homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

???anexita... de o luna jumate

#1 2010-06-06 23:06:35

Nico_sibiu
New member
Inregistrat: 2010-06-06

???anexita... de o luna jumate

Buna, sunt noua pe forumul acesta si sper sa gasesc niste raspunsuri sau sfaturi de la cele care s-au confruntat cu aceasta problema.

Totul a inceput acum o luna jumate cu urinat des, apoi au urmat dureri de ovare si presiune mare pe vezica. Am fost la o d-na dr ginecolog care mi-a dat urmatorul tratament: cefort o fiola inj, cervucid ovule, carpicon supozitoare si azitromicina pt mine si partener. Mi-a facut si analiza de secretie si papa nicolau care au iesit bine, si eu am continuat cu tratamentul.
   Dupa o saptamana m-am intors la dansa cu frisoane, dureri mari de spate si ovare si o presiune pe vezica ( presiune care imi da senzatia ca trebuie sa urinez, chiar daca nu am ce) si m-am internat in spital cu anexita subacuta... unde am luat: ampicilina inj la 8 ore, ketoprofen si piafen. La externare ma simteam mai bine.
Mi-au dat pt acasa tratament cu ospamox de 1000 la 12 ore si ketoprofen cu omeran.
Dupa 2 zile am avut din nou frisoane si dureri mari de ovare , s-au intensificat durerile de spate (ca o arsura care urcau pana la coaste- intensificate de statul pe scaun, de urcatul scarilor sau de scaun sau urinat)
   M-am reintors la consult si mi-a spus ca sigur nu e de ginecologie (ovarele erau ok si nu se vedea nici un chist sau alte probleme), poate de urologie sau neurologie.
Am mai cerut parerea unui dr ginecolog, care mi-a dat tratament cu polidin, milgamma si uricol;
Dupa tratamentul cu polidin cateva zile m-am simtit chiar bine. Si urma sa revin la control in 2 saptamani.
Mentionez ca ma imbrac bine, nu stau in frig, de cand am aceste probleme nu am avut contact sexual , am stat la pat si totusi dupa cateva zile:
Am ajuns la urgente dupa o noapte de vomitat si de febra 37 cu 9, dureri de ovare si dureri de spate( ca o arsura pe la coaste) care pur si simplu ma cocosau.Dupa ce mi-au luat analize si mi-au dat calmante durerea m-a lasat un pic , si m-au trimis pe rand:
Ginecologie: unde mi-au spus ca nu se evindentiaza pe ecograf ca ar fi o problema ginecologica care sa dea dureri asa mari , doar usoara inflamatie - era un dr rezident.
La urologie m-a internat dar  nu mi-a gasit nimic nici dupa urografie (nici pietre, doar usoara infectie urinara pt care iau niste pastile cu afine rosii si uriclar),
La neurologie (spuneau ca poate este un nerv care imi apasa pe vezica....) dupa un Rmn la coloana toraco lombara nu mi-a iesit mai nimic care sa fie cauza acestor dureri.
Acum am dureri in continuare, plus ca am cand ma duc la baie de obicei dimineata sa urinez sau cand am scaun,  din vagin am o scurgere ca si albusul de ou prin care mai e ceva alb, ca puroiul si aceeasi presiune pe vezica si dureri de spate care nu ma lasa sa dorm noaptea.
Peste doua zile o sa revin la dr ginecolog, dar sunt disperata  bang ca nu imi trece, si am cheltuit o gramada de bani la doctor si nu imi pot vedea normal de activitatile zilnice.
Acum beau ceai de coada calului, fac bai de sezut si am inceput sa iau de 2 zile tinctura de branca ursului.
Poate ca am scris cam mult dar am vrut sa descriu prin ce trec de o luna jumate si nu gasesc o solutie sau un tratament sa functioneze. grater
Va multumesc  wave

#2 2010-06-07 19:06:55

anna10
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-05-12

Re: ???anexita... de o luna jumate

si eu am anexita de cateva luni,cu dureri ingrozitoare de care nu stiu cum sa scap insa nu am avut simptome atat de dure ca ale tale. Daca nu este o sarcina extrauterina,fa-ti niste analize de sange sa vezi daca ai o infectie in corp (in afara de cea urinara). Mult succes si sa ne anunti ce ai facut.

http://www.ticker.7910.org/as1cERI0g410 … W0gZGU.gif

ce ar spune copilul care ai fost de adultul care esti?

#3 2010-06-07 22:47:24

Nico_sibiu
New member

Multumesc pentru raspuns. smile
Analizele de sange imi arata o usoara infectie in corp, spuneau ca e cea urinara sau ceva minor la dinti, dar simptomele mele nu sunt asa minore.
La rinichi mi-au gasit ceva nisip dar mi-au spus ca simptomele mele nu sunt de acolo.
Sarcina extrauterina nu este: am facut un test de sarcina si ecograf si analiza de sange...

Vad ca simptomele se amelioreaza la cald, adica la bai calde cu sare grunjoasa  sau dusuri calde dupa care ma pun in pat. Dar tot am dureri la urcatul scarilor, la mers mult....si la orice curent sau  frig  am  dureri si intepaturi la spate , plus intepaturi in zona ovarelor si in mijloc.
Maine ma duc din nou la ginecolog. bang

#4 2010-06-08 01:16:15

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

si eu am anexita nico si nu am simtomele tale , eu  zic sa-ti schimbi ginecologul:D

#5 2010-06-08 20:48:26

Nico_sibiu
New member

pai am fost in total la patru ginecologi....unul ...hai doi se mai inseala...dar patru?
POate stiti un tratament eficient pt anexita urata ca asta...
Peste 2 zile o sa ma duc la un alt ginecolog.
Am obervat ca ma doare cand ma pun brusc pe scaun,cand urc scarile si cand ma trezesc noaptea sa urinez ( de un timp la ora 5 dimineata ma trezesc din somn cu durere ca sa urinez). In rest m-am obisnuit cu durerea... grater

Publicitate

loading...

#6 2010-06-08 21:13:03

anna10
Full member

nico da-mi un  mail cu id tau daca vrei ca sa putem vorbi mai mult despre asta ca si eu ma confrunt cam cu aceeasi problema

#7 2010-06-09 12:23:24

Nico_sibiu
New member

anna 10- ti/am trimis id/ul meu

#8 2010-06-09 18:47:58

anna10
Full member

niko,nu l-am primit mai incearca o data.

#9 2010-06-11 23:25:27

Nico_sibiu
New member

Trimite-mi tu id-ul tau. eu am mai incercat acum o data...probabil nu stiu eu cum, sunt noua pe forumul asta.
In legatura cu subiectul: mi-au gasit si nisip la rinichi...de acolo erau durerile de spate...dar si anexita e prezenta...

#10 2010-06-23 23:26:51

D4lid4
New member
Inregistrat: 2010-06-21

Am suferit de anexita, de am ajuns sa cred ca am apendicita in halul ala ma durea  big_smile  doctorii astia m-au programat chiar la operatie lol nici acum nu imi vine sa cred ca erau sa imi scoata apendicele. M-am tratat cu succes cu Cistyase, nu e antibiotic, e un tratament mai degraba naturist, mi-a fost recomandat de un medic roman ce profeseaza in america. luam 2 pastile pe zi timp de o luna. de atunci nu mai am nici o problema, nici o durere, nici un disconfort. mi-a  zis sa ma feresc de frig la picioare in viitor si in general sa nu rabd frig.

anexita trebuie tratata pt ca in timp duce la infertilitate!

va pup si va doresc multa sanatate.

Unele imprejurari sau persoane te pot impiedica temporar. Tu esti singurul care iti poti pune piedici definitiv. Oricat de mult ai fi mers pe un drum gresit, intoarce-te.

#11 2010-07-08 20:07:43

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Buna, sunt si eu noua pe forum si inca nu stiu sa postez un topic nou :-(
Am si eu boala inflamatorie pelvina mai bine zic salpingita-ovarita bilaterala cronica.
Dupa mai multe ture de antibiotic, medicul mi-a spus sa fac polidin pentru a imi intari imunitatea. Oare este bun? Am sanse sa scap de boala asta a mea.
Ciclul imi e dereglat, f dureros, ma inflamez des si am dureri mari in special cu senzatii de arsura si usturime.
Am auzit cum ca polidinul nu ar fi foarte bun. A incercat cineva? A functionat?
Multumesc pentru oruice raspuns!

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#12 2010-07-08 23:58:52

Chrys
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

nataroman a scris:

Buna, sunt si eu noua pe forum si inca nu stiu sa postez un topic nou :-(
Am si eu boala inflamatorie pelvina mai bine zic salpingita-ovarita bilaterala cronica.
Dupa mai multe ture de antibiotic, medicul mi-a spus sa fac polidin pentru a imi intari imunitatea. Oare este bun? Am sanse sa scap de boala asta a mea.
Ciclul imi e dereglat, f dureros, ma inflamez des si am dureri mari in special cu senzatii de arsura si usturime.
Am auzit cum ca polidinul nu ar fi foarte bun. A incercat cineva? A functionat?
Multumesc pentru oruice raspuns!

Polidinul nu iti face rau.La urmatoarea menstruatie poti sa faci ploidin 2 fiole pe zi 5 zile.Merge f bine cu antibiotic si antiinflamator.Eu am facut acest tratament 3 luni la rand in perioada menstruatiei.Bafta!

Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...

#13 2010-07-09 10:05:58

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Multumesc frumos pentru raspuns. Tocmai fac tratament cu antibitic, antiflamator si polidin 2 fiole la doua zile. Asa mi-a prescris ginecologul. Si daca spuneti voi, am sa reiau si luna viitoare polidinul. Dar am inteles ca se gasete tot mai greu!

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#14 2010-08-16 19:03:02

littleana
Membru
Inregistrat: 2010-08-16

salut . si eu ma confrunt cu aceasta problema de 1 an jumate si nu ii dau de capat. mie nici un doctor nu mi-a dat tratament pe 3 luni decat cu antiinflamatoare.

Chrys esti din bucuresti? la ce medic te-ai tratat?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.