homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rani de la epilare sau herpes genital?

#1 2010-06-03 13:37:44

divajunkie
Membru
Inregistrat: 2010-02-05

rani de la epilare sau herpes genital?

buna,
am o problema ce persista de aproape 2 saptamani si anume mi`au aparut niste bubite ca niste cosulete pe labii si niste taieturi in zona vaginului(vulva).acea taietura sangereaza uneori si ma ustura cand urinez sau cand ma ating.mentionez k in ziua in care am avut primele simtome de discomfort si usturime ma epilasem iar apoi am facut sex oral cu un baiat urmand ca dupa 3 zile sa imi vina menstruatia si dupa menstruatie sa observ aceste taieturi iar secretia este galben-verzuie.este posibil sa ma fii taiat atunci cand m`am epilat si sa ma infectez din cauza menstruatiei sau este herpes-genital?

#2 2010-06-03 14:04:27

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: rani de la epilare sau herpes genital?

in afara de secretie, nu cred ca e ceva care ar tb sa te ingrijoreze. dar pt secretia aceea, n-ar strica un consult la doctor, ocazie cu care ii spui si de celelalte pb.

#3 2010-06-03 16:26:34

divajunkie
Membru
Inregistrat: 2010-02-05

ultimul control ginecologic l`am avut in luna februarie unde doctora m`a diagnosticat cu vaginita acuta si mi`a dat mie si partenerului un tratament pe care nu l`am urmat deoarece nu mi`a luat secretie pt analiza ci doar a fost un examen ginecologic normal,ar putea avea vreo legatura?

#4 2010-06-04 14:05:22

A|3
Full member
Inregistrat: 2008-10-02

m-am epilat inghinal cu crema si a ajuns crema si in zona mai sensibila. m-am iritat sub orificiul urinar [cam jumatate din intrarea in vagin], s-a inrosit si ma ustura rau. baneocinul e bun la asa ceva? help pls

Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat
Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.