homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hiv-2

#20 2010-06-07 16:03:19

lauro_giotto
New member
Inregistrat: 2010-06-05

Re: O intrebare apasatoare,care ma macina,legata de hiv

Salut Moksha,apropo de acel tricomonas,sti eu nu caut nod in paura sau sa dau vina pe cine nu trebuie,dar eu dupa acel contact sexual la 3 zile mi-au aparut furnicaturi,dupa aceia dureri la urinare,ejaculare si dupa,deci in acele 3 zile nu am mai avut contact sexual si nici inainte de ei cu o saptamana dar protejat,deci ei sunt suspectii nr 1,eu tot stau sa ma gandesc,daca ea avea acel parazit oare nu si-adat seama?imposibil ca al femei da reactii mult mai nasoale,hai la el...poate nu a dat semne ca la unii barbatii se simte la altii nu,dar la mine sa simtit rau,am dat si in cistita,dupa ce m-am dus la urolog,mi-a dat niste ceclodine 500 timp de cateva zile,la inceperea tratamentului a inceput sa dispara orice durere,el ma diagnostigat cu uretrita,ma uit pe alte forumuri si multe persoane si femei se infecteaza cu acest parazit dar nu se impacienteaza,dar la mine brusc nu stiu de udne a aparut obsesia legata de hiv,si am inceput sa citesc sa citesc si parca incepea sa ma terorizeze,eu daca eram calm as putut sa ma intalnesc si a doua oara cu ei,fara sa mai facem nimic evident dar al luam asa cu usorul si sa ajung la analize cu ei,dar eu am explodat,sau speriat,am inceput sa amenint,deh furie oarba....,puteam sa-i atrag intr-o cursa foarte frumos si inteligent dar am rabufnit,o experienta naspa Moksha,sper ,sper sa ies cu bine din acesta problema si sa-mi vad de drumul meu in viata,iti multumesc mult ca ma ajuti.

#21 2010-06-07 16:25:56

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

lauro_giotto a scris:

Salut Moksha,apropo de acel tricomonas,sti eu nu caut nod in paura sau sa dau vina pe cine nu trebuie,dar eu dupa acel contact sexual la 3 zile mi-au aparut furnicaturi,dupa aceia dureri la urinare,ejaculare si dupa,deci in acele 3 zile nu am mai avut contact sexual si nici inainte de ei cu o saptamana dar protejat,deci ei sunt suspectii nr 1,eu tot stau sa ma gandesc,daca ea avea acel parazit oare nu si-adat seama?imposibil ca al femei da reactii mult mai nasoale,hai la el...poate nu a dat semne ca la unii barbatii se simte la altii nu,dar la mine sa simtit rau,am dat si in cistita,dupa ce m-am dus la urolog,mi-a dat niste ceclodine 500 timp de cateva zile,la inceperea tratamentului a inceput sa dispara orice durere,el ma diagnostigat cu uretrita,ma uit pe alte forumuri si multe persoane si femei se infecteaza cu acest parazit dar nu se impacienteaza,dar la mine brusc nu stiu de udne a aparut obsesia legata de hiv,si am inceput sa citesc sa citesc si parca incepea sa ma terorizeze,eu daca eram calm as putut sa ma intalnesc si a doua oara cu ei,fara sa mai facem nimic evident dar al luam asa cu usorul si sa ajung la analize cu ei,dar eu am explodat,sau speriat,am inceput sa amenint,deh furie oarba....,puteam sa-i atrag intr-o cursa foarte frumos si inteligent dar am rabufnit,o experienta naspa Moksha,sper ,sper sa ies cu bine din acesta problema si sa-mi vad de drumul meu in viata,iti multumesc mult ca ma ajuti.

nu pot sa stiu ce ai avut exact, ma indoiesc destul de sincer ca a fost vorba doar de trichomonas, nu am mai auzit de simptome asa puternice doar din aceasta cauza, probabil a fost si o infectie urinara supraadaugata..in fine, a trecut, deci  nu trebuie sa te mai gandesti la asta, probabil ti s-au facut toate analizele necesare locale si esti ok acum.

obsesia asta apare de nicaieri si te cred ca esti intr-o situatie neplacuta...e normal si firesc sa fii speriat, iar acum aceasta frica iti ghideaza viata. e ideea ca pana acum nu credeai ca ti se poate intampla tie si poate chiar ai facut sex neprotejat de mai multe ori, dar acum ti-ai dat seama ca totusi exista un pericol. am trecut si eu prin ce treci tu - pericolul nu a fost sex neprotejat, am avut un accident la spital - si te inteleg foarte bine. e ingrozitor, dar tot ce poti face e sa astepti si sa fii increzator ca o sa fie ok.

ia partea buna din toata chestia asta, ai invatat acum o lectie si fac pariu ca o sa ai mai multa grija.

te rog sa nu uiti de hep b, sa stii ca e poate la fel de rea ca hivul pana la un punct, deci te rog fa-ti si  analiza asta.

astept vesti, succes!

