|
Nu esti logat.
O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hiv-2#20 2010-06-07 16:03:19
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivSalut Moksha,apropo de acel tricomonas,sti eu nu caut nod in paura sau sa dau vina pe cine nu trebuie,dar eu dupa acel contact sexual la 3 zile mi-au aparut furnicaturi,dupa aceia dureri la urinare,ejaculare si dupa,deci in acele 3 zile nu am mai avut contact sexual si nici inainte de ei cu o saptamana dar protejat,deci ei sunt suspectii nr 1,eu tot stau sa ma gandesc,daca ea avea acel parazit oare nu si-adat seama?imposibil ca al femei da reactii mult mai nasoale,hai la el...poate nu a dat semne ca la unii barbatii se simte la altii nu,dar la mine sa simtit rau,am dat si in cistita,dupa ce m-am dus la urolog,mi-a dat niste ceclodine 500 timp de cateva zile,la inceperea tratamentului a inceput sa dispara orice durere,el ma diagnostigat cu uretrita,ma uit pe alte forumuri si multe persoane si femei se infecteaza cu acest parazit dar nu se impacienteaza,dar la mine brusc nu stiu de udne a aparut obsesia legata de hiv,si am inceput sa citesc sa citesc si parca incepea sa ma terorizeze,eu daca eram calm as putut sa ma intalnesc si a doua oara cu ei,fara sa mai facem nimic evident dar al luam asa cu usorul si sa ajung la analize cu ei,dar eu am explodat,sau speriat,am inceput sa amenint,deh furie oarba....,puteam sa-i atrag intr-o cursa foarte frumos si inteligent dar am rabufnit,o experienta naspa Moksha,sper ,sper sa ies cu bine din acesta problema si sa-mi vad de drumul meu in viata,iti multumesc mult ca ma ajuti. Offline #21 2010-06-07 16:25:56
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hiv
nu pot sa stiu ce ai avut exact, ma indoiesc destul de sincer ca a fost vorba doar de trichomonas, nu am mai auzit de simptome asa puternice doar din aceasta cauza, probabil a fost si o infectie urinara supraadaugata..in fine, a trecut, deci nu trebuie sa te mai gandesti la asta, probabil ti s-au facut toate analizele necesare locale si esti ok acum. Offline #22 2010-06-07 16:57:58
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivSalut,m-am dus la laborator acum si mi-au dat rezultatele analizelor,mi-a iesit negativ,deci pot sa stau mai linistit,au trecut 8 saptamani si cateva zile de la traba cu pricina,o sa mi-l mai repet dar cred ca pot sa mai ma linistesc,off doamne...,referitor la tricomonas,sincer eu aveam inainte de treaba cu acel cuplu niste usoare mancarimi pe uretra,dar foarte usoare atat nu ma deranja,dar nici decum sa-mi fi dat asemenea reactii,poate e ce spui tu o infectie supraadaugata cine stie,defapt a fost,acum cu hivul,deci mi-a iesit negativ,o sa-l repet peste cateva saptamani si pot sa-i spun adio cred...adica sa se faca 3 luni,o sa ma duc sa-mi fac un dush,sunt obosit,transpirat,nemancat...vreau doar sa mananc ceva,sa beau un energizant,2 si sa ma relaxez putin,te salut,iti multumesc mult ca ma sustii,te salut,cu respect si o sa te tin la curent cu aceasta situatie. Offline #23 2010-06-07 22:29:03
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivSalut,si daca o sa-l mai fac cam peste o luna pot sa stau linistit?adica sa inchei cu testele?ma refer la hiv,binenteles sa elimin suspiciune de la contactul cu pricina nu ma refer la alte contacte care o sa le am pt ca, cu siguranta o sa fie numai protejat si cu protectie de calitate. Offline #24 2010-06-07 23:12:05
un test efectuat la 3 luni de la contactul cu risc este cu testele disponibile astazi elocvent in 99% din cazuri. Offline Publicitateloading...
#25 2010-06-08 00:17:45
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivMultumesc de raspuns Moksha,o sa-l mai fac peste 3-4 saptamani saptamani,am totusi incredere in testele astea care se fac ,testele screening de laborator. Offline #26 2010-06-08 12:20:41
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivMoksha daca ai un mail ceva chiar te rog,sau un mess,este foarte importat pt mine ,esti un tip care ma ajuti cu sfaturi si moral foarte mult. Offline #27 2010-06-08 12:26:55
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivlauro..este fata moksha...si ii poti scrie pe adresa de mail de sub avatar...insa sa ai rabdare sa iti raspunda,este ocupata...de raspuns iti va raspunde. Ultima oara a fost editat de wild_wind (2010-06-08 12:27:22) VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #28 2010-06-08 12:41:14
nu sunt un tip si nu inteleg la ce sa iti mai raspund. Offline #29 2010-06-08 16:21:29
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivMoksha,scuze,am crezut ca esti baiat,nu-i problema...,sa sti ca,conteaza,treaba asta tine de faptul daca voi mai traii sau ma voi sinucide,stiu ca o sa ma considerati nebun dar asta o sa fie decizia mea in cazul in care va iesii nasol,pana una alta caut si cuplu acela sa-i bag in laboratorul cu analize,si va spun ca la furia care o am va merge sigur la laborator,nu pot sa dau timpul inapoi,daca l-am putea da ce bine ar fi fost in anumite cazuri,cateodata viata sta in acel plic care tine un balon uleios,durex,acum imi dau seama ca are o asa mare valoare,defapt eu am avut durexul la mine dar mi la scos..ba in gluma ba in serios in ideia de a ne simtii mai bine si sa mergem pe incredere,nemernicii,nenorocitii......,poate ies cu bine si voi fi bucuros. Offline #30 2010-06-08 23:56:44
sa stii ca deja aici nu mai sunt de acord cu tine. tu nu ai dreptul sa ii bagi pe ei cu forta in laborator, pentru ca nici ei nu te-au fortat pe tine sa nu folosesti prezervativul, corect? deci nu sunt chiar asa nemernici si nenorociti, ca doar ti-a placut ce s-a intamplat si esti adult si raspunzi pentru ce faci. ei sunt vinovati daca stiau ca sunt infectati, ceea ce ma indoiesc foarte tare ca este situatia, pentru ca nu le-ar fi ars de jocuri de acest gen. dar nu mi se pare ok sa dai vina neaparat pe ei, ai fost acolo, nu cred ca ai facut ceva impotriva vointei tale, deci nu mai exagera. Offline #31 2010-06-09 09:30:10
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivSall,imi pare rau dar starea pe care o am nu e prea buna,pshihic,furia e mare,apropo,ieri am fost la centru particular unde mi-am facut testul trecut si am discutat cu un doctor ce fel de teste sunt cele care le fac ei,si mi-a spus despre elisa,western blot,chestii care le stiam,dar Eclia de la synevo are o sensibilitate mult mai mare si poate depista mult mai precoce,este mai bun chiar si de elisa test,bun,stand la o discutie Moksha,o dicutie ce mai mai relaxat,stau si analizez si iau hotararea sa fac un test la synevo,testul eclia,despre care am citit si ep siteurile straine ca e super bun,astazi de dimineata eram la synevo si am cerut test Eclia,zis si facut,maine o sa am rezultatele,am discutat si acolo cu cineva ,am spus ca au trecut aproape 9 saptamani de la incidentul suspect....si mi-au zis ca ar trebuii sa iasa daca ar fi ceva la acest test,bun,voi vedea maine,astept rezultatele,o sa zici ca sunt cam nebun dar....ce pot sa spun,asta este...,analizele sincer nu sunt asa scumpe fata de alte analize din lista lor,defapt hivul nu este o analiza asa scumpa fata de altele,dar oricum ma usturat la buzunar....,ok,astept rezultatele,sa-mi fie teama Moksha?totusi am ceva emotii la acest test ca....este celebru si bun:),de ultima generatie. Offline #32 2010-06-09 10:49:42
testul de la synevo e un pic mai bun nu pentru ca e eclia, eclia e o varianta de elisa, ci pentru ca iti cauta si o componenta a virusului in sange, nu doar anticorpii. Offline #33 2010-06-09 12:07:47
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivmultumesc mult pt. sustinere Moksha,o sa-ti spun maine rezultatul,am ceva emotii dar....e ok,stiu ca am depasit pragul dar nu pot sa ma ascund,inca odata multumesc si maine poastez rezultatul,te salut,cu respect. Offline #34 2010-06-10 14:02:26
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivBuna Moksha,am primit raspuns de la laboratorul synevo Bucuresti cu rezultatele testelor astazi,mi-a iesit negativ,vb. de testul Eclia,cred ca pot sa stau ceva mai linistit,zic,eu...o sa-l mai repet dupa cateva saptamani,iti multumesc mult pt sustinerea pe care mi-ai dat-o,esti o tipa grozava si chiar esti un suport moral pt. oamenii aflatii in depresii din anumite probleme. Offline #35 2010-06-10 14:25:29
ma bucur. sa nu uiti te rog de ag hbs. Offline #36 2010-06-13 21:10:25
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivBuna Moksha,vroiam sa te intreb v.d.r.l este analiza pt. sifilis?pt aceasta analiza trebuie sa-ti ia sange la fel ca la hiv banuiesc,m-am uitat la synevo pe site nu este scumpa,10 lei. Offline #37 2010-06-13 21:23:11
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hiviti raspund eu daca nu e cu suparare Offline #38 2010-06-14 11:49:41
Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hivMultumesc de raspuns,ma interesa si aceasta analiza,cred ca o s-o fac odata cu ultima analiza de hiv la synevo,daca nu m-am intepat in ultimile 9 saptamani de mi sa luat....,dar asta este...,macar stau mai linistit. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|