homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Voalul miresei-pro sau contra?-2

#20 2010-06-08 22:54:24

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: voalul miresei-pro sau contra?

sunt o gramada de modele de rochii de mireasa si voaluri ca sa ai de unde alege. tinuta de mireasa standard nu e neaparat una demodata.  nu trebuie sa aiba  o semnificatie, trebuie sa iti placa tie smile
eu de exemplu mi-am luat si voal. sincer nu stiu daca il voi purta dar l-am luat sa fie acolo in caz ca imi tuna sa am voal la nunta smile mi-am luat o rochie...zic eu, cat se poate de normala, nu colorata, nu scurta, nu cu nu stiu ce chestii de ultima ora in ea pt ca aia mi-a placut.
mireasa se imbraca exact cum vrea ea: daca vrea sa vina cu un sac legat in jurul taliei si cu spice de grau in par nu are decat smile tot va emana frumusete si fericire in acea zi smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#21 2010-06-08 23:05:35

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

smile) green

#22 2010-06-08 23:43:34

ellaP
Full member
De la: arad
Inregistrat: 2007-08-30

asa arata coafura pe care mi-o doresc, dupa cum vedeti si respectiva mireasa a renuntat la voal cand a ajuns la petrecere.in proportie de 90% nu vreau sa port voal deloc.merg pe ideea florilor naturale.apropo de flori..cum ar trebui sa fie cele care se pun in piept?mai exista obiceiul?nu prea am fost la nunti.eu vreau ca totul sa fie natural

Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste.

#23 2010-06-08 23:44:36

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

voi ati vazut mirese cu parul scurt/mediu ? Ce ai putea sa iti faci la par daca il ai pana la gat ??

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#24 2010-06-09 13:05:25

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

pink_martini a scris:

voi ati vazut mirese cu parul scurt/mediu ? Ce ai putea sa iti faci la par daca il ai pana la gat ??

Sora mea l-a avut pana la gat .. ea are parul scurt si special pentru nunta l-a lasat putin mai lung. I s-a facut un fel de coc, mie mi-a placut cum arata. Daca te intereseaza pun poza, numai sa imi zici cand esti pe faza smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Publicitate

loading...

#25 2010-06-09 14:40:36

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

eu sunt pentru purtat voalul... nu vreau sa par invechita cu ceea ce voi spune dar... mireasa nu este mireasa fara ceva pe cap.. un voal, o floare, o voaleta...
eu personal sunt adepta voalului lung... eu la nunta am avut voalul din doua bucati (sau facut in doua) si era din acelasi material cu trena.. si voalul fiind undeva un pic mai lung de fund se vedea ca si cum trena mea era de fapt un voal lung smile adica asa:

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/24803_dsc_0302.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/24803_dsc_0499.jpg

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-06-09 14:41:58)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#26 2010-06-09 15:09:29

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Eu am avut voal mediu, prins mai de jos. La cate voaluri ne-am pus pe cap cand eram mici si ne jucam de-a printesele, etc, a fost chiar prea putin tongue dar na...m-am maritat repede, nu m-am gandit a lot wink ;p
votez pro, definitely

Ultima oara a fost editat de ani88 (2010-06-09 15:10:46)

I love you. Remember. They cannot take it

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.