homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prima oara cu un nou partener...-2

#20 2010-06-07 13:28:10

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

Re: Prima oara cu un nou partener...

luisjota a scris:

oanaflori a scris:

nu mai stiu daca suntem impreuna sau nu... pe viitor as vrea sa ma mai intalnesc cu el pentru  sexinpat

hmm...eu cu toate ex-iubitele mele as vrea sa ma mai intalnesc pentru  sexinpat
rotfl
ar fi  ff interesant... partydance

eventual cu toate in acelasi timp  nu lol ?

If you take it personal, that's ok! wink

#21 2010-06-07 13:56:39

oanaflori
Full member
De la: tastatura
Inregistrat: 2008-03-08

vanilleeis a scris:

luisjota a scris:

oanaflori a scris:

nu mai stiu daca suntem impreuna sau nu... pe viitor as vrea sa ma mai intalnesc cu el pentru  sexinpat

hmm...eu cu toate ex-iubitele mele as vrea sa ma mai intalnesc pentru  sexinpat
rotfl
ar fi  ff interesant... partydance

eventual cu toate in acelasi timp  nu lol ?

rotfl 
eu cu fostul(cu care am avut relatia de 3 ani) nu as vrea sa ma intalnesc pt sexinpat  nu cred ca ar fi altfel acum.

O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....

#22 2010-06-07 18:59:27

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

cu toate in acelasi timp, nu...

sa nu amestecam lucrurile ca nu e bine...mai ales ca imi place sa acord atentie fiecareia in parte cum se cuvine.....adica TOTAL:)
deci, pe rand, in ordine....
e cel mai frumosss smilesmile
sa nu-mi ziceti ca nu va cuprinde nostalgia aia....cand va ganditi la ex-ubi's

"cualquier tiempo pasado ha sido mejor"

fucking perfect...

#23 2010-06-07 20:21:21

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu am schimbat iubiis ca pe ciorapi, si pe cei foarte putini cu care am ajuns in pat.... nu m-au impresionat destul incat sa ma cuprinda nostralgia. Oricum, cu primul m-as intalni clar pt o partida daca as fi singura lol Daca el m-a invatat atunci, acum as putea sa il invat eu cate ceva rotfl

#24 2010-06-07 21:37:10

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

pill, suna-l......n-o sa-ti para rau wink)
daca as fi eu in situatie, mi-ar placea sa ma sune ex-prima-iubi, sa-mi zica sa ne-o punem asa, de nostalgie big_smile (hihi)
P.D. as fi chiar dispus sa ma invete chestii noi...daca ar fi...

fucking perfect...

Publicitate

loading...

#25 2010-06-07 22:11:53

oanaflori
Full member
De la: tastatura
Inregistrat: 2008-03-08

luisjota a scris:

daca as fi eu in situatie, mi-ar placea sa ma sune ex-prima-iubi, sa-mi zica sa ne-o punem asa, de nostalgie big_smile (hihi)
P.D. as fi chiar dispus sa ma invete chestii noi...daca ar fi...

spunemi tu un baiat care nu ar fi dispus sa si-o puna cu orice ex-prietena.si cui baiat nu iar placea sa fie sunat de ex. nu mai spun de invatat anumite lucruri de la fete...

O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....

#26 2010-06-08 00:18:34

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Multi smile la faza cu culcatul cu ex-urile.

Depinde de multe circumstante ...

#27 2010-06-12 03:37:27

algocalmin
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-04

well, la mine a fost ciudat in prima instanta, nu prea ma simteam in largul meu, el fiind al doilea, iar eu venind dupa o relatie de multi ani. dar intre timp am descoperit chestii noi, am mai invatat cate ceva si despre mine si mi-am dat seama ca pentru o partida de sex reusita nu e nevoie de iubire. cel putin in cazul meu. chimia dintre noi e suficienta. cred ca am mai crescut smile

“if you want something in life, reach out and grab it...”

