|
Nu esti logat.
DOCTORESSA AJUTA-MA!#1 2010-06-04 07:47:21
DOCTORESSA AJUTA-MA!As dori sa ma ajute cineva..Am avut primul contact sexual pe data de 30 mai..(cu prezervativ..) totusi prietenul meu ..a spus ca nu e sigur de contact..si am luat Postinor 2..dupa o ora si jumatate..de la contact...iar a 2a pastila la fix 12 ore`..mentionez ca menstruatia mi-a venit in 1 mai..si acum trebuia sa-mi vina in 28 ! dar nu a venit..deja sunt 7 zile de cand mi-a intarziat menstruatia si sunt 4 sau 5 zile (inculsiv azi) de cand nu mi-a venit..dupa postinor! mi-am facut un test..alaltaieri si a iesit negativ..As putea fi insarcinata?Va rog..ajutati-maaaa! Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline #2 2010-06-04 07:53:21
Re: DOCTORESSA AJUTA-MA!Daca ai facut testul si e negativ, nu esti, a trecut suficient de mult cat sa dea un rezultat corect. Probabil e o dereglare de la Postinor, mai asteapta ca o sa vina. #3 2010-06-04 14:29:12
Re: DOCTORESSA AJUTA-MA!va rog sa ma ajutati.. mai spuneti-mi pareri..sunt foarte ingrijorata.. Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline #4 2010-06-04 14:44:32
Re: DOCTORESSA AJUTA-MA!cum a zis si persifona, e o dereglare, iesea la test daca erai insarcinata Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #5 2010-06-10 11:29:46
Re: DOCTORESSA AJUTA-MA!
evident intirzie din pricina Postinor Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2010-06-11 10:27:15
Re: DOCTORESSA AJUTA-MA!buna tuturor.sunt noua pe forum si as vrea si eu o interpretare a unui test papanicolau ca deabia peste 4 zile am programare si simt ca inebunesc: Offline #7 2010-06-11 10:30:48
Re: DOCTORESSA AJUTA-MA!Iulia, clasa III nu e prea bine, nu zic asta ca sa te sperii, ci ca sa nu neglijezi problema si sa faci ce-ti spune medicul Offline #8 2010-06-11 11:46:10
Re: DOCTORESSA AJUTA-MA!multam fain pt. raspuns. nu am de gand sa neglijez , tocmai am vb la bucuresti ( eu sunt din constanta)sa merg pt investigatii amanuntite. recunosc ca mi-e frica pt prima data in viata. Offline #9 2010-06-11 11:53:08
Re: DOCTORESSA AJUTA-MA!cu placere si sanatate multa ! Offline #10 2010-06-13 17:17:44
Re: DOCTORESSA AJUTA-MA!Ti-am raspuns o data la intrebare, nu inteleg de ce postezi peste tot, o sa iei warn. Nu are nimeni ce sa-ti zica in plus ca nu suntem clarvazatori, fa un test la 3 saptamani de la contact si vei afla daca esti sau nu gravida Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|