homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rana pe gat

#1 2010-06-06 21:45:41

laurette
New member
Inregistrat: 2009-01-03

rana pe gat

Salut! Iau Laurina de aproape 2 ani de zile, aseara am luat ultima pastila din folie si astept ca marti sau miercuri sa imi vina menstruatia. Zilele trecute am mancat un cartof prajit mai tare si nu l-am mestecat foarte bine. Pentru ca era mai tare, m-a zgariat pe gat si acum simt ca acolo ar fi o rana, e destul de enervanta senzatia si stiu sigur ca e din aceasta cauza. M-am gandit sa iau antibiotice, dar tocmai azi am avut contact sexual neprotejat si ma gandesc sa nu interactioneze cumva cu anticonceptionalele si sa le impiedice sa isi faca efectul. Credeti ca ar trebui sa imi tratez problema cu antibiotic sau, mai simplu, cu niste pastile mai bune pt gat? Cat de grava credeti ca este o asemenea problema? Vi s-a  intamplat si voua? Va multumesc.

#2 2010-06-06 22:09:58

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: rana pe gat

laurette cu antibiotice tratezi infectiile...nu cred ca este cazul sa iei antibiotice...mai degraba un antiinflamator si un cicatrizant ceva...incearca cu un ceai de musetel si ceva pastile pentru gat...daca te hotarasti sa iei totusi antibiotice trebuie sa stii ca pe perioada tratamentului si inca 7 zile dupa trebuie protectie suplimentara...daca iei antibiotice strict in perioada de pauza nu e nevoie de antibiotice...sper ca te-am lamurit... mult succes!!

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-06-06 22:11:41)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.