|
Nu esti logat.
Ce fac in cazul in care am prelungit pauza de 7 zile?#1 2010-06-05 23:15:09
Ce fac in cazul in care am prelungit pauza de 7 zile?Hello! Sper sincer sa nu mai fie alt subiect de gen, eu am cautat cat de cat insa nu am gasit nimic (daca am omis, scuze). Problema mea e asa: Iau Yasmine de 3 luni si pana acum 3 zile am fost in pauza de 7 zile. Din cauza ca am fost tare zapacita si ocupata, am uitat sa-mi cumpar un blister nou si deci am momentan 10 zile de pauza. Ce fac? Imi cumpar un blister si incep acum, sau las sa mai treaca o luna? Mentionez, daca are vreo importanta, ca nu le iau in special pentru contraceptie ci pentru chisturi ovariene si reglare hormonala. Mersi mult Offline #2 2010-06-06 02:18:59
Re: Ce fac in cazul in care am prelungit pauza de 7 zile?Incepi un nou blister si te protejezi suplimentar 7 zile. Offline #3 2010-06-06 17:14:05
Re: Ce fac in cazul in care am prelungit pauza de 7 zile?Okay, asa am sa fac. Mersi frumos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|