homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretii ...anormale

#1 2010-06-05 14:55:35

chrisbv
Membru
Inregistrat: 2010-06-05

secretii ...anormale

buna ziua..daca se poate va rog o parere in legatura cu acest subiect  v/as ramane recunoscatore..
am 48 de ani recent in urma unui control mi s/a confirmat ca am intrat in perioada de premenopauza..toate bune si ..frumoase...doar ca  am un real disconfort provocat de o "scurgere" zic eu nu tocmai normala  tinind cont ca pina acum nu m/am confruntat cu asa ceva...trebuie sa port mereu tampoane zilnice  altfel risc sa/mi patez lenjeria e vrb de o scurgere destul de abundenta  alba  laptoasa uneori usor mai cremoasa iar cand se usuca ramane galbena ..ma exaspereza..testul papa nicolau a iesit frotiu 2  inflamatie nespecifica iar culturile din col negative iar colac peste pupaza examenul de urina (urocultura)  negativ(prezent streptococ alfahemolitic negrupabil prezenta piurie)...acestea fiind spuse medicul mi/a recomandar spalaturi cu tantum rosa si ovule feminella vagi c pt refacerea florei vaginale .....le/am urmat intocmai...scurgerea persita ....va rog ce se intimpla???????????????????? ce poate fi ..e normal asaceva la premenopauza???????????????

#2 2010-06-10 11:18:40

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: secretii ...anormale

ds, din nefericire treaba asta face parte din cortegiul de simptome ce insotesc menopauza. Nu te stresa, nu e ceva grav, stiu insa ca te supara si te enerveaza...prea multe solutii insa nu sunt(ar putea ajuta substitutia hormonala)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.