|
Nu esti logat.
Arsuri stomacale si senzatie de foame permanenta#1 2010-06-04 10:20:37
Arsuri stomacale si senzatie de foame permanentaBuna....de cate zile am arsuri dupa fiecare masa(orice as manca) si o senzatie de gol in stomac chiar din primele minute dupa ce am mancat...ce poate fi? Offline #2 2010-06-04 17:31:02
Re: Arsuri stomacale si senzatie de foame permanentaAstea-s semne de gastrita. Offline #3 2010-06-04 22:59:36
Re: Arsuri stomacale si senzatie de foame permanentasau ulcer. sau vreo tulburare gen anorexie - nu stiu daca e cazul. sau un reflux gastroesofagian. Offline #4 2010-06-04 23:47:51
Re: Arsuri stomacale si senzatie de foame permanenta
Buna. Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #5 2010-06-07 16:56:06
Re: Arsuri stomacale si senzatie de foame permanentaAm fost la doctor....mi-a spus ca am gastrita...si mi-a dat sa iau o luna Duspatalin si Nolpaza...interactioneaza acestea cu anticonceptionalele? Offline Publicitateloading...
#6 2010-06-07 23:17:56
Si nu ti-a facut o analiza sa vada daca ai Helicobacter Pylori? De obicei gastritele sunt provocate de aceasta bacterie si trebuie sa vezi neaparat daca o ai.Eu am luat antibiotice pentru ea...NU E DE JOACA cu bacteria asta. Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #7 2010-06-08 12:21:35
I-am spus ce simptome am, iar apoi m-a pus sa ma intind , a apasat cu mana prin diferite parti ale stomacului si m-a intreba daca ma doare.....pe urma a inceput sa scrie reteta dar fara sa zica ce am, am intrebat-o si a zis ca e o gastrita dar ca imi scrie pe reteta reflux gastroesofagian deoarece pt gastrita nu se mai da compensat , iar tratamentul e acelasi.... Offline #8 2010-06-08 18:13:36
Vai ce magarie....nu pot sa cred ca in ziua de azi se pun diagnosticele dupa ureche.Parerea mea este ca daca vrei sa te tratezi cum trebuie si sa stii exact ce ai sa faci niste investigatii...daca nu ai bani de endoscopie macar un tranzit baritat si o banala analiza de sange pentru HP. Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #9 2010-06-08 19:34:13
Re: Arsuri stomacale si senzatie de foame permanentaDar presupun ca si acele analize trebuie interpretate de doctor....deci n-am decat sa astept sa treaca o luna pana termin tratamentul si apoi mai vedem... Offline #10 2010-06-10 01:34:24
Re: Arsuri stomacale si senzatie de foame permanentaam avut si eu acum vreo 2 ani simtome de genu... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #11 2010-06-10 11:15:47
Melania, nu e dupa ureche, e diagnostic clinic si iti vine sa crezi sau nu multi medici sunt foarte priceputi la asta(analizele de care spui usureaza munca si tin loc de simt clinic uneori) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2010-06-15 18:22:19
Ce bine ca ti-a trecut Carmen.Eu de anul trecut am problema asta,mi-a iesit pozitiv Helicobacter Pylori,mi s-a dat tratament cu antibiotic si ceva pentru stomac,nu mai tin prea bine minte ce.Apoi dupa vreo 2 luni am fost la alt doctor,mi-a facut endoscopie,a zis ca am gastrita,tin minte sigur ca mi-a dat Nexium si ceva pansament gastric.M-ar fi costat o gramada de bani dar inca sunt studenta si nu am platit nimic.Anul asta mi-am facut iar endoscopie,si testul pentru Helicobacter si tot negativ era.Mi-a zis ca am hiperaciditate dar ca leziunile din stomac s-au mai vindecat.Sincer asa m-am saturat de gustul amar din gura,si arsurile din piept.Plus ca obrajii imi sunt mai supti,si cred ca asta ma deranjeaza cel mai tare,ca mi s-a cam schimbat infatisarea.Nu stiu ce sa mai incerc,ca simt ca medicamentele nu ma ajuta prea mult,O sa incep eventual sa beau suc de varza,si ceva combinatie de ceaiuri pentru hiperaciditate Offline #13 2010-08-12 13:37:49
Re: Arsuri stomacale si senzatie de foame permanentain ce consta " Rx. scopie gastroduodenala"? Offline #14 2012-03-27 19:31:07
Re: Arsuri stomacale si senzatie de foame permanentadeci pana la urma nolpaza interactioneaza cu pilulele contraceptivele? prospecutl nu spune nimic... Offline #15 2012-03-27 19:34:44
Re: Arsuri stomacale si senzatie de foame permanentanu interactioneaza Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|