|
Nu esti logat.
Iubitori de animale ajutor!#1 2010-06-08 23:02:58
iubitori de animale ajutor!am un bichon maltese de 11 luni,puiuta mea mica:X....si am si afara in curte un caine....iar bichonul a luat pureci de la cel de afara...o controlez zilnic,si azi iam gasit:(....sunt disperata!ce sa ii iau pentru purici?cu ce sa o dau?cele care aveti animale in casa sigur ati avut chestii de genu pe cap cu animalele..va rog un sfat!multumesc Ultima oara a fost editat de deeyanna (2010-06-08 23:04:20) iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #2 2010-06-08 23:04:09
Re: iubitori de animale ajutor!o speli cu sampon anti purici/capuse/paduchi si apoi ii dai cu frontline sau praf de purici. Ultima oara a fost editat de Nifelheim (2010-06-08 23:04:27) "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2010-06-08 23:05:30
Re: iubitori de animale ajutor!si poate pati ceva de la solutiile alea?cam cat ma costa aproximativ?multumesc iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #4 2010-06-08 23:06:49
Re: iubitori de animale ajutor!8 lei samponul "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #5 2010-06-08 23:09:48Re: iubitori de animale ajutor!Frontline-ul e in functie de cate kg are, intreaba la un cabinet veterinar sau la un pet-shop, or sa-ti spuna acolo. Noi n-am avut niciodata probleme cu purici si folosim doar Frontline cam o data la o luna vara si o data la o luna jumate iarna. Offline Publicitateloading...
#7 2010-06-08 23:12:45
Re: iubitori de animale ajutor!multumesc enorm.maine dimineata merg si le cumpar.pana acum nu am mai patit,de aceea nu stiu cu ce sa ii dau..pentru ca bichonul fiind mic si iarna tot racit am evitat sa il scot afara pe frig..lam primit cand avea 1 luna:(....multumesc mult tuturor:* iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #8 2010-07-30 09:47:32Re: iubitori de animale ajutor!fetele catelusa aia mica a mea si-a scrantit piciorul sta acum si scheauna, am luat-o in brate si o doare cand o ating pe piciorul respectiv...nici nu calca in el, il tine sus...ce sa-i fac? Are sanse sa isi revina? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #9 2010-07-30 10:27:45
Re: iubitori de animale ajutor!du-o la medic emilya, poate tre pusa vreo atela sau ceva.. Offline #11 2010-07-30 10:44:45
Re: iubitori de animale ajutor!ajutat-ma si pe mine un pic.m-am mutat acsa la mama si aici am o pisica, batrana.vreau sa imi iau si pisicuta cu mine ca ex-ul nu stie sa o ingrijeasca.cum sa le imprietenesc, nu se suporta . am incercat sa le imprietenesc dar de fiecare data din cele 3 dati , cand s-au vazut au inceput scuipaturile si mieunat de intimidare.mi-e sa nu se lase cu ceva grav. help, cum sa fac. trebbuie sa le imprietenesc cumva, nu opt sa o arunc pe cea mica (8 luni) Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #12 2010-07-30 11:11:15
Re: iubitori de animale ajutor!su eu am un motan de 3 ani si am gasit 2 puiuti acuma au vreo 3 luni, si ii i-am tot aratat din mana prin geam ii vedea cum se joaca incerc treptat. ca am mai impritenit pe motanu mare cand era mic cu catelu meu care avea vreo 4 ani si tot asha prin geam ii lam dat sa-l miroase Offline #13 2010-07-30 11:22:03
Re: iubitori de animale ajutor!ms, papusika, asa incerc si eu cate un pic, cate un pic.. sper sa reusesc Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #14 2010-07-30 13:05:55Re: iubitori de animale ajutor!Trebuie supravegheate, tinute in parti diferite ale camerei la inceput, sa se priveasca. Cam 15 minute/sesiune. Apoi, in timp, lasate sa se apropie una de cealalta... dar mereu supravegheate si minim 2 persoane in camera care sa le manevreze pe fiecare dintre ele. E un proces destul de lung, sa nu crezi ca-n 2 zile gata, totul e lapte si miere. Si nu exista o garantie ca 100% sigur se vor intelege, din pacate. Cea batrana probabil isi apara teritoriul si va fi greu sa o accepte pe cealalta pe care o vede ca pe un intrus care trebuie alungat. Succes insa, poate vor ajunge sa se inteleaga cat de cat, macar sa nu se zgarie si sa nu se lase cu probleme mai grave Offline #15 2010-07-30 13:28:44
Re: iubitori de animale ajutor!ms pink , o sa ma ocup weekendu asta mai intensiv de ele Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #16 2011-02-15 13:11:40
Re: iubitori de animale ajutor!(NEBUNA?)Exagerata iubitoare de animale (caini,pisici) rog sa-mi veniti in ajutor pentru un adapost unde sa duc 120 de caini si 14 pisici.Locuiesc intre oameni care nu iubesc animalele.Daca se poate in apropiere de Bucuresti. Offline #17 2011-02-22 22:01:32
Re: iubitori de animale ajutor!http://mercador.ro/hraneste-un-catelus/status/ Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|