homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mic bazar 2-58

#1084 2011-08-10 17:49:06

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Re: Mic bazar 2

Pai e bine daca nu fac spuma hjarta cu cat mai mult fac spuma cu cat mai artificiale sunt

#1085 2011-08-10 18:13:01

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

ee jac, e bine ca iti plac asa tongue dar nu toti vor asa sapunuri, multi prefera spuma tongue oricum eu garantez ca oricum ar fi, cu sau fara spuma, produsele sunt naturale, nu au nimic artificial tongue

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#1086 2011-08-10 18:20:52

astera
Full member
Inregistrat: 2007-04-16

e bine ca sunt naturale, abia astept sa le incerc.

#1087 2011-08-10 18:28:43

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

cora, nu avem voie sa punem la semnatura blog de vanzari, e reclama.

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#1088 2011-08-10 18:37:16

coraline
Addicted member

black nu stiam ca se aplica si la semnaturi, il editez acum.

astera, ce vezi in ingrediente, doar atata pun. nu contine nici un fel de produs sintetic, de conservanti sau aditivi.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#1089 2011-08-11 10:12:35

popicel
Full member
De la: Cluj
Inregistrat: 2010-02-04

Nu e tocmai de vanzare... e moca. Am 2 invitatii pe Filelist, si daca tin de ele nu rezolv nimic, la prieteni le-am cam dat, asa ca, daca e cineva interesat, postati aici. Am nevoie doar de o promisiune ca veti face SI UPLOAD, astfel incat sa va ramana ratia la un nivel cat mai ridicat, pentru ca din cate inteleg, daca nu, v-ati ars atat voi, cat si cel de la care ati primit invitatie, a.k.a., eu lol Daca e cineva interesat, ori postati aici, ori da-ti-mi un mesaj. Primii 2 tongue

EDIT: Am una si pe TvTorrents, site de torrente doar cu seriale. Aceeasi oferta tongue

Ultima oara a fost editat de popicel (2011-08-11 10:20:40)

Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula!
Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***!

---------------------------------------------------------------
Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. smile

#1090 2011-08-11 12:16:46

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

coraline a scris:

fetelor, se baga spre vanzare smile

Tot ce vedeti pe blog si inca in plus smile Daca aveti arome preferate, nevoie speciale, vreo preferinta, vreo idee pls share smile si se rezolva (desigur in limita posibilitatilor tongue )

Singurul lucru la care va cer pasuire este sapunul. Cel ce este momentan disponibil nu face multa spuma, lucru care nu este pe placul tuturor. Asadar capitolul sapun este pe hold momentan.

Apa tonica, ulei demachiant, tratament pentru caderea si fortifierea parului, scrub pentru corp si fata, ulei de masaj, ulei pentru corp, masti pentru ten... lista este nelimitata smile

http://nature-lives.blogspot.com/

hey, m-am uitat pe blog dar nu vad nici o poza cu produsele in sine. As vrea sa stiu ce cumpar, crezi k poti remedia acest lucru ?

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#1091 2011-08-11 12:18:38

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

dar sunt poze cu produsele in sine

#1092 2011-08-11 13:47:35

coraline
Addicted member

asa este, sunt poze cu produsele in sine. nu sunt poze la uleiuri, pentru ca nu am ce poza, decat un vas cu un ulei, nu ar reprezenta cu nimic produsul acea poza. sunt poze la sapunuri, creme, lotiuni, masti.
daca vrei un produs, il pot pregati si face o poza, daca vrei sa vezi in mod special cum arata.

PS: ioana cand ne vedem sa iti dau balsamul ala lol

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-08-11 13:47:57)

#1093 2011-08-11 14:34:40

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

in curand, pana expira totusi lol

#1094 2011-08-11 15:24:03

coraline
Addicted member

rotfl rotfl pai iti fac unul nou, ce naiba, crezi ca iti dau unul vechi? imi zici cand ai chef sa ne vedem si iti fac in ziua aia big_smile

#1095 2011-08-11 15:59:52

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

cora...ai mail...pe adresa de pe blog!

