|
Nu esti logat.
Prima oara cu un nou partener...-2#20 2010-06-07 13:28:10
Re: Prima oara cu un nou partener...
eventual cu toate in acelasi timp nu ? If you take it personal, that's ok! Offline #21 2010-06-07 13:56:39
O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #22 2010-06-07 18:59:27
Re: Prima oara cu un nou partener...cu toate in acelasi timp, nu... fucking perfect... Offline #23 2010-06-07 20:21:21Re: Prima oara cu un nou partener...Eu am schimbat iubiis ca pe ciorapi, si pe cei foarte putini cu care am ajuns in pat.... nu m-au impresionat destul incat sa ma cuprinda nostralgia. Oricum, cu primul m-as intalni clar pt o partida daca as fi singura Daca el m-a invatat atunci, acum as putea sa il invat eu cate ceva Offline #24 2010-06-07 21:37:10
Re: Prima oara cu un nou partener...pill, suna-l......n-o sa-ti para rau ) fucking perfect... Offline Publicitateloading...
#25 2010-06-07 22:11:53
spunemi tu un baiat care nu ar fi dispus sa si-o puna cu orice ex-prietena.si cui baiat nu iar placea sa fie sunat de ex. nu mai spun de invatat anumite lucruri de la fete... O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #26 2010-06-08 00:18:34
Re: Prima oara cu un nou partener...Multi la faza cu culcatul cu ex-urile. Offline #27 2010-06-12 03:37:27
Re: Prima oara cu un nou partener...well, la mine a fost ciudat in prima instanta, nu prea ma simteam in largul meu, el fiind al doilea, iar eu venind dupa o relatie de multi ani. dar intre timp am descoperit chestii noi, am mai invatat cate ceva si despre mine si mi-am dat seama ca pentru o partida de sex reusita nu e nevoie de iubire. cel putin in cazul meu. chimia dintre noi e suficienta. cred ca am mai crescut “if you want something in life, reach out and grab it...” Offline #28 2010-09-16 18:15:10
buna feelor cat si baietilor ...am facut una nashpa de tot din pct meu de vedere.... va spuneam mai sus ca m-am desparilt de El.... a urmat cateva zile sau o sapt cat m-am vzt cu cel de mai sus ...m-am impacat cu EL (M)... am reusit sa fac tot ce-mi sta in putere sa o fac pe mama sa il accepte odata ca ma inebunise cu capriciile ei....si acum dupa 9 luni in care am incercat de am simtit ca-mi dau duhul...ne-am despartit sintr-o cearta de 2lei....mi-a sp k nu mai supporta sa nu am incredere in el ..kestii d-astea...si eu i-am raspuns la fel k simt ca nu mai pot sa mai suport.... “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #29 2010-09-16 18:20:41
Re: Prima oara cu un nou partener...as zice ca e o super poveste daca n-ai fi mentionat ca s-a intamplat fara protectie "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #30 2010-09-16 18:31:16Re: Prima oara cu un nou partener...multa fericire in noua relatie. sunteti la inceput si eventualele neplaceri sunt inevitabile. cu rabdare treceti peste . poate iese ceva frumos. Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline #31 2010-09-16 18:32:41
Re: Prima oara cu un nou partener...pai, daca oricum nu vrei sa te intorci la fostul, unde e problema? probabil ca te-ai cam grabit cu tipul asta nou, dar vezi cum evolueaza lucrurile..poate chiar veti avea o relatie frumoasa. Nu ai de unde sa stii pana nu incerci, si asa poate o sa-l uiti definitv pe celalalt. Offline #32 2010-09-16 18:38:53
stiuuuuuuu...sunt o idioata... nu am luat nimik...nu eram in perioada fertila...dar vb cu el m-a lamurit k nu si-a dat drumul.... Ultima oara a fost editat de andreutza89.dreaming (2010-09-16 18:40:20) “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #33 2010-09-16 20:38:05
la fel si la mine s-a intamplat,prima data cu noul iubit a fost dezastru dar acum .....e super regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc Offline #34 2010-09-16 23:13:59
Re: Prima oara cu un nou partener...cu primii doi a fost cat se poate de nasol...cu actualu e frumos...imi place...ma simt bine:) Offline #35 2010-09-17 02:08:03
nu inteleg, de ce te stresezi, de faptul ca ai facut-o ? sau ca ai facut-o neprotejat ?.. are ft mare importanta pentru ca sa inteleg ce sfaturi anume astepti de la noi ? Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #36 2010-09-17 08:21:30
Re: Prima oara cu un nou partener...eu dupa 1 an de relatie cu iubi...ajunsesem sa ne certam cam des si incepusem sa ma satur, drept urmare am ajuns la concluzia ca nu ne e bine impreuna si ne-am despartit. intre timp plansete, suferinta etc. am dat peste un tip care era innebunit dupa mine si...am hotarat sa stau cu el. din nefericire am avut contact sexual cu el... vaaaai deci....nu am suportat nici 10 min, i-am spus sa se dea jos de pe mine, sa ma lase in pace, sa se duca sa faca niste cursuri ceva ca e varza si ca eu ma intorc inapoi la iubi meu dupa aproximativ 1 saptamana m-am impacat cu iubi meu si de atunci am ramas impreuna nu l-as schimba cu nimeni si daca va fi sa ne despartim vreodata, sex o sa fac in continuare cu el e prea bun! Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|