homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gambe dureroase - vene sau doar muschi?

#1 2010-06-03 01:29:10

alina11
New member
Inregistrat: 2010-02-28

Gambe dureroase - vene sau doar muschi?

Iau ac de 8luni si de vreo luna (cand inca eram pe Yasmin, am trecut acum pe Logest) am dureri vagi in gambe, in special in piciorul drept. Vin si trec, ma dor indiferent ce as face, nu se modifica gradul de durere cand merg sau fac alte activitati - sau nu-mi dau eu seama, ma apuca seara cel mai des deci ar putea fi muschii, dar atunci de ce am dureri doar de o luna?
Sunt paranoica daca ma gandesc la probleme cu venele sau or fi doar dureri de muschi.. dar care nu trec?

#2 2010-06-03 15:31:13

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Gambe dureroase - vene sau doar muschi?

nu par a avea nimic de-a face cu venele.
sunt intrebari de pus(legate de modul de viata in principal)...
ma rog, nu m-as grabi sa dau vina pe pastile

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-06-04 13:15:48

alina11
New member
Inregistrat: 2010-02-28

Ce-i drept, si eu sunt paranoica si dau vina pe pastile pt diverse chestii, pana acum am avut dreptate dar cine stie.
Vreau sa stiu doar cum imi dau seama daca durerile vin de la vene, sau daca exista vreun test medical care sa arate asta.

#4 2010-06-04 22:55:40

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

alina11 a scris:

Ce-i drept, si eu sunt paranoica si dau vina pe pastile pt diverse chestii, pana acum am avut dreptate dar cine stie.
Vreau sa stiu doar cum imi dau seama daca durerile vin de la vene, sau daca exista vreun test medical care sa arate asta.

in primul rand durerea nu prea poate sa vina de la vene si sa nu fie acuta. eu mai degraba m-as gandi la artere. daca tii neaparat insa sa te cauti smile in aceasta zona poti merge sa faci o ecografie doppler la nivelul vaselor membrelor inferioare si vei afla cum stai exact.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.