#1096 2011-08-11 16:11:15

coraline
Addicted member

ionela ti-am raspuns smile

#1097 2011-08-12 21:30:47

coraline
Addicted member

produse noi big_smile check it out big_smile

#1098 2011-08-12 21:57:34

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

http://i56.tinypic.com/287g10h.jpg parfum Ming-shu 30 ml, yves rocher, nou, pret 50 lei (taxe postale incluse)

Ultima oara a fost editat de alyush (2011-08-12 21:57:54)

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#1099 2011-08-13 18:40:11

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Vand manuale de clasa a 12-a !! pentru detalii intrebati...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#1100 2011-08-13 19:25:42

Agentul_incepator
Membru
Inregistrat: 2011-08-13

Dupa cum stiti, in Romania de la 15 iulie 2011 orice persoana fizica sau juridica ce detine in proprietate o constructie cu destinatie de locuinta, atat in mediul urban cat si in cel rural, trebuie sa incheie o asigurare obligatorie sau facultativa a locuinei impotriva dezastrelor naturale.
Care este diferenta dintre o asigurare obligatorie si una facultativa? Simplu, asigurarea obligatorie te asigura doar impotriva inundatiei ce are loc in urma deversarii apelor naturale, alunecarilor de teren si cutremurelor. Pe scurt, riscuri ale caror sansa de producere este foarte mica (ba chiar aproape nula in cazul locuintelor din mediul urban). Practic, sunt niste bani dati degeaba.
Pe de alta parte, asigurarea facultativa acopera pe langa cele 3 riscuri mai sus mentionate si restul riscurilor existente (trasnet, explozie, caderea aparatelor de zbor, vijelie, ploaie torentiala, greutatea zapezii, fenomene social politice,etc.) dar mai ales riscuri care chiar au sanse mai mari de aparitie: incendiu, furt, vandalism, grindina, furtuna, defectiuni la instalatia de incalzire/climatizare, la canalizare si la instalatia de apa potabila, instalatia electrica a locuintei, etc.. Pe scurt, o asigurare facultativa chiar este o asigurare in adevaratul sens al cuvantului deoarece chiar te acopera pentru absolut toate riscurile posibile. Diferenta la pret este una minora mai ales in comparatie cu beneficiul real adus de aceasta. In plus asigurarile facultative iti dau optiunea sa iti asiguri inclusiv bunurile din casa.
In acest sens va pot pune la dispozitie 3 pachete de asigurari facultative din care puteti alege:

A : se adreseaza in special celor cu locuinte ale caror valoare se incadreaza intre 80000 si 160000 RON si care isi doresc o asigurare ieftina dar care acopera eficient si total (acest pachet include si posibilitatea asigurarii bunurilor)
B : o asigurare flexibila si ieftina bazata pe module ce poate fi configurata in functie de nevoile si cerintele tale (inclusiv asigurare bunuri si asigurare de raspundere civila)
C : o asigurare completa (asigurare locuinta, asigurarea bunurilor din locuinta, asigurarea de raspundere civila, asigurarea de accidente persoane si de deces din boala). Ofera in plus fata de celelte pachete si protectie asupra familiei tale.

Daca sunteti interesati de o asemenea oferta (atat in domeniul asigurarilor de casa cat si a altori tipuri de asigurari, ex: RCA,CASCO, Life, Travel, etc) ma puteti contacta prin PM pe forum, prin intermediul adresei de mail mihailanga@yahoo.com sau la numarul de telefon 0728902118. Acest mesaj se adreseaza in special persoanelor cu domiciliul in Bucuresti sau in imprejurimile acestuia (judetul Ilfov).

Va doresc o zi buna!

Ultima oara a fost editat de Agentul_incepator (2011-08-15 16:28:47)

#1101 2011-08-14 14:54:33

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

popicel a scris:

Nu e tocmai de vanzare... e moca. Am 2 invitatii pe Filelist, si daca tin de ele nu rezolv nimic, la prieteni le-am cam dat, asa ca, daca e cineva interesat, postati aici. Am nevoie doar de o promisiune ca veti face SI UPLOAD, astfel incat sa va ramana ratia la un nivel cat mai ridicat, pentru ca din cate inteleg, daca nu, v-ati ars atat voi, cat si cel de la care ati primit invitatie, a.k.a., eu lol Daca e cineva interesat, ori postati aici, ori da-ti-mi un mesaj. Primii 2 tongue

EDIT: Am una si pe TvTorrents, site de torrente doar cu seriale. Aceeasi oferta tongue

vreau eu invitatie pe filelist, daca mai ai smile

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#1102 2011-08-15 15:58:31

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Sanda decupata Botinelli.Produs nou,adus din Italia,marimea 37.
Pret:60lei

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/33814_p150811_1437_01.jpg

Ultima oara a fost editat de Asd (2011-08-15 16:00:05)

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.