|
Nu esti logat.
Mic bazar 2-45#837 2011-03-07 20:51:18
Re: Mic bazar 2
Mda, a trecut ceva timp, ar fi trebuit sa ajunga. Eu am patit-o cu alte produse luate de pe ebay sau de pe Elf UK, care nu mi-au ajuns. Si nu ca ar fi fost vina vanzatorului, ci a postei romane. De fiecare data cand am comandat 1-2 produse mici, in majoritatea cazurilor nu ajungeau. Cand aveam un pachetel mai mare, ajungea. Din cauza asta, cand am un colet mic, prefer sa dau mai mult pe transport, dar sa am un tracking number. Stiu ca fragrance are alt sistem, insa eu te sfatuiesc sa incerci 2 chestii: da o fuga pana la posta si intreaba-i daca nu au un pachet pentru tine (uneori se mai pierde avizul pe drum) si daca nu e acolo, trimite-le un mail celor de la fragrance si explica-le situatia. Este posibil sa iti spuna sa mai astepti putin, sau poate ca nu, depinde cat timp acorda ei pana cand au certitudinea ca s-a pierdut pachetul. In orice caz, daca s-a pierdut pachetul, sigur iti vor returna banii. Deci pagubita nu o sa fii! Nu sunt tepari, nu isi permit! Tine-ma la curent! Si de curiozitate, ce ai comandat? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #838 2011-03-07 20:56:27Re: Mic bazar 2
Sarumana pentru detalii. O sa-ti trimit un mail Offline #839 2011-03-07 22:18:44
Re: Mic bazar 2Schumiholic, multumesc mult pentru raspuns... Ultima oara a fost editat de alyush (2011-03-07 22:45:52) Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #840 2011-03-07 22:58:48
Re: Mic bazar 2Mda, imi pare rau, dar cat i-am injurat eu pe cei de la posta... mi-ai tinut ei un pachet o luna de zile!!!! fara sa imi trimita un aviz, ceva! Si de-abia cand m-am dus sa ridic alt pachet mi l-au dat si pe ala. Cum poti sa tii un pachet atata timp si sa nu te gandesti sa trimiti un amarat de aviz! Plus alte pachetele pe care mi le-au pierdut pe drum... Intreaba totusi la posta, sa vezi daca nu e la ei, daca nu, vorbeste cu cei de la fragrance. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #841 2011-03-07 23:23:06
Re: Mic bazar 2offf Ultima oara a fost editat de alyush (2011-03-07 23:23:57) Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline Publicitateloading...
#842 2011-03-08 00:29:23
Re: Mic bazar 2N-ai pentru ce! If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #843 2011-03-08 10:52:18Re: Mic bazar 2Ioana, ti-am trimis mail. Sa-mi spui daca l-ai primit, ca am mai avut probleme cu trimisul mailurile de pe forum. Offline #844 2011-03-08 11:13:55
Re: Mic bazar 2Buna.Pt iubitoarele si doritoarele de animale mai am o fetita si un mascul,pui de rottwiler.Abia mi-a fatat si inca nu au carnet de sanatate,le voi face la timpul potrivit cam peste 6 sapt(cu vacinul si deparaztarea).Daca sunteti interessate putem vorbi pe mes,eventual va trimit niste poze.Eu am 2 catele si nu am avut probelme cu ele.Sunt jucause,ascultatoare,usor de dresat si nu fac galagie deci daca aveti apartament nu o sa va trezeasca noapte din somn,decat daca simte el ceva in neregula.Insa are nevoie de un spatiu mai mare daca il tineti la apartament,eventual cu 3-4 camere.Astept mesaje in caz ca sunteti interesate Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #845 2011-03-08 11:43:50
Re: Mic bazar 2tocmai am ridicat comanda de pe fragrancedirect, mi-a ajuns cu bine... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #846 2011-03-08 12:14:29
Re: Mic bazar 2alyush, cat ai platit cu totul? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #847 2011-03-08 13:08:38
Re: Mic bazar 2pey trusa aceea a fost 6 lire si transportul e 2.5 lire pt. primul produs comandat si 2 lire pt. fiecare dintre urmatoarele produse... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #848 2011-03-08 13:47:33
Re: Mic bazar 2Era la posta pachetul? Au uitat sa iti trimita aviz? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #849 2011-03-08 14:17:32
Re: Mic bazar 2am primit astazi avizul si cu el m-am dus la posta... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #850 2011-03-08 17:10:19
Re: Mic bazar 2ms aly vroiam sa stiu daca ai mai platit ceva la vama sau mai stiu eu pe unde. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #851 2011-03-08 17:47:46
Re: Mic bazar 2nu am mai platit nimic, coletul vine la oficiul postal de care apartii... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #853 2011-03-12 00:01:37
Re: Mic bazar 2vand 4 bilete la concertul Children of Bodom, Ensiferum si Machinae Supremacy, Bucuresti, 20 aprilie 2011, Arenele Romane. Ultima oara a fost editat de Scarlet_Autumn (2011-03-14 13:38:30) Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline #854 2011-03-12 21:44:25
Re: Mic bazar 2scarlet, vii la concert? Ultima oara a fost editat de sophie (2011-03-12 21:44:47) Offline #855 2011-03-12 21:54:26
Re: Mic bazar 2din pacate.. unul din cele 4 e al meu Ultima oara a fost editat de Scarlet_Autumn (2011-03-14 13:38:51) Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|