homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pauza de la anticonceptionale

#1 2010-06-10 12:48:19

Miha_Anya
New member
Inregistrat: 2010-06-10

pauza de la anticonceptionale

Buna,

Am si eu o intrebare legata de pauza pe care ar trebui s-o fac dupa ce am luat anticonceptionale. din decembrie am luat karissa, apoi cand m-am mutat nu le-am mai gasit aici si am luat unele de la bayern, gynera. le-am luat in ultimele 2 luni pe astea. deci iau anticonceptionale de... 6 luni. le-am luat la sfatul medicului ginecolog, dupa ce-am facut analizele.

acum, stiu ca ar trebui sa fac o pauza la anumite perioade de timp... cam cand ar fi timpul sa fac si eu pauza asta si pt cat timp? nu ca m-as grabi sa scap de ele, dar stiu ca e sanatos pt organism  nails

#2 2010-06-10 12:54:27

mony_ka
Full member
Inregistrat: 2010-05-31

Re: pauza de la anticonceptionale

Eu am luat cativa ani anticonceptionale fara sa fac pauza, apoi am auzit ca trebuie facuta pauza , o data la 6 luni sau 2 luni pe an...ceva de genul acesta.

Dar aici, pe forum mi s-a spus ca nu este bine sa se faca pauza, din contra provoaca dereglari in organism...probabil parerile sunt impartite

#3 2010-06-10 13:00:28

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

mie unul dinter ginecologi mi-a spus ca la un an jumate trebuie sa fac pauza o luna...apoi am mers la un medic ginecolog f bun, la privat, si mi-au spus ca AC.urile din ziua de azi au o concentratie f mica de hormoni si ca nu trebuie facut pauza...daca analizele iti ies ok nu fa nici tu pauza...mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#4 2010-06-10 17:22:32

Miha_Anya
New member
Inregistrat: 2010-06-10

bine ar fi daca nu ar trebui sa fac pauza, ca sotului meu ii e mai comod asa, sa am eu grija lol nici eu nu ma plang, doar ca auziem ca e bn sa faci pauza, ca s-ar putea sa afecteze organismul daca nu fac pauza si poate am pb cand om vrea sa facem babies smile de asta intrebam, ca sa fiu sigura...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.