activitati - sau nu-mi dau eu seama, ma apuca seara cel mai des deci ar putea fi muschii, dar atunci de ce am dureri doar de o luna? Offline #2 2010-06-03 15:31:13
Re: Gambe dureroase - vene sau doar muschi?nu par a avea nimic de-a face cu venele. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-06-04 13:15:48
Re: Gambe dureroase - vene sau doar muschi?Ce-i drept, si eu sunt paranoica si dau vina pe pastile pt diverse chestii, pana acum am avut dreptate dar cine stie. Offline #4 2010-06-04 22:55:40
Re: Gambe dureroase - vene sau doar muschi?
in primul rand durerea nu prea poate sa vina de la vene si sa nu fie acuta. eu mai degraba m-as gandi la artere. daca tii neaparat insa sa te cauti in aceasta zona poti merge sa faci o ecografie doppler la nivelul vaselor membrelor inferioare si vei afla cum stai exact. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|