#22 2010-06-07 16:57:58

lauro_giotto
New member

Salut,m-am dus la laborator acum si mi-au dat rezultatele analizelor,mi-a iesit negativ,deci pot sa stau mai linistit,au trecut 8 saptamani si cateva zile de la traba cu pricina,o sa mi-l mai repet dar cred ca pot sa mai ma linistesc,off doamne...,referitor la tricomonas,sincer eu aveam inainte de treaba cu acel cuplu niste usoare mancarimi pe uretra,dar foarte usoare atat nu ma deranja,dar nici decum sa-mi fi dat asemenea reactii,poate e ce spui tu o infectie supraadaugata cine stie,defapt a fost,acum cu hivul,deci mi-a iesit negativ,o sa-l repet peste cateva saptamani si pot sa-i spun adio cred...adica sa se faca 3 luni,o sa ma duc sa-mi fac un dush,sunt obosit,transpirat,nemancat...vreau doar sa mananc ceva,sa beau un energizant,2 si sa ma relaxez putin,te salut,iti multumesc mult ca ma sustii,te salut,cu respect si o sa te tin la curent cu aceasta situatie.

#23 2010-06-07 22:29:03

lauro_giotto
New member

Salut,si daca o sa-l mai fac cam peste o luna pot sa stau linistit?adica sa inchei cu testele?ma refer la hiv,binenteles sa elimin suspiciune de la contactul cu pricina nu ma refer la alte contacte care o sa le am pt ca, cu siguranta o sa fie numai protejat si cu protectie de calitate.

#24 2010-06-07 23:12:05

moksha
Hero member

lauro_giotto a scris:

Salut,si daca o sa-l mai fac cam peste o luna pot sa stau linistit?adica sa inchei cu testele?ma refer la hiv,binenteles sa elimin suspiciune de la contactul cu pricina nu ma refer la alte contacte care o sa le am pt ca, cu siguranta o sa fie numai protejat si cu protectie de calitate.

un test efectuat la 3 luni de la contactul cu risc este cu testele disponibile astazi elocvent in 99% din cazuri.

Publicitate

loading...

#25 2010-06-08 00:17:45

lauro_giotto
New member

Multumesc de raspuns Moksha,o sa-l mai fac peste 3-4 saptamani saptamani,am totusi incredere in testele astea care se fac ,testele screening de laborator.

#26 2010-06-08 12:20:41

lauro_giotto
New member

Moksha daca ai un mail ceva chiar te rog,sau un mess,este foarte importat pt mine ,esti un tip care ma ajuti cu sfaturi si moral foarte mult.

#27 2010-06-08 12:26:55

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

lauro..este fata moksha...si ii poti scrie pe adresa de mail de sub avatar...insa sa ai rabdare sa iti raspunda,este ocupata...de raspuns iti va raspunde.

Ultima oara a fost editat de wild_wind (2010-06-08 12:27:22)

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#28 2010-06-08 12:41:14

moksha
Hero member

lauro_giotto a scris:

Moksha daca ai un mail ceva chiar te rog,sau un mess,este foarte importat pt mine ,esti un tip care ma ajuti cu sfaturi si moral foarte mult.

nu sunt un tip smile si nu inteleg la ce sa iti mai raspund.
nu vreau sa te adancesc in propria ta micuta nebunie actuala si sa intram in discutii despre teste. da, testele sunt sigure, da, la 3 luni o sa fii 99,9% in afara grijilor. unii mai recomanda si testul la 6 luni, dar in  general (99.9%) testul de la 3 luni este suficient.

incearca sa nu mai insisti cu gandul la treaba asta, pana una alta vestile sunt bune deocamdata. daca o sa continui asa cu siguranta o sa te imbolnavesti de alte lucruri nemancand si stand in starea asta. deci incearca sa iti revii!!

in concluzie in ziua cand se fac 3 luni de la momentul respectiv mergi frumos si iti faci test hiv, ag hbs si ac anti hcv. si acum mi-am dat seama ca ar trebui si un test pentru sifilis, sa stii ca nu strica. nu mi-o lua in nume de rau ca iti recomand atatea analize, dar e bine sa stii despre ce e vorba, mai ales ca totusi situatia ta a fost cu risc.

pana atunci, cu calm, continua-ti viata. nu ai un diagnostic ca sa fii asa speriat si stresat. si chiar daca l-ai avea, nu asa trebuie sa reactionezi. fii barbat! serios acum, poti sa ajungi sa nu mai scapi de starea asta daca te adancesti in ea, asa ca lupta cu tine ca sa o depasesti de acum.