#28 2010-09-16 18:15:10

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

tot_el23 a scris:

andreutza89.dreaming a scris:

buna fetelor...wow de cand n-am mai intrat pe aici.... chicot  intre timp m-am despartit de "primul din viata mea" cu care am stat 2 ani si 1 luna....... acum,de cateva zile ies cu cineva....parca am 2 maini stangi si picioarele la fel...ma simt super ciudat....parca nu imi vine sa il pup cum il pupam pe EL.....si cand ma atinge parca imi vine sa-ii dau cu ceva in cap...dar nush de ce... lol ca saracu' baiat chiar e entuziasmat de toate....m-e sa nu o dau in bara...dar...si daca m-as impaca cu fostul la un mom dat...nu m-as da in laturi de la nimik  rodnar  wow parca mi-e dor de el...la naiba...... bang

asa e, mai ales dupa 2 ani, cand treci la ceva nou. incearca sa te obisnuiesti.. ati facut-o vreodata de cand esti cu asta nou?

buna feelor cat si baietilor wink ...am facut una nashpa de tot din pct meu de vedere....  va  va spuneam mai sus ca m-am desparilt de El.... sad a urmat cateva zile sau o sapt cat m-am vzt cu cel de mai sus tongue ...m-am impacat cu EL (M)... am reusit sa fac tot ce-mi sta in putere sa o fac pe mama sa il accepte odata ca ma inebunise cu capriciile ei....si acum dupa 9 luni in care am incercat de am simtit ca-mi dau duhul...ne-am despartit sintr-o cearta de 2lei....mi-a sp k nu mai supporta sa nu am incredere in el ..kestii d-astea...si eu i-am raspuns la fel k simt ca nu mai pot sa mai suport....
De sambata trecuta dupa-amiaza nu am mai vb pana acum....duminica,am cunoscut pe cineva [pe mess cu care am inceput sa vb (E).....nush cum s-a intamplat dar...am ajuns sa bem o cafea la mn acasa..... va  what???????...nu mi-a venit sa cred ca am putut face asta...tipul cu care am baut cafeaua...e dragutz intr-adevar...dar...in ziua aia luccrurile au mers mult mai departe...mai departe decat credeam eu vreodata.... a ramas la mn peste noapte...i s-a produs inevitabilul....... grater  parca am inebunit nush ce a fost cu mn at.....a doua zi...dati-va seama ca nu stiam nici ce sa zic..unde sa ma uit...eram disperata...mai ales ca am comis o alta idiotenie..am facut-o fara... cesafac  ....
   I-am spus tipului ca nu stiu ce am avut in cap de am facut asta pt ca era kiar prima si prima data cand ....pot sp k m-a luat capul.....aveam niste sentimente de regrete in ziua aia de ma urcam pe pereti naiba....am fost aeriana si la munca....
   Alaltaieri am iesit cu E in parc..si ....am hotarat sa fim impreuna... nush sincer ce sa zic ...am facut bn ,n-am facut....nu mai stiu ce e in cappul meu.... dar stiu un sg lucru...la EL(M) nu vreau sa ma mai intorc ca sunt constienta ca relatia noastra se va duce din nou de rapa....

Mii de scz daca am scris unde nu trebuie.....dar simteam nevoia sa ma descarc si sa primesc si eu niste sfaturi de la voi...ms mult wave  puss  puss  puss

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#29 2010-09-16 18:20:41

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

as zice ca e o super poveste daca n-ai fi mentionat ca s-a intamplat fara protectie roll

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#30 2010-09-16 18:31:16

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

multa fericire in noua relatie. sunteti la inceput si eventualele neplaceri sunt inevitabile. cu rabdare treceti peste smile. poate iese ceva frumos.

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#31 2010-09-16 18:32:41

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

pai, daca oricum nu vrei sa te intorci la fostul, unde e problema? probabil ca te-ai cam grabit cu tipul asta nou, dar vezi cum evolueaza lucrurile..poate chiar veti avea o relatie frumoasa. Nu ai de unde sa stii pana nu incerci, si asa poate o sa-l uiti definitv pe celalalt.
Dar ai luat macar postinor, sau erai in perioada fertila? sa nu te trezesti cu alte probleme pe cap

#32 2010-09-16 18:38:53

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

dea_di a scris:

as zice ca e o super poveste daca n-ai fi mentionat ca s-a intamplat fara protectie roll

grater  stiuuuuuuu...sunt o idioata... nu am luat nimik...nu eram in perioada fertila...dar vb cu el m-a lamurit k nu si-a dat drumul.... cesafac  cesafac  cesafac

Ultima oara a fost editat de andreutza89.dreaming (2010-09-16 18:40:20)

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#33 2010-09-16 20:38:05

mio25
Full member
Inregistrat: 2010-07-29

mony_ka a scris:

luminitza a scris:

oana16 a scris:

lasa-ma sa te contrazic.... prima oara a fost asa si asa intensitatea emotiilor....nus de ce...lol cu al 2 partenre...n-am avut niciun stres....si cand m-am intors din nou la primul si am facut-o dupa 2 ani dupa ce ne-am impacat ....am simtit ce nu am simtit niciodata ....pur si simplu tremuram hjartahjartahjartahjarta chestiile astra depinde de fiecare zic eu...

mi-ai dat dreptata fara sa iti dai seama rotfl tu singura ai scris ca nu ai avut nici un stres cu al doilea partener insa cand te-ai reintors la prima dragoste a iesit cu scantei rotfl2. Niciodata in viata asta nu mai iubesti lafel ca prima oara. Poate iubesti mai mult sau mai matur sau oricum altfel insa nu ca prima oara wink

Pentru mine prima oara nu a fost in nici un caz cel mai emotionant. Desi l-am iubit, am avut o relatie de 5 ani, nu am o amintire placuta. Si nu doar prima oara, ci intreaga relatie sexuala cu el. Poate si eu eram lipsita de experienta....sau poate nici el nu stia prea multe.
Cel mai frumos si emotionant "prima oara" a fost cu fostul meu prieten (a treia relatie) ... A fost dorinta, pasiune ...eram indragostita...toate la un loc au dus la ceva unic...

Dar in actuala relatie , prima data a fost oribil chiar, dar acum , dupa cateva luni, pot spune ca simt cu el ceea ce nu am simtit cu nimeni. Se intampla de multe ori ca relatia sexuala sa devina foarte buna pe parcurs, chiar daca inceputul lasa de dorit....

la fel si la mine s-a intamplat,prima data cu noul iubit a fost dezastru dar acum happy .....e super

regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc

#34 2010-09-16 23:13:59

tresselle
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

cu primii doi a fost cat se poate de nasol...cu actualu e frumos...imi place...ma simt bine:)

#35 2010-09-17 02:08:03

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

andreutza89.dreaming a scris:

dea_di a scris:

grater  stiuuuuuuu...sunt o idioata... nu am luat nimik...nu eram in perioada fertila...dar vb cu el m-a lamurit k nu si-a dat drumul.... cesafac  cesafac  cesafac

nu inteleg, de ce te stresezi, de faptul ca ai facut-o ? sau ca ai facut-o neprotejat ?.. are ft mare importanta pentru ca sa inteleg ce sfaturi anume astepti de la noi ?

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#36 2010-09-17 08:21:30

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

eu dupa 1 an de relatie cu iubi...ajunsesem sa ne certam cam des si incepusem sa ma satur, drept urmare am ajuns la concluzia ca nu ne e bine impreuna si ne-am despartit. intre timp plansete, suferinta etc. am dat peste un tip big_smile care era innebunit dupa mine si...am hotarat sa stau cu el. din nefericire am avut contact sexual cu el... vaaaai deci....nu am suportat nici 10 min, i-am spus sa se dea jos de pe mine, sa ma lase in pace, sa se duca sa faca niste cursuri ceva ca e varza si ca eu ma intorc inapoi la iubi meu rotfl2 dupa aproximativ 1 saptamana m-am impacat cu iubi meu big_smile si de atunci am ramas impreuna hjarta nu l-as schimba cu nimeni si daca va fi sa ne despartim vreodata, sex o sa fac in continuare cu el hjarta e prea bun! rotfl2

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.