homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Leziuni langa clitoris

#1 2010-06-10 11:30:39

alina2010
Membru
Inregistrat: 2010-06-10

leziuni langa clitoris

Buna!
Povestea incepe asa : pe la 14 ani am incercat sa merg cu bicicleta si am cazut, lovindu?ma cu zona genitala de cadru. de atunci, in zona clitorisului, la imbinarea intre clitoris si labia stanga este o "excrescenta" minuscula, ca o cicatrice, care doar la atingere doare foarte tare, indiferent de cat de excitata as fi.
intre timp e posibil sa fi facut si mai rau zonei respective, prin stimularea directa manuala de catre partener.
se poate face ceva in aceasta privinta, vindeca in vreun fel? cu vreo solutie, alifie sau chiar operatie?
Multumesc!

#2 2010-06-10 11:37:54

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: leziuni langa clitoris

alina, eu zic sa mergi la un medic sa se uite la ce e acolo si sa decida avind toate informatiile...noua aici ne lipsesc o buna parte dintre ele si deci nu prea stiu ce sa iti spun decit ca o solutie ar trebui sa existe(cel mai probabil chirurgicala)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-06-10 12:30:02

alina2010
Membru
Inregistrat: 2010-06-10

Re: leziuni langa clitoris

multumesc foarte mult!
la orice medic ginecolog sau la unul care are mai multa experienta in probleme de acest gen?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.