#29 2010-06-08 16:21:29

lauro_giotto
New member

Moksha,scuze,am crezut ca esti baiat,nu-i problema...,sa sti ca,conteaza,treaba asta tine de faptul daca voi mai traii sau ma voi sinucide,stiu ca o sa ma considerati nebun dar asta o sa fie decizia mea in cazul in care va iesii nasol,pana una alta caut si cuplu acela sa-i bag in laboratorul cu analize,si va spun ca la furia care o am va merge sigur la laborator,nu pot sa dau timpul inapoi,daca l-am putea da ce bine ar fi fost in anumite cazuri,cateodata viata sta in acel plic care tine un balon uleios,durex,acum imi dau seama ca are o asa mare valoare,defapt eu am avut durexul la mine dar mi la scos..ba in gluma ba in serios in ideia de a ne simtii mai bine si sa mergem pe incredere,nemernicii,nenorocitii......,poate ies cu bine si voi fi bucuros.

#30 2010-06-08 23:56:44

moksha
Hero member

lauro_giotto a scris:

Moksha,scuze,am crezut ca esti baiat,nu-i problema...,sa sti ca,conteaza,treaba asta tine de faptul daca voi mai traii sau ma voi sinucide,stiu ca o sa ma considerati nebun dar asta o sa fie decizia mea in cazul in care va iesii nasol,pana una alta caut si cuplu acela sa-i bag in laboratorul cu analize,si va spun ca la furia care o am va merge sigur la laborator,nu pot sa dau timpul inapoi,daca l-am putea da ce bine ar fi fost in anumite cazuri,cateodata viata sta in acel plic care tine un balon uleios,durex,acum imi dau seama ca are o asa mare valoare,defapt eu am avut durexul la mine dar mi la scos..ba in gluma ba in serios in ideia de a ne simtii mai bine si sa mergem pe incredere,nemernicii,nenorocitii......,poate ies cu bine si voi fi bucuros.

sa stii ca deja aici nu mai sunt de acord cu tine. tu nu ai dreptul sa ii bagi pe ei cu forta in laborator, pentru ca nici ei nu te-au fortat pe tine sa nu folosesti prezervativul, corect? deci nu sunt chiar asa nemernici si nenorociti, ca doar ti-a placut ce s-a intamplat si esti adult si raspunzi pentru ce faci. ei sunt vinovati daca stiau ca sunt infectati, ceea ce ma indoiesc foarte tare ca este situatia, pentru ca nu le-ar fi ars de jocuri de acest gen. dar nu mi se pare ok sa dai vina neaparat pe ei, ai fost acolo, nu cred ca ai facut ceva impotriva vointei tale, deci nu mai exagera.

e oare prima data cand faci sex neprotejat? nu cred.

sincer nu e atitudinea buna. informeaza-te mai bine pe de alta parte. hivul nu e o condamnare la moarte, exista tratamente moderne si sunt pacientii care supravietuiesc de mai mult de 20 de ani, chiar aici in Romania.

fara sa te judec si fara sa fiu rea vreo secunda, poarta-te ca un barbat, nu ca un baietel speriat. stii si tu mai bine ca mine ca nu e ok nici macar sa zici ca te vei sinucide, dar sa si gandesti asta....

deja dezvolti o obsesie din chestia asta.revino-to. calmeaza-te. respira. si asteapta.

#31 2010-06-09 09:30:10

lauro_giotto
New member

Sall,imi pare rau dar starea pe care o am nu e prea buna,pshihic,furia e mare,apropo,ieri am fost la centru particular unde mi-am facut testul trecut si am discutat cu un doctor ce fel de teste sunt cele care le fac ei,si mi-a spus despre elisa,western blot,chestii care le stiam,dar Eclia de la synevo are o sensibilitate mult mai mare si poate depista mult mai precoce,este mai bun chiar si de elisa test,bun,stand la o discutie Moksha,o dicutie ce mai mai relaxat,stau si analizez si iau hotararea sa fac un test la synevo,testul eclia,despre care am citit si ep siteurile straine ca e super bun,astazi de dimineata eram la synevo si am cerut test Eclia,zis si facut,maine o sa am rezultatele,am discutat si acolo cu cineva ,am spus ca au trecut aproape 9 saptamani de la incidentul suspect....si mi-au zis ca ar trebuii sa iasa daca ar fi ceva la acest test,bun,voi vedea maine,astept rezultatele,o sa zici ca sunt cam nebun dar....ce pot sa spun,asta este...,analizele sincer nu sunt asa scumpe fata de alte analize din lista lor,defapt hivul nu este o analiza asa scumpa fata de altele,dar oricum ma usturat la buzunar....,ok,astept rezultatele,sa-mi fie teama Moksha?totusi am ceva emotii la acest test ca....este celebru si bun:),de ultima generatie.

#32 2010-06-09 10:49:42

moksha
Hero member

lauro_giotto a scris:

Sall,imi pare rau dar starea pe care o am nu e prea buna,pshihic,furia e mare,apropo,ieri am fost la centru particular unde mi-am facut testul trecut si am discutat cu un doctor ce fel de teste sunt cele care le fac ei,si mi-a spus despre elisa,western blot,chestii care le stiam,dar Eclia de la synevo are o sensibilitate mult mai mare si poate depista mult mai precoce,este mai bun chiar si de elisa test,bun,stand la o discutie Moksha,o dicutie ce mai mai relaxat,stau si analizez si iau hotararea sa fac un test la synevo,testul eclia,despre care am citit si ep siteurile straine ca e super bun,astazi de dimineata eram la synevo si am cerut test Eclia,zis si facut,maine o sa am rezultatele,am discutat si acolo cu cineva ,am spus ca au trecut aproape 9 saptamani de la incidentul suspect....si mi-au zis ca ar trebuii sa iasa daca ar fi ceva la acest test,bun,voi vedea maine,astept rezultatele,o sa zici ca sunt cam nebun dar....ce pot sa spun,asta este...,analizele sincer nu sunt asa scumpe fata de alte analize din lista lor,defapt hivul nu este o analiza asa scumpa fata de altele,dar oricum ma usturat la buzunar....,ok,astept rezultatele,sa-mi fie teama Moksha?totusi am ceva emotii la acest test ca....este celebru si bun:),de ultima generatie.

testul de la synevo e un pic mai bun nu pentru ca e eclia, eclia e o varianta de elisa, ci pentru ca iti cauta si o componenta a virusului in sange, nu doar anticorpii.

cu tot respectul eu nu sunt psihiatru, nici psiholog, iar tu deja ai depasit pragul normalitatii privind aceasta problema. eu ti-am zis tot ce era de zis din punct de vedere medical, asa ca de aici incolo o sa ma abtin.

succes.

#33 2010-06-09 12:07:47

lauro_giotto
New member

multumesc mult pt. sustinere Moksha,o sa-ti spun maine rezultatul,am ceva emotii dar....e ok,stiu ca am depasit pragul dar nu pot sa ma ascund,inca odata multumesc si maine poastez rezultatul,te salut,cu respect.

#34 2010-06-10 14:02:26

lauro_giotto
New member

Buna Moksha,am primit raspuns de la laboratorul synevo Bucuresti cu rezultatele testelor astazi,mi-a iesit negativ,vb. de testul Eclia,cred ca pot sa stau ceva mai linistit,zic,eu...o sa-l mai repet dupa cateva saptamani,iti multumesc mult pt sustinerea pe care mi-ai dat-o,esti o tipa grozava si chiar esti un suport moral pt. oamenii aflatii in depresii din anumite probleme.

#35 2010-06-10 14:25:29

moksha
Hero member

lauro_giotto a scris:

Buna Moksha,am primit raspuns de la laboratorul synevo Bucuresti cu rezultatele testelor astazi,mi-a iesit negativ,vb. de testul Eclia,cred ca pot sa stau ceva mai linistit,zic,eu...o sa-l mai repet dupa cateva saptamani,iti multumesc mult pt sustinerea pe care mi-ai dat-o,esti o tipa grozava si chiar esti un suport moral pt. oamenii aflatii in depresii din anumite probleme.

ma bucur. sa nu uiti te rog de ag hbs.
succes!

#36 2010-06-13 21:10:25

lauro_giotto
New member

Buna Moksha,vroiam sa te intreb v.d.r.l este analiza pt. sifilis?pt aceasta analiza  trebuie sa-ti ia sange la fel ca la hiv banuiesc,m-am uitat la synevo pe site nu este scumpa,10 lei.

#37 2010-06-13 21:23:11

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

iti raspund eu daca nu e cu suparare
VDRL este pentru sifilis.  se face din sange

#38 2010-06-14 11:49:41

lauro_giotto
New member

Multumesc de raspuns,ma interesa si aceasta analiza,cred ca o s-o fac odata cu ultima analiza de hiv la synevo,daca nu m-am intepat in ultimile 9 saptamani de mi sa luat....,dar asta este...,macar stau mai linistit